ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΑ!!!!!!!!
Καμιά φορά εκεί βλέπουμε τα ποιό ωραία πράγματα....
21 Δεκεμβρίου 2008, 12:23
Χριστουγεννιάτικη πρόταση για το "τραπέζι".........


Βρήκα ένα πολύ αστείο άρθρο σε ένα τοπικό περιοδικό τα λόγια είναι περιττά γελάστε άφοβα.......

 

"ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ"

 

Φίλος μου έστειλε την καταπληκτική αυτή συνταγή. Ακολουθήστε την:

  • Αγοράζετε ένα κτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι ουίσκι.
  • Προβλέψτε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και μπέικον σε λωρίδες.
  • Για καλό και κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα.

 

Εκτέλεση συνταγής:

  • Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε και ρίξτε μια υποψία ελαιολάδου.
  • Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία ( 220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
  • Σερβιριστήτε ένα ποτήρι ουίσκι και πιείτε το.
  • Βάλτε το κοτόπουλο στο φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήστε σε καταλληλο σκεύος.
  • Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι ουίσκι. -Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές άλλωστε έχετε χρόνο-
  • Μετά απο ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλείψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου.
  • Λιάστε ξανά το ουικάλι του μπίσκι και καπιατήτε μια καλή λουγιά.
  • Μετά απο ένα κέτα...'οχι πέπαρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων....κλιτίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ' την άλλη.
  • Καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε κάνα'δυο φατήρια κίσκη αμόκα.
  • Νύστε, λύστε ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.
  • 3 λοτήρια αρφότερα .... Ζαμέψτε το το γατόπουλο απο χάμω, (έπεσε το μαλ.......σμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο.
  • Φτάτε τα κούτρα σας απο το νέσιμο στο κάτωμα απ' τα γάδια που μύθικαν στα κλαπάκια της μουζίνας.
  • Μην αποχειραθείτε να κησωθείτε. μια φαρά είμαστε εδώ μάτω.
  • Απομελειώστε το δουκάλι του ρίσκι αργόμπερα σαρθήτε ως ρο κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί.

 

Την επόμενη μέρα, πέρτε ένα "αλκα σελτζερ". Πηγαίνετε να φάτε κρύο το κοτόπουλο με την μαγιονέζα και καθαρίστε το μπου....λο που δημιουργήσατε στην κουζίνα. Τον άλλο μήνα θα δοκιμάσουμε την Κρητική συνταγή "Κατσικάκι με τσικουδιά".

 

Αυτά με αγάπη απο τον Κακόφωνο Gαλάτη Sας....

- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog
Συγγραφέας
kakofoniks
Γιώργος
Μουσικός , Λογιστής....
από ΚΩΣ


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/kakofoniks

Θα σχολιάζουμε τραγουδάκια ωραία για αρχή και...... ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!



Επίσημοι αναγνώστες (6)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!

Πρόσφατα...
Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links