αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
12 Ιανουαρίου 2009, 22:01
Η ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΖΡΑΚ.


 

Φίλοι, φίλες,

Προχθές είδα σε μια εκπομπή της ΕΤ3 ένα ρεπορτάζ αφιερωμένο στην Αγρινιώτισα Ελένη Καμμένου που από το 1980 ζει και παρέχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε κατοίκους της Ιορδανίας, φτωχούς συνήθως, μεταξύ των οποίων και οι Βεδουίνες γυναίκες τις οποίες ξεγεννά με ένα μοναδικό τρόπο.

Η Ελένη Καμμένου, είναι από ότι κατάλαβα μια πρακτική Μαία, που έχει θέσει τον εαυτόν της στην υπηρεσία των λαών της Ιορδανίας και του Ιράκ. Έχει ξεγεννήσει επιτυχώς περίπου 3000 γυναίκες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ που βραβεύτηκε στην Μητέρα Πατρίδα από διάφορους φορείς, εγκατέλειψε την Ελλάδα ακολουθώντας τον  γιατρό σύζυγό της  που σπούδασε στην Πατρίδα μας, εγκαταλλείποντας τους γονείς της και μη δίνοντας σημεία ζωής για πολλά χρόνια, πράξη για την οποία κλαίγοντας μπροστά στην κάμερα  ζήτησε συγνώμη από την γηραιά μητέρα της, που βέβαια της την έδωσε και αυτή δημόσια αισθανόμενη περήφανη για την κόρη που γέννησε και ξεχνώντας την αρνητική συμπεριφορά της , αυτήν δηλαδή της φυγής της στην Ιορδανία.

Περήφανος αισθάνομαι και εγώ , όπως και όλοι βέβαια οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, όμως πολύ περισσότερο εγώ γιατί έχει την καταγωγή της από τον τόπο και της δικής μου καταγωγής, την περιοχή Αγρινίου.

Αισθάνθηκα λοιπόν την ανάγκη να γράψω λίγα λόγια για την Ελένη Καμμένου, από υποχρέωση, γιατί τιμά τόσο πολύ την Πατρίδα μας, χωρίς μάλιστα να αποκομίζει οποιοδήποτε  οικονομικό όφελος.

Έχω ακόμα να γράψω και για μια γιαγιά 106 χρονών, που για πολλά, πολλά χρόνια ζει  στο τελευταίο σπίτι του Έβρου, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην Πατρίδα και τα στρατευμένα παιδιά μας. Αλλά με την περίπτωσή της θα ασχοληθώ προσεχώς. 

Χρόνια Πολλά

adreo


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης