αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
28 Ιανουαρίου 2009, 01:46
ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ (καμιά 10ριά είστε), από σήμερα, μόνο θα διαβάζετε τον adreo!
ΥΒΡΙΣΤΕΣ,   ΚΑΙ ΠΆΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΊ, ΝΤΑΗΔΕΣ, είρωνες, που δεν αντέχετε στον διάλογο και την Δημοκρατική συμπεριφορά , ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ (καμιά 10ριά είστε όλοι κι’ όλοι) μόνο θα διαβάζετε πλέον τι γράφει ο adreo..

Λυπάμαι γι' αυτό, αλλά σιγά, σιγά όλοι θα σας κλείνουν την πρόσβαση στα blog τους. 

Φίλες μου και φίλοι μου,

εσείς που είστε η μεγάλη πλειοψηφία που με διαβάζετε και διαβάζετε μέχρι τώρα τους διάφορους υβριστές και υβρίστριες, που πιστεύω πως είναι άνθρωποι με προβλήματα, που αρέσκονται να βωμολοχούν μόνιμα στις σελίδες του blog μου, να απειλούν ακόμα (αυτό έγινε από μια 18χρονη φοιτήτρια) και την ζωή μου,   δημιουργώντας μόνιμα προβλήματα και σε μένα αλλά και σε σας πιστεύω, και πολλοί από σας δεν θέλετε να τους διαβάζετε, αυτοί λοιπόν δημιουργούν  μια πολύ άσχημη εικόνα  και σε σας αλλά και σε κάποιους  περιστασιακούς επισκέπτες και αυτό πρέπει να σταματήσει.

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ  ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ στο blog  μου, γιατί έχω αποδεσμεύσει τα σχολια.

Και  αυτό γιατί  με τον τρόπο τους αμαυρώνουν την αξιοπρέπειά μου και την επί πολλά χρόνια  πεντακάθαρη πορεία μου στην ζωή. Εγώ ποτέ στην ζωή δεν εισέπραξα τέτοιες συμπεριφορές. Αντιλαμβάνεστε πως για να γράφω έτσι ποσο πικραμένος είμαι, γιατί δεν πρέπει  άνθρωποι πολύ νεότεροι από εμένα, να  μου έχουν φερθεί πάρα πολύ άσχημα. Στην θέση μου θα είναι ο οποιοσδήποτε τολμήσει να πάει αντίθετα με τις κλίκες που βασανίζουν το site.

Δεν θα πω τίποτε άλλο που να αφορά τον εαυτό μου, παρά μόνο  πως σε όλη μου την ζωή πολέμησα  με θεμιτά πάντα  μέσα για να επιτύχω, ό,τι τέλος πάντων πέτυχα..

Ευκαιρία λοιπόν τα άτομα αυτά να βρουν άλλους για να περιπαίξουν να υβρίσουν, να υποτιμήσουν, αφού τόσο πολύ θεωρούν έξυπνότερους τους εαυτούς τους. Μέχρι και εκείνοι τους κλείσουν. 

Σε μερικές κυρίες συνιστώ να τιμούν επάξια την γυναικεία τους υπόσταση, στην διεύθυνση δε του site δε λέω να διαγράφει όποιο, όποια βωμολοχεί, υβρίζει, απειλεί, διακωμωδεί, ειρωνεύεται, υποτιμά άλλο μέλος του site και να κόψει  τον αέρα από κάποιους που έχουν κάνει ομαδούλες και το παίζουν αρχηγοί και να τους επαναφέρει στην τάξη ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ του site, που  θα συντάξει η ίδια , αναφερόμενη στους κανόνες  που διέπουν  τα site, που είναι πολύ γνωστοί, ώστε το site να λειτουργεί σωστά και να ανπτύσει προς το καλύτερο τις δραστηριότητές του.

Είναι ανάγκη αυτοί που μονοπωλούν την υποτειθέμενη εξυπνάδα τους, που έχουν δημιουργήσει στην πλάτη του site κλίκες,  να επανέλθουν στην τάξη και την σωστή συμπεριφορά.

Εγώ αν κάθομαι εντός του site, κάθομαι γιατί δεν παραδίδω εύκολα τα όπλα . Όμως όλα έχουν τα όριά τους και μπορεί να οδηγηθώ στην έξοδο.

Οι ήσυχοι αναγνώστες πρέπει να βγουν από το καβούκι τους και να μην παραμένουν αδιάφοροι θεατές, και να στηλιτεύουν αυτούς που παρεκτρέπονται.

Έτσι θα το σκέπτονται πολύ οι παρανομούντες, να προχωρούν σε άλλες κακές συμπεριφορές.

Αυτά έχω να σας πω, γιατί φοβάμαι πως σας κούρασα.

Καλημέρα

adreo

 - Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης