αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
27 Φεβρουαρίου 2009, 14:31
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! (επανάληψη ενημερωμένη και ως προς τους επισκέπτες)


 

Αγαπητοί μου ,αγαπητές μου,

τελικά το να έχεις ένα BLOG που σιγά ,σιγά μεγαλώνει, η επισκεψημότητά του καταντά δύσκολη υπόθεση γιατί δεν πρέπει μόνο να δημοσιεύεις τις απόψεις σου για όποιο θέμα διαλέγεις, αλλά και θα πρέπει να απαντάς και δημόσια, σε αυτούς που σε βάζουν στην μπούκα, γιατί είχες το θάρρος να πεις τα πράγματα με το όνομά τους.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ.

Όταν ξεκίνησα το BLOG μου δεν το είχα αυτό υπ' όψην μου. Εξάλλου δεν ήξερα και πολλά για τα BLOGS, γιατί δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα. 

Έτσι τώρα είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε όλους και σε αυτούς που συμφωνούν και σε αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί μου.

Υπάρχουν μια-δυο περιπτώσεις στην βραχύβια ζωή του blog μου από τους 22900 και βάλε που το επισκέφτηκαν μέσα σε 10 περίπου μήνες  (μερικούς, δυο-τρεις, και αυτό τους στενοχωρεί), που γράφουν υποτιμητικά, προσβλητικά, με τα κάκιστα Ελληνικά τους.

Και έχουν το ΣΤΥΛ  adreo σκάσε!

Δεν έχεις το δικαίωμα εσύ να μιλάς.                                                          

 Σας τους παραδίδω στην εκτίμησή σας μέσω των απαντήσεων που δημοσιεύω.Είναι σχεδόν οι ίδιοι και κανένας ξέμπαρκος χωρίς ρότα. 

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΑΛΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΩ ΠΑΛΙ και που δεν το θέλω.

Ελπίζω να ησυχάσουν και να με αφίσουν να διακονώ τα χόμπυ μου που είναι, το γράψιμο, αυτό το γράψιμο που εγώ μπορώ να κάνω, η σύνθεση μουσικής πάσης φύσεως  και άλλα κατά την άποψή μου ευγενή και μεγάλα και να περνώ ευχάριστα, διαγράφοντας κατά την ενασχόλησή μου με το BLOG, όλα τα ζοφερά που μπορούν στον καθένα μας να συμβαίνουν και άσχετα με την ηλικία του. ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ.Αλήθεια έχω ηλικία; Γιατί εγώ την έχω ξεχάσει. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΒΗΣΕΙ από την ταυτότητα.. Χα, χα, χα...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ όμως ΕΓΩ, ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ, ακόμα και από το προφίλ μου. Αφού πολλές φορές δεν έχω την αίσθηση της ηλικίας που διανύω; γιατί να ασχολούμαι με αυτήν; 

Εγώ φίλοι, φίλες, όταν διαβάζω καλά θέματα , πάντα λέω τον καλό μου λόγο. Και στα κύρια άρθρα μου ποτέ δεν ονοματίζω ποιον αφορούν.

Αυτά τα λίγα έχω να γράψω και τελειώνω με μια σύσταση: ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ- ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ή αν θέλετε από τους επικριτές μου, που γράφουν μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και μπορώ να τους καταλάβω γιατί γράφουν καλά ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Έστω και αν δεν συμφωνώ μαζί τους.

Δεν έχω λοιπόν με κανένα σας τίποτα. δεν σας γνωρίζω, οι περισσότεροι δεν δηλώνετε ποιοι είστε  και λοιπά. ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ και ξέρετε ακριβώς ποιος είμαι. Μέχρι και το τηλέφωνό μου υπάρχει στο Προφίλ μου.Και όποιος θέλει να με πάρει τηλέφωνο να ρθει στο Ν.Ηράκλειο να πιούμε μαζί έναν καφέ. Θα γνωρίσει έναν adreo, που έχει να του πει πολλά. Ίσως και σοφά, αφού το πνεύμα δεν το αφήνει ο adreo να κοιμηθεί. Και ακόμα να ακούσει τις συμβουλές μου, που βγαίνουν και από τις γνώσεις μου αλλά και την ζωή μου  και την πείρα μου, και... πολλά και... Ας το πάρουν χαμπάρι όλοι, πως μεγαλώνοντας αποκτάμε σοφία, άλλος λίγη , άλλος περισσότερη και κάποιοι πολύ παραπάνω.. Εξάλλου αυτό είναι νόμος της ζωής. ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ έλεγαν οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ..

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Προσωρινα έχω φράξει την κατάθεση των ιδεών σας και των απόψεών σας, λόγω της χυδαιότητας κάποιων (ελαχίστων) μελών του site. Υπάρχει το e-mail μου όμως για να μου πείτε οτιδήποτε. Ίσως ανοίξω την επικοινωνία αργότερα.

Αυτά

ADREO

δηλαδή

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ 

Υ.Γ. Το βάζω πάλι το θέμα για να διαβάζουν τα νεώτερα μέλη και να θυμούνται οι 5-6 επικριτές μου. Και είναι ελαφρώς επαυξημένο.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης