αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
12 Ιουνίου 2009, 11:34
Πάλι Παιδί!
ΜΟΥΣΙΚΗ  ΣΚΕΨΕΙΣ  

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Έχεις γενέθλια σήμερα, κλείνεις τα 30 κάτι! Λίγο βαρύ σου ακούστηκε αυτό το νούμερο. Μια ρυτίδα εμφανίστηκε στο μάτι σου στην ιδέα ότι μεγαλώνεις. Για μένα ομως έχεις μείνει σε κείνη την παιδική σου ηλικία. Σε κείνη την ηλικία που σε κυηγούσα να μην πας στο φροντιστήριο αγγλικά, σε κείνη την ηλικια που πέταξες το νερατζι "στην οικογένεια" εκείνου του αγοριου που με πείραζε, στην ηλικία εκείνη που ο μπαμπάς έλεγε ότι θα βάλεις σιδεράκια. Χαίρομαι που δεν τα φόρεσες ποτε! Αυτα είναι η γοητεία σου, τα δοντάκια σου όσες ρυτίδες και να κάνεις θα μου θυμίζουν πάντα το ότι ημασταν... ήσουν παιδί. Χα χα στο κάτω κάτω δεν κανουν τα δόντια τον άνθρωπο. Και η Αλιμπέρτη που τα βαλε τα ίδια χαλια έμεινε, δεν ισιώσαν αλλά είναι γλυκύτατη, οπότε μη σκάς για τα σιδεράκια που δε σου έβαλε ο μπαμπάς, έχεις τοσο κόσμο να σε αγαπάει έτσι, στα 30 , 40 , 50 και 150!

Να τα χιλιάσεις Αφροδιτούλα μου ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου κουκλιτσα μου! Γιατί για μένα είσαι ο ΜΠΟΜΠ που ακόμα δεν ξέρει να δεσει τα κορδόνια του. Χε χε χε. Η τούρτα συμβολική!

video 


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από -Sadahzinia- (12.06.2009)
πολύ όμορφο ποστ :) ετσι ειναι για μας ποτε δεν μεγαλωνουν..Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης