αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
07 Ιουλίου 2009, 14:38
Ε κι ανησύχησα, ότι δε ξέρω τα αμπελοχώραφά μου
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Ω ναι, αυτό μου είπε εν ολίγοις ένας φίλος..... Βγήκε λέει το πρόγραμμα του 22 Φεστιβάλ  Βύρωνα "στη Σκια των Βράχων" και είναι καλό αλλά δεν θυμαται ακριβως πως είναι. Και πως να θυμαται αφού δε βγήκε ακόμα? Ρε και γω το μαθαίνω τελευταία ? (σκέφτηκα αρχικά). Ε Τώρα που μπήκα να δω μόνο οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι γνωστές και σε 2 μέρες και οι καλλιτέχνες που θα μας εισκεφτούν. Μα γέννημα θρέμμα Βυρωνιότισσα, δε μπορεί να έπεφτα έξω και να μου την έφερνε ο "τουρίστας" . Όλο εξυπνάδες είναι ο κόσμος ρε παιδιά. Άμα δεν ξέρεις τι μιλας καλε? Μάσα καμιά τσιχλίτσα κι άσε να μιλήσει κανας άλλος!


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Oraclas (07.07.2009)
Σαν βέρος Βυρωνιώτης πρόσφατα συζήταγα για αυτό το θέμα με έναν φίλο. Μου είπε ότι το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19 Αυγούστου.. όπως κάθε χρόνο σχεδον. Εν αναμονή λοιπόν.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης