αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
25 Σεπτεμβρίου 2009, 10:23
Εφ'όλης της ύλης
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Το προηγουμενο μάθημα που έδωσα πήγε όπως ήρθε.... Το ίδιο και ένα άλλο μάθημα. Τα 3 μου δωσε ο καθηγητής στο χέρι και το πτυχίο... άργησε ένα χρόνο. Με τι κουράγιο να διαβάσεις όταν έχεις 4 μέρες για 2 ζόρικα μαθήματα?

ΑΠΛΟ! Δεν τα περνας μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις ψυχολογία, και να με φτύσετε όλοι κατάμουτρα αν καταφέρω να τα περάσω!!!!

Τι κάνεις? Απλό! Λές ο Θεός βοηθός και πάς να δεις τη Βανδή, με τους Going through  στο θέατρο Βράχων, γιατί τοσο καιρό που χεις να βγεις έχεις γίνει ερημήτισσα, κοντεύει το ΣΤΑΡ να σου κάνει ρεπορτάζ σάν την Ναταλία Λιονάκη που πύγε στην Κρήτη σε μοναστήρι. Μα καλά δεν έχουν το ΘΕΟ τους οι δημοσιογράφοι? Η κοπέλα θέλει να αποτραβηχτεί να ηρεμήσει και την κυνηγάνε?

Κρίμα που οι καλόγριες και οι καλόγεροι ενω φεύγουν από τα εγκόσμια, έχουν δικαίωμα ψήφου! Και λέω κρίμα γιατί αν ήταν να μη ψηφίζανε θα έμπαινα και γω σε μοναστήρι!!!! Όλο εκλογές έχουμε κι όλο απο το κακό στο χειρότερο πάμε. Είναι από τις φορές που δεν ξέρω τι να ψηφίσω και δεν θελω και να ψηφίσω.

Το καλό είναι ότι εγώ ψηφίζω σε σχολείο κοντά στο σπίτι μου, όχι σαν ένα συμμαθητή μου που χρόνια τώρα γιατι έχουν 2 ιδιους δρόμους σε Βύρωνα και Καρέα, τους στελνουν στον Καρέα να ψηφίσουν. Βρε τι χαρτιά στους Δημους, στα ΚΕΠ παντου εχουν υποβάλλει, Καρέα μένουν. Φτου σου σκουλήκι που αμφισβητείς το κράτος!Βρε χαϊβάνι δεν  ξέρει το κράτος  που και ξέρεις εσυ κι ο φίλος σου που μένει τόσα χρόνια?

Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν αλλάζει, όσα κόμματα κι αν μπουν στη βουλή, όσες κυβερνήσεις κι αν έρθουν γιατί η νοοτροπία του Έλληνα είναι ο καθένας την παρτη του !!!! Ειναι όλοι τους ίδιοι, και τα αίμα που μας ρουφάνε το ρουφάνε συστηματικά και συνεταιρικά, μια ο ένας μια ο άλλος. Κι αυτοί των μικρότερων κομμάτων πασχίζουν κι αυτοι καποτε να ρουφήξουν λιγο αιματάκι να στυλωθούν. Κι αυτοί δεν είναι καλλύτεροι τελικά! Εντάξει μπορεί να υπάρψουν μερικοι ???? υπεράνω χρημάτων, όμως το  χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ΟΥΔΕΙΣ! Τα συμπεράσματα δικά σας


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης