αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Cogito Ergo Sum
Σκέφτομαι, άρα υπάρχω. Και το είπε πρώτος ο René Descartes.
 
12 Οκτωβρίου 2009, 01:02
ObamaBoom!
πολιτικ φλαμπε  

Τι να πω τώρα. Και πώς να το πω;

 

 

Στην Μ. Βρετανία ψάχνουν έναν σαν κι εσένα με αγγλική προφορά να βάλουν για πρωθυπουργό τους.

 

 

Στην Ινδία σου φτιάχνουνε αγάλματα.

 

 

Στην Αφρική χορεύουν στ’ όνομα σου, σε αποκαλούν Μεγαλέξανδρο, και περιμένουν πως θα τους ελευθερώσεις από την πείνα, τη φτώχια και την ανέχεια.

 

 

Μη με παρεξηγείς. Σε παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή και σε θαυμάζω ιδιαίτερα. Καταλαβαίνω πως είσαι η ενσάρκωση της ελπίδας για κάτι καλύτερο. Οι προηγούμενοι ήταν τόσο κακοί (ιδιαίτερα ο τελευταίος) που όλος ο πλανήτης πίνει την ελπίδα στ’ όνομα σου.

 

Ξέρεις, η ανθρωπότητα δεν έχει αλλάξει ακόμα. Οι άνθρωποι παραμένουν ανθρώπινοι, παρόλα τα άλματα της σύγχρονης τεχνολογίας. Χρειάζονται ακόμα το προστατευτικό χέρι κάποιου παντοδύναμου που θα φέρει το θαύμα στη ζωή τους.  Έχουν ανάγκη τους ήρωες…

 

Και παραδέχομαι πως από τότε που κέρδισες τις εκλογές, σχεδόν νοσταλγώ τη Washington. Ξέρω πως άλλαξες την ατμόσφαιρα της πόλης, της έδωσες μια άλλη ενέργεια. Πρόσφατα άκουσα διάφορα νέα. Τη λένε τώρα Obama Country. Και πρώτη φορά, μετά από 6 χρόνια σκέφτηκα πως θα προτιμούσα να ήμουνα εκεί παρά εδώ.

 

Πρώτ’ απ’ όλα το παρουσιαστικό. Δεν κυκλοφορούν πολλοί ωραίοι άντρες στα πρωτοσέλιδα. Ένα Dior πηγαίνει καλύτερα σ’ εσένα παρά στον ίδιο τον Νικολά!! Μαθαίνω επίσης ότι επέμενες να κρατήσεις το Blackberry σου και να είσαι σίγουρος πως μ’ αυτό κερδίζεις το σεβασμό πολλών νέων ανθρώπων. Η πρόοδος δια μέσου της τεχνολογίας χρειάζεται ηγέτες, όχι άσχετους ουραγούς.

 

Και ομολογώ πως με πιάνει τρέλα, που αντί να είμαι στην Washington να κάνω καμιά δουλειά της προκοπής, ζω σ’ ένα νησί που παρακολουθεί τον Πρόεδρο του στις ειδήσεις να τηγανίζει πούλλες στο εξοχικό του, ενώ κατευνάζει τα νεύρα της αντιπολίτευσης με σούβλες, κουπέπια και μακαρόνια του φούρνου!! Κι όλος ο κόσμος να χειροκροτεί που οι πολιτικοί μας τρώνε τις παραδόσεις, αλλά δεν ξέρουν από που ανάβει το κομπιούτερ!  Έλεος δηλαδή με το χωρκατιλίκκι!! Και μη με πει κανείς πάλι σνομπ!! Δεκάρα δε δίνω για τις γαστρονομικές προτιμήσεις των πολιτικών αρχηγών!! Αυτό που με πειράζει, είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζονται (ή δεν αντιμετωπίζονται) τα αδιέξοδα και τα προβλήματα αυτής της καημένης χώρας!

 

Ξεφεύγω όμως. Πίσω στο θέμα μας. Είδα και την ομιλία σου στην Πράγα live από το CNN και ομολογώ πως με συγκίνησες. Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ άλλος αρχηγός κράτους που να κάνει τόσα εκατομμύρια ανθρώπους να κρέμονται από τα χείλη του. Και παρόλο που είπες πολλές #@^@(*ς, σε συγχώρεσα και, για μια στιγμή, σκέφτηκα πως, ίσως, εσύ μπορεί να εμπνεύσεις μια αλλαγή στο μοντέλο διεθνών σχέσεων. Από ρεάλ πολιτίκ σ’ ένα μοντέλο συνεργασίας και αλληλεγγύης. Είπα, ίσως να είσαι η αφορμή να γίνει μια αρχή…

 

Σε είδα και να προεδρεύεις της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών σε μια ιστορική συνεδρίαση για τον πυρηνικό αφοπλισμό. Εκτιμείται η προσπάθεια, αν και δε σε άκουσα να λες πως θα συμμαζέψεις το αμερικάνικο πυρηνικό πρόγραμμα. Πάλι όμως, σε καταλαβαίνω. Κι εγώ στη θέση σου τα ίδια θα έκανα. Κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να αφήσει μια τέτοια δύναμη όταν την έχει, και σ’ αυτό τον κόσμο τα όπλα θα έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο.  

 

 

Χαζός δεν είσαι. Ο αέρας της εποχής φυσάει πρίμα για σένα. Ξέρεις πως οτιδήποτε φτάσει στον πάτο έχει μόνο υποχρεωτική πορεία προς τα πάνω. Άρα, με λίγη τύχη και λίγη οικονομική θεωρεία η παγκόσμια οικονομία θα αρχίσει να πιάνει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και στο μεταξύ θα έχεις κάνει διάφορα για να κλείσεις πολλές τρύπες. Ή τουλάχιστον να ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι προσπάθησες.

 

Κερδίζεις τις εντυπώσεις.

 

Και το διαγωνισμό ομορφιάς.

 

 

Αλλά

 

 

Αλλά

 

 

Δηλαδή σοβαρά τώρα

 

 

ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ?

 

 

Γι’ αυτά που ΘΑ κάνεις;

 

 

Από το 1901 μέχρι σήμερα το Βραβείο Νόμπελ για την Ειρήνη απονομήθηκε 96 φορές σε πρόσωπα και 23 φορές σε οργανισμούς των οποίων το έργο "συνεισφέρει τα μέγιστα στην αδερφότητα μεταξύ των εθνών, στην κατάργηση ή μίκρυνση των στρατευμάτων και στη διεξαγωγή ή προώθηση ειρηνευτικών συνεδρίων." Εάν, οποιαδήποτε χρονιά δε βρεθεί υποψήφιος αντάξιος της πρώτης παραγράφου, τότε το Βραβείο δεν απονέμεται σε κανέναν, και το ποσό μεταφέρεται στην επόμενη χρονιά. Κι αυτό έχει συμβεί, ήδη, 19 φορές. 

 

1.4 εκατομμύρια δολάρια για το τίποτα. Τα λεφτά δε θα τα κρατήσεις, αλλά τώρα σιγά. Το χρήμα πολλοί εμίσησαν…

 

 

Καλά. Ας υποθέσουμε πως είναι τρελοί αυτοί οι Σουηδοί. Εσύ δε φοβάσαι; Πως θ’ αντεπεξέλθεις σ’ όλες αυτές τις προσδοκίες;

 

 

Αν μπορούσα, θα σε συμβούλευα να προσέχεις. Πολλά μπορούν συμβούν πριν το κλείσιμο της αυλαίας…

 


25 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από movflower (12.10.2009)
Είσαι στο μυαλό εκατομμυρίων ανθρώπων Σοκολατίτσα μου!!!
Νόμπελ Ειρήνης...γιατί φέρει Ελπίδα για Ειρήνη.

Φέτος η Επιτροπή είχε περίεργες διαθέσεις. Αθανασία,Άγνωστη Ποίηση και συμβουλές προς την Αμερικάνικη Κουλτούρα, Ελπίδα για Ειρήνη.

Μήπως διότι όντως καταλάβαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει Αθανασία ή Ειρήνη;


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Διατελώ άφωνη! Δεν έχω ιδέα. Αλλά είμαι περίεργη να μάθω την αντίδραση του Ομπάμα μόλις το έμαθε! Αποκλείεται να πίστεψε! ΛΟΛ!!

Όπως πάει το πράμα, έχουμε κι εμείς πιθανότητες για Νόμπελ!


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Νο κόμεντ για τις πούλλες τζε τα κουπέπια; ROFL!


Σχόλιο από movflower (12.10.2009)
Σοκολάτ μου, η κυπριακή πολιτική μόνο πικρία μου αφήνει. Το γέλιο εκόπηκε απότομα όταν μετά το θρυλικό ντιπέιτ Κασουλίδη Μητσόφ, όπου επαλάβωνα πόσο έριξε το επίπεδο ο δεύτερος,ο Κυπραίος εψήφισε Μητσόφ.
Ας λουστούν τωρά και τις πούλλες, και τα Υπουργικά Συμβούλια στο Κελλάκι, και τα μαθήματα μαγειρικής της πρώτης χωρκάτας.
Εγώ αρνούμαι!


Σχόλιο από Liza32 (12.10.2009)
Να σας πω την αλήθεια, εγω είμαι με τον Ομπάμα! Είναι άνθρωπος πάνω άπ όλα, και δεν διστάζει να το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία. Γιατί να μην πάρει και Νόμπελ αν οι ίδιοι οι άνθρωποι κρίνουν ότι είναι άξιος για Νόμπελ; Μάλιστα, χρόνια έλεγα, ότι έναν Ομπάμα χρειάζεται η Ελλάδα για να ζήσει καλύτερες μέρες! Και θέλω να πιστεύω ότι τον βρήκαμε...


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Λίζα, ελπίζω να έχεις δίκαιο και να μπορέσει να κάνει όλα όσα ονειρεύεται! :)


Σχόλιο από Deos (12.10.2009)
Ίσως έτσι ζοριστεί περισσότερο να επιτύχει το περιεχόμενο του Νόμπελ.

Πούλλες υποθέτω είναι τα κοτόπουλα.
Τα Κουπέπια what the fuck are?
Λούντζα ξέχασε..


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Μωβ, δεν είμαι σίγουρη αν ο Κασουλίδης θα τα έβγαζε πέρα καλύτερα, αλλά με ενοχλεί πολύ η έλλειψη αισθητικής και εκπλέπτυνσης στο δημόσιο βίο!

"Πρώτη χωρκατα": ROFL! Θα σε πούνε κι εσένα σνομπ, όπως με λένε εμένα!!


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!! Έλεγα κι εγώ, δε θα με ρωτήσει κανείς;

Ρίχνω το λοιπόν τα επεξηγηματικά:

Η πούλλα ουδεμία σχέση έχει με το κοτόπουλλο. Ειναι λαχανικό, συγγενής της πατάτας. Σαν το κολοκάσι. (απ' αυτά που δεν κατάλαβα ποτέ γιατί τα τρώει ο κόσμος)

Κουπέπια είναι τα γεμιστά. (αμπελόφυλλα, λαχανόφυλλα, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, τέτοια).

Μακαρόνια του φούρνου είναι το γνωστό σε όλους παραδοσιακό παστίτσιο!

Η λούντζα θα την είχαν έτοιμη, δε χρειάζεται τηγάνισμα!

Καλή σας μέρα φίλτατε Δέοντα! :)


Σχόλιο από Hastaroth (12.10.2009)
Ερώτηση:άν ο πρόεδρος Μπάμιας δέν κάνη αυτά,γιά τά οποία προκαταβολικά βραβεύτηκε μέ τό Νόμπελ,ή επιτροπή θά τού πάρη τό βραβείο πίσω;


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Δεν το σκέφτηκα αυτό! Φυσικά και όχι, σιγά μην ασχοληθούν! Ελπίζουμε, μόνο, του χρόνου να το πάρει κάποιος που να το αξίζει!Σχόλιο από DITHEN (12.10.2009)
Το μονο που εμεινε πια για ολους ειναι η ελπιδα! Και φανταζομαι σ’ αυτην επενδυσαν οι μεγαλοσχημονες που αποδιδουν τα νομπελ!

Δεν διαφωνω μαζι σου (ασε που βρηκα το κειμενο και την παραθεση των σκεψεων σου εκπληκτικα) ωστοσο, δεν με χαλασε και πολυ αυτη η απονομη, διοτι αν δεν ειχαν καποιον καλυτερο να δωσουν το Νομπελ, τοτε καλα εκαναν και το εδωσαν στον Πλανηταρχη ωστε να δωσουν πνοη στην ελπιδα και να τον δεσμευσουν για τις μελλοντικες κινησεις του!

Τωρα αν και ποσο θα ανταποκριθει, θα το δειξει η ιστορια!

Καλημερα Chocolat!::))


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Σας ευχαριστώ Δήθεν για τα καλά σας λόγια, αν και δεν αξίζω τόση μνοία γι' αυτά που έγραψα. 3 μέρες επικλινής (που λένε και τα σημειώματα των γιατρών) δεν δίνουν ιδιαίτερη έμπνευση! :)

Εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνε ο Ομπάμα το Νόμπελ αφού έκανε κάτι χειροπιαστό. Αλλά δέχομαι πως το να τρέφεις τις ελπίδες και τα όνειρα είναι το σημαντικότερο βήμα προς την επίτευξη της ειρήνης ή οποιουδήποτε άλλου στόχου.

Εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε. Προς το παρόν, καταγράφεται το 1ο φιάσκο: η υπογραφή της συνθήκης συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Αρμενίας υπό την πίεση της Αμερικανικής Διακυβέρνησης...


Σχόλιο από sven (12.10.2009)

Σοκολατένια,

η απονομές Νόμπελ γενικά και αυτού της ειρήνης ειδικότερα, δεν ήταν πάντα εκτός πολιτικών ή άλλων συγκυριακών σκοπιμοτήτων. Εδώ Νόμπελ ειρήνης πήρε ο Κίζιντζερ!!!

Με βρίσκουν σύμφωνο οι πολύ όμορφα -ως συνήθως άλλωστε- διατυπωμένοι προβληματισμοί σου. Εύχομαι σε κάθε περίπτωση τη φορά αυτή η απονομή να αποσκοπεί στην άσκηση πίεσης προς τον ισχυρό αυτόν άνδρα ώστε να προωθήσει - όσο αυτό του επιτρέπεται ή του το επιτρέπουν- κινήσεις που αποσκοπούν στην ανακούφιση της φτώχειας, των ασθενειών και της ποιότητας ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη και σε ένα αύριο με λιγότερους πολέμους, λιγότερη βία γενικότερα και μικρότερη απειλή πυρηνικού ολέθρου, που τόσες φορές αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, και μόνο εξαιτίας ανθρωπίνων λαθών και εκτιμήσεων...

Καλή ανάρρωση!!!


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Σ' ευχαριστώ Sven και για τις ευχές! :)

Δεν διαφωνώ καθόλου με την τοποθέτηση σου! Ακόμα και το Νόμπελ Λογοτεχνίας είναι πολλές φορές πολιτική συγκυρία (βλ. Ορχάν Παμούκ)!

Δεν υπάρχει μία λύση σ' όλα τα προβλήματα που αναφέρεις, και δεν μπορεί ένας Πρόεδρος, έστω και της Αμερικής από μόνος του να φέρει δραματικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων, ιδιαίτερα αυτών που υποφέρουν.

Αναμένουμε στο ακουστικό μας. Προς το παρόν, εγώ συνεχίζω να πίνω τσάι με κανέλα και λεμόνι!! :)


Σχόλιο από DemetresOpc (12.10.2009)
ρε μην τσιμπάτε!! απλά τον δουλεύουν τον μαύρο για να σπάνε πλάκα!!
Σου λένε που να το δώσουμε που να το δώσουμε;;
εε δεν βρήκαν κανέναν άξιο αι το δώσαν στον μπάρακ ο μπάρμαν να έχουν να γελάνε!!!
Σου λένε οι σουηδοί" μα θέλει να σώσει τον κόσμο;; αχαχαχα Και θα κάνει όσα ελπίζει ο κόσμος;; αχαχαχα Δως του κι αυτό να χει να πορεύεται!!!"
Εμένα μου θυμίζει διαγωνισμό ομορφιάς η όλη φάση..
-τι ευχή θα θέλατε να κάνετε;;
-Παγκόσμια ειρήνη σε όλο τον κόσμο!!!
-καλά κάτσε να το πω στον μαυρή να το χει στα υπόψιν!!!

Υ.Γ. πλάκα θα είχε πάντως αυτός ο κόσμος να είχε λίγη αλήθεια μέσα του..ίσως τότε να είχε ελπίδα..


Σχόλιο από DemetresOpc (12.10.2009)
Συγνώμη που το πήρα εργολαβία..αλλά ξέχασα να σχολιάσω τον μπουρεκομονοιάτη!!!
Παιδί μου αυτός δεν είναι πρόεδρος, αυτό είναι σφαχτάρι..και μόλις τελείωσα το " Η φάρμα των ζώων" και μην σου πω τις σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό!!!
ξέρετε που πήγε ο έρμος;;;;
Στην κούβα λέει!!!!!!!!!
Επίσημη επίσκεψη και έχουμε και πρεσβεία πλέον στην κούβα!!!!!!
Και δεν πήρε και ένα τσάρτεε να πάει δίπλα στην ουάσιγκτον να δει τον μαύρο!! όχι η Κούβα φίλε έχει την δύναμη!!! Την αμερική την να την κάνεις;; Εδώ βγάλαν μαύρο πρόεδρο οι άχρηστοι!!!
Εεε ρε γλέντια!!!


Σχόλιο από chocolat (12.10.2009)
Αμάν βρε Δημήτρη, πώς τα πετάς έτσι!!! ROFL!!

Μ' άρεσαν ιδιαίτερα:
Μπάρακ ο μπάρμαν
μπουρεκομονοιάτης
Την Αμερική τι να την κάνεις; Βγάλαν μαύρο πρόεδρο οι άχρηστοι!!

Ευτυχώς που δεν είμαι μόνη μου στα μπινελίκια!

Την παρομοίωση που έκανες μεταξύ του Ομπάμα και της Μις Υφηλίου την έκαναν πολλοί, απ' ότι φαίνεται! Μέχρι και στις ειδήσεις το είπανε. Και δεν απέχει μακρυά από την αλήθεια!!

Καλό σου βράδυ, και χαίρομαι που σε εμπνέει το ποστ μου! :)


Σχόλιο από yiannisyiannis (13.10.2009)
Ο Ομπάμα είναι πολύ τυχερός. Όσα λάθη και να κάνει, πρακτικά είναι αδύνατον να καταλήξει χειρότερος απ' τον Μπους. Συνεπώς η θητεία του έχει ήδη αποτιμηθεί θετικά, πριν ακόμη ολοκληρωθεί. Όσο για το Νόμπελ ειρήνης, κατά τη γνώμη μου το μόνο που κατάφερε η επιτροπή με αυτή την βράβευση, είναι να απαξιωθεί ακόμη περισσότερο. Διότι οι μέχρι τώρα κινήσεις του Ομπάμα είναι απογοητευτικές. Ενώ στα λόγια είναι καλός, στα έργα είναι μια απο τα ίδια. Αφενός δεσμεύτηκε να διατηρήσει στρατό και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, αλλά όχι μόνο αυτό. Είπε πως αποφάσισε να εγκαταστήσει και νέες στρατιωτικές βάσεις στην Κολομβία. Για ποιόν λοιπόν λόγο τον βράβευσε η επιτροπή; Επειδή διατύπωσε μια ευχή για έναν κόσμο με λιγότερα πυρηνικά; Με τα ευχολόγια, τα ωραία λόγια και τις ρητορίες δεν έρχεται η ειρήνη στον κόσμο κύριε Ομπάμα. Αυτά είναι απλά στάχτη στα μάτια. Λυπάμαι....
Ωραίο κείμενο όπως πάντα chocolat, μεστό προβληματισμού, σε ερεθίζει να εμβαθύνεις, μπράβο σου.


Σχόλιο από MPara (13.10.2009)
Άσε κάτω τον μαύρο!


Σχόλιο από DemetresOpc (13.10.2009)
"Ο Ομπάμα είναι πολύ τυχερός. Όσα λάθη και να κάνει, πρακτικά είναι αδύνατον να καταλήξει χειρότερος απ' τον Μπους."
γιάννη τα ίδια λέγαμε και για τον κωστάκη..πριν 5 χρόνια..


Σχόλιο από chocolat (13.10.2009)
Αυτό θα έλεγα κι εγώ!! Είναι επικίνδυνη τόση πρόωρη δόξα.

Γιάννηγιάννη, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, και νομίζω πως όλος ο κόσμος έχει τους ίδιους φόβους! ότι η Αμερική θα συνεχίσει να προωθεί ειρήνη μέσα από πόλεμο, όχι μέσα από ειρήνη.


@MPARA: Εγώ, δεν τον πείραξα καθόλου, αντιθέτως!! τον έβαλα χαμογελαστό μπροστά από το Κάπιτολ να ευφρανθούν όλες οι καρδιές! Αλλά μου τον εκθρόνισε ο Μπρίζας για μια ξανθοτσιχλόφουσκα!! Φταίω;


Σχόλιο από Oraclas (13.10.2009)
Μία πρόταση είναι και αυτή. Παλαιότερα είχε προταθεί ο Αδόλφος Χίτλερ (το 1939) από έναν Σουηδό πολιτικό, αλλά και ο Μουσολίνι και ο Στάλιν!
Όπως αναφέρει και ο Σβεν, ο Κίσινγκερ δεν είναι το μόνο 'διαμάντι' που παίρνει Νόμπελ. Νόμπελ έχει πάρει και ο Γιτζάκ Ραμπίν, ενώ ο σεβαστός Ούλωφ Πάλμε που οι περισσότεροι τον γνωρίζουν δυστυχώς από δρόμους που έδωσαν το ονομά του, δεν έχει πάρει ούτε τιμητικά το νόμπελ. Νόμπελ και πολιτική δεν πάει, εκτός αν σε λένε Μαντέλα. Σε κανά δύο χρόνια θα πάρει και ο Πούτιν, να με θυμηθείς.

Στάχτη στα μάτια μας όπως λέει και ο Γιάννης Αγιάννης..


Σχόλιο από melkat06 (13.10.2009)
xaxaxaxaxaxaxa
Θα συμφωνήσω με τη Μάρα...
Τώρα, επί της ουσίας... No comment.


Σχόλιο από chocolat (13.10.2009)
Ειρήνη δια του πολέμου, Oraclas, το'παμε αυτό. Ευχαριστώ για την επίσκεψη! :)


Melkat, ο συγκεκριμένος είναι για οφθαλμόλουτρο μόνο, η ασφάλεια δε μας αφήνει να πλησιάσουμε!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
chocolat
φρέσκιαΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/chocolat

Πρέπει να είσαι πολύ σοφός για να μη θέλεις να είσαι τέλειος, που λέει μία Κινέζικη Παροιμία. Και μάλλον εγώ δεν είμαι πολύ σοφή...
Tags

Livin Single αυτοβιό γραφικά αφετηρία Γάλακτος επεισόδια καθημερινότητας τουρλού-τουρλού ψίθυροι Κύπρος μαθαίνω-σχολιάζω ντοκουμέντο πολιτικ φλαμπε Πολιτικ Φλαμπε πολλά για το τίποτα σαν ποίηση Σιγκαπούρη ταξίδια Σοκοπτήσεις Στα όρια το σίριαλ Τράβελ ψυχανάλυση
Επίσημοι αναγνώστες (16)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksPhoto courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
Template design by Jorge

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης