αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
15 Δεκεμβρίου 2009, 20:03
Υστερία εκεί που δεν πρέπει!!!!!
ΑΣΤΕΙΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Πρωταγωνιστρια:Αδερφή μου

Αύτό το ποστ είναι όλα τα λεφτά. Καταστάσεις υστερίας από μη υστερικά άτομα. Τελικά τα ΜΜΕ και η γρίπη την έχουν κάνει τη δουλειά τους....

Υστερία 1:Στο σούπερ μάρκετ ειναι η αδερφή μου και βήχει.(τσιγαρόβηχας)  Μια κυρία που ειναι πίσω της παίρνει το καρότσι της και φεύγει σε χρόνο 0!Εκτός του ότι έχασε τη σειρά της μετά πήγε πίσω από 1 ραφι και κρυφοκοίταγε αν πλήρωσε η αδερφή μου κι έφυγε από το σουπερ μαρκετ!Πολύ γέλιο ρε παιδιά, σαν μικρό παιδάκι στο κρυφτό!

Υστερία 2: Κάπνισμα 4 πακέτα τσιγάρα σε μια μερα! Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τίποτα. Όσο άγχος και να χεις, δεν κάνεις 4 πακέτα με τίποτα. 2-2 θα τα αναβε. Και έπειδή έχει και χρόνια βροχίτιδα της έχει πει κι ο πνευμονολόγος να το κόψει. Υποτίθεται ότι λέει "η υγεία πάνω απ'όλα".

Υστερία 3: Μάσκα στο λεωφορείο και κράξιμο του κολλητού μου που έβηχε μπροστά της. Φοβερός φόβος της γρίππης των χοίρων. Μη βήχεις ρε κερατά του είπε. Πάλι γέλια εμείς...... Πώς γίνεται να φοβάσαι για τη ζωή σου και να την καταστρέφεις μόνος σου? Το βήξιμο του φίλου μου την πειραξε ή που έχει καταστρεψει από μόνη της το αναπνευστικό της σύστημα και έτρεχε στο κέντρο υγείας να της βάλουν οξυγόνα????? Τη λατρεύω, αδερφη μου είναι αλλά με το κάπνισμα δεν μπορω να η βοηθήσω, ελπίζω να μη μας μείνει ξαφνικά, και να το καταλάβει και να το κοψει.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης