αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
19 Μαΐου 2010, 02:31
Και δεν ξέρω ο κυβερνήτης, όταν το βραδάκι πέφτοντας για ύπνο, αν ξέρει τι έχει κάνει, αν μπορεί να


 

 

 

Φίλοι, φίλες,

Πάρα πολλούς ενδοιασμούς είχα αν έπρεπε να τα «πω» στον κ. Πρωθυπουργό, αντί να τον αφήσω να προχωρήσει στο Θεάρεστο έργο του. Δεν πιστεύω πως θέλει να συνδέσει την θητεία του με όλα τα αρνητικά που μας επισώρευσε μέσα στους οκτώ μήνες που κυβερνά, με πάρα πολύ αστάθεια, χωρίς πρόγραμμα, και κυρίως χωρίς να μας έχει φυτέψει μέσα μας την ελπίδα. Αυτή η κυβέρνηση παραπαίει. Και φυσικά με όσα γράφω δεν αποδίδω τα εύσημα στους προηγούμενους. Αλλά το χρέος από 108% να φθάνει πολύ γρήγορα στο 113%, είναι τραγικό και δείχνει ανικανότητα και άγνοια περί τα οικονομικά. Αυτά.

 

  Βλέποντας όμως, πως νοερά οι 90 στους 100 Έλληνες είναι  μαζί μου και έχουν τις ίδιες απόψεις με μένα, αποφάσισα σήμερα να δημοσιεύσω τις σκέψεις μου ελπίζοντας πως σε κάποιους από τους κατέχοντες την εξουσία κυβερνητικούς παράγοντες τα μηνύματά μου, που δυστυχώς δείχνουν  κάποιες επώδυνες εξελίξεις που θα συμβούν στην χώρα μας, θα τους δείξουν να κάνουν κάτι για να επαναφέρουν τον πρωθυπουργό στον δρόμο που θέλει ο Λαός και όχι η Διεθνής οικονομική χούντα, και η ενταύθα τηλεοπτική εξουσία με τους λιβανιστές της. Και αυτοί οι λιβανιστές δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένουν στον δόλιο τρόπο τους, γιατί τόσες επιδαψιλεύσεις σε μια μέχρι στιγμής αποτυχημένη κυβέρνηση, αφού ξέρουν πως τα ψέματα δεν διαρκούν και πολύ;

Γιατί πιστεύω απόλυτα πως υπήρχε άλλος δρόμος, για την επαναφορά της χώρας στην υγιή πορεία της οικονομίας. Παράδειγμα ο γρήγορος και με πολύ χαμηλό επιτόκιο δανεισμός από άλλες χώρες. Και επίσης δεν μπορεί στην παγκόσμια Ελληνική οικογένεια να μην υπάρχουν και 5-6 μεγάλοι οικονομολόγοι, που να μπορούν να συμβουλεύσουν τον πρωθυπουργό τι πρέπει να κάνει.

Εγώ το μόνο που έχω να του πω –άσχετα που του τα σέρνω παρακάτω- είναι να κάνει γρήγορα, πριν ξεφύγει η κατάσταση.

Η χιονοστιβάδα κ. Πρωθυπουργέ καταστρέφει, άμα ξεκινήσει, τα πάντα στο πέρασμά της. Είθε ο Θεός να σας φωτίσει.

Δεν ξέρω φίλες, φίλοι, από ψυχολογική άποψη πως είστε, αλλά εγώ είμαι πολύ πεσμένος. Δεν αντέχω την μαυρίλα που σπέρνει η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και την εκδικητική μανία των λεγόμενων δημοσιογράφων. Πρώτη φορά στην πολυκύμαντη ζωή μου, βλέπω κάποιος να μας βγάζει τα δόντια , να μας σπάει τα πλευρά, να μας αφήνει νηστικούς και τιμωρία μες τον ήλιο, να μας παίρνει τα ελάχιστα χρήματα από την τσέπη, να φορολογεί ακόμα και τα άνεργα παιδιά μας, επειδή οι γονείς τους,  τους άφησαν κάποιο σπίτι για να μην έχουν την ίδια ταλαιπωρία που είχαν αυτοί στην δύσκολη δική τους ζωή…. και οι λιβανιστές να τους εκθειάζουν και ούτε λίγο, ούτε πολύ να τους θεωρούν και σωτήρες μας,

Να μου επιτρέψουν να έχω διαφορετική άποψη. Η άποψη ότι είμαι πολύ φτωχότερος, πολύ πιο ανασφαλής και με τρώει η αγωνία για όλα τα παιδιά δικά μου και ξένα. Ποιο είναι το μέλλον τους αλήθεια; Δεν θα απαντήσω, γιατί δεν θέλω να χάσουν την ελπίδα.  

Θα αρχίσω με τους λεγόμενους δημοσιογράφους.

Δημοσιογράφος σήμερα γίνεται ο οποιοσδήποτε κάτω από ορισμένες συνθήκες, που δεν χρειάζεται να αναλύσω. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και όσο τους επιτρέπουν οι εργοδότες τους που μετράνε πάρα πολύ και τα συμφέροντά τους,  τιμούν το επάγγελμά τους.

 Πολύ μαυρίλα πλακώνει την καρδιά μου, όπως και πάρα πολλών συμπολιτών μας. Ευτυχώς δεν φαίνεται να επηρεάζει η όλη κατάσταση τα σχολιαρόπαιδα, που μάλλον δεν τους περνά από το μυαλό τι τα περιμένει. Εγώ τα χαίρομαι για την ανεμελιά τους και την αδιαφορία τους για τα τεκταινόμενα. Ίσως και να τα ζηλεύω, παρά τις δυσοίωνες καταστάσεις που έρχονται.  

Μπαίνω στο ζουμί της ... μαυρίλας που με διακατέχει.

Ένας φρεσκοεκλεγμένος κυβερνήτης που ο Ελληνικός ΛΑΟΣ πίστεψε στο χαμηλό του προφίλ, στο ότι έλεγε πως υπάρχουν λεπτά, μας έκανε άνω-κάτω. Λέει πως ενεργεί για το καλό μας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως γι' αυτό δεν ενεργεί.

Όμως  μας διέλυσε τα νεύρα και πιστεύω πως τους επόμενους μήνες θα στείλει πολλούς, ιδιαίτερα νέους στο τρελλοκομείο, από το λεγόμενο εργατικό δυναμικό.

 Ότι κάνει , το κάνει με τέτοια σκληράδα που αυτές τις μέρες θα του συνέστηνα να κατέβει στους δρόμους μόνος του, μεταμφιεσμένος για να μην τον αναγνωρίζουν οι πολίτες, σαν απλός κι’ αυτός πολίτης και να κάνει από μόνος του ένα γκάλοπ και αφού εισπράξει τις πάρα πολλές αρνητικές απαντήσεις τους για το υποτιθέμενο έργο του , να καθίσει και να αρχίσει να βάζει και λίγη ζάχαρη στα μέτρα του, μήπως και υπάρξει λίγο χαμόγελο στα χείλη μας, μήπως και αρχίσουμε να αισιοδοξούμε και αυτή η αισιοδοξία αλλάξει το κλίμα.

Και να πέσουμε όλοι οι Έλληνες στην προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας, με σύμπνοια και φροντίδα του καθενός μας για τον άλλον. Όχι ο ένας να τρώει και ο διπλανός να πεινάει. Να μετράει τις μπουκιές των εχόντων και κατεχόντων. Δεν ξέρω αν παιδί του έτυχε να στερείτε κάτι και να το έχει ο άλλος και αυτός να ζηλεύει. Θα καταλάβαινε καλύτερα το παραπάνω.

Και δεν ξέρω ο κυβερνήτης, όταν το βραδάκι πέφτοντας για ύπνο, αν ξέρει τι έχει κάνει, αν μπορεί να κάνει ένα όνειρο, ακόμα και για τα δικά του παιδιά, που και αυτά αργότερα θα τα ακουμπήσουν τα προβλήματα.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ;

Που μας παρέδωσε στον ανελέητο έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου;

Που μας έριξε στα μάτια και στον φθόνο των υποτιθέμενων Ευρωπαίων φίλων μας. Αυτοί  που εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπορούν να δεχθούν πως ο Ελληνικός Λαός είναι ανάδελφος;

Και αυτοί δεν μπορούν να δεχθούν πως η  Ελλάδα είναι το φως του κόσμου;

Κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι η γλώσσες τους έχουν κλέψει και κάνουν χρήση χιλιάδων λέξεων δικών μας , για να μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους, αφού οι γλώσσες τους χωρίς αυτές θα είχαν τεράστια κενά; Και μόνο γι’ αυτό έπρεπε να μας χρωστούν ευγνωμοσύνη.  

Μας έριξε λοιπόν ο κ. Γιώργος στα χέρια των εχθρών μας κατά την γνώμη μου,  που καμιά συμπάθεια δεν αισθάνονται για μας, και  δεν αισθάνονται τίποτα, καμιά ενοχή, για τα δεινά που επισώρευσαν στην περήφανη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια. Από αυτούς ξεκίνησε η περιπέτεια της Μικράς Ασίας και του Ελληνισμού της, η μεγάλη γενοκτονία του Ελληνισμού.

Μας κουτσούρεψαν αρχίζοντας από πολύ παλιά, γιατί μια Μεγάλη Ελλάδα θα ήταν γι’ αυτούς πολύ μεγάλο αγκάθι. Δεν θα μπορούσαν να εφαρμόζουν ανεξέλεγκτα τα σχέδιά τους.  

Είναι αυτοί που θεωρούν τους σκοπιανούς σκόπιμα Μακεδόνες, είναι αυτοί που αφήνουν την Τουρκία εδώ και πολλούς αιώνες να μας πετσοκόβει, που τους επιτρέπουν να οργώνουν την θάλασσά μας , το χιλιοαιματοβαμμένο Αιγαίο μας, είναι αυτοί που αφήνουν την μισή Κύπρο μας στα χέρια των βαρβάρων.

Είναι αυτοί που ξέχασαν πως πάντα αγωνιζόμαστε για την ελευθερία και την πατρίδα μας, αλλά και για τις δικές τους πατρίδες. Είναι αυτοί- όχι τόσο οι Λαοί-, οι κυβερνήσεις τους- που μας κυνηγούν.

Και τελευταία τους μπήκαμε στο μάτι γιατί περνούσαμε καλά, και σχεδιάζουν να μας κάνουν να μην περνάμε καλά.

Θέλουν τους Έλληνες να είναι στην πίκρα και στην δυστυχία.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Και ο κυβερνήτης έπεσε στην λούμπα, θέλει να δείξει πως είναι καλός μαζί τους και τα δέχτηκε όλα. Και είναι η αρχή ακόμα.

Και έρχομαι τώρα στον κυβερνήτη μας, ως μέσος Έλληνας πολίτης να του πως τις σκέψεις μου, να προσπαθήσω να τον συμβουλέψω. Δεν δέχομαι εγώ πως αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο οι συμβουλάτορές του. Το έχω και εγώ αν θέλει να εφαρμόζεται το σύνταγμα της χώρας . Αν θέλει να υπάρχει Δημοκρατία πρέπει να με ακούσει.

Κυβερνήτη  πήρες το χρέος στο 108 % περίπου; σε 8 μήνες το ανέβασες στο 113% πάνω κάτω; και λες πως ξέρεις τι κάνεις;  λες πως πολεμάς για την πατρίδα; Απολύεις και θα απολύσεις χιλιάδες νέους και ηλικιωμένους χωρίς μέλλον, και θα τους βάλεις και αυτούς στην λίστα των ανέργων; Χωρίς ψωμί, χωρίς τα στοιχειωδώς απαραίτητα;

Ρώτησες κάποιον επιχειρηματία πως συντηρεί την επιχείρησή του; Είναι τόσο δύσκολο να κάνεις κουμάντο όπως εκείνος; Τι είναι το Κράτος; μια μεγάλη επιχείρηση. Αν ο διευθύνων ξέρει  να κάνει τις σωστές κινήσεις, την πάει μπροστά, αν όχι την καταστρέφει.

Είναι ανάγκη μήνες τώρα να λες τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου αλλά και τις απειλές σου - Το όπλο είναι πάνω στο τραπέζι είπες- στους εχθρούς μας και εκείνοι να εκτοξεύουν τα επιτόκια σε αστρονομικά νούμερα, παραπάνω από τα επιτόκια που έχει το ελληνικό κράτος για τους πολίτες που χρωστούν που είναι 12%;

Νομίζεις κυβερνήτη πως ο ΛΑΟΣ δεν κατάλαβε στο πετσί του τα σκληρότατα μέτρα που σε διέταξαν να λάβεις, γιατί στερείσαι και εσύ και η κυβέρνησή σου απλής λογικής;

ΠΟΥ ΛΕΕΙ, πως τα ελλείμματα φεύγουν με ανάπτυξη, με επενδύσεις, με δουλειά για όλους; Άμα δεν έχει χρήματα ο πολίτης, δεν έχει να λάβει και το Κράτος.

ΛΕΣ θα πάρεις και θα πάρεις και θα πάρεις… φόρους και πάλι φόρους, άμεσους και έμμεσους…, μας ζάλισες, μας απέλπισες, μας έβαλες στον τάφο πριν την ώρα μας... Και από που θα πάρεις;

κόβοντας από τις χαμηλές συντάξεις;

κόβοντας τα φάρμακα από τους ταλαίπωρους αρρώστους;

Αφήνοντας τα σχολεία χωρίς δασκάλους; Τα νοσοκομεία χωρίς προσωπικό; Απολύοντας τους χιλιάδες συμβασιούχους… ; και που θα πάνε αυτοί; Που πολλοί έχουν φάει με συμβάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους; Με οικογένειες; Τεράστιες υποχρεώσεις; Μα θα μου πεις .. Τι να τους κάνω; Σιγά, σιγά κύριε… χωρίς αναταραχή.

Συνεχίζω:

Και κλείνοντας τα μικρομάγαζα σε πρώτη φάση και μετά τους μεγαλύτερους, που και αυτοί αφού δεν θα πωλούν δεν θα έχουν να πληρώσουν. Και τα εκατομμύρια  των απελπισμένων ανέργων τι θα φάνε; Τι θα δίνουν στα παιδιά τους;

Μαζί σου αν παίρνεις φόρους και εισφορές από τους υψηλά αμειβόμενους.. Να υπάρχουν υπάλληλοι με 3-4-5, 6, 7.. 10 και λοιπά χιλιάδες ευρώ;

Να επιτρέπεις και εσύ, ο σοσιαλιστής, να δημιουργούνται νέα golden Boys; τους έμαθα και εγώ αυτούς από ότι βλέπεις..  Και ας μην γνωρίζω παρά ελάχιστα αγγλικά. Και να βάζεις στην νηστεία τον υπόλοιπο ΛΑΟ;..

Και έχεις και κάτι πολύ υποκριτικό αγαπητέ κατά τα άλλα κυβερνήτη.

Δεν μιλάς για το χρέος που παρέδωσε το προηγούμενο Πασοκ στον Καραμανλή, που έλεγε και δεν τον διαψεύσατε ποτέ, πως μόνο για τοκοχρεολύσια ήθελε 65 δις το χρόνο. Και άμα δίνεις 65 δις το χρόνο για τόκους μαζί με την αδιαφορία τους, ξέρεις από πόσο κεφάλαιο μπορείς να το βγάλεις αυτό το ποσό; Ασύλληπτο.

Και περιμένεις να φέρεις την άνοιξη; Πως; χωρίς να υπάρχει ελπίδα; Ένας νηστικός, ένας που χρωστά, ένας που δεν μπορεί να πληρώσει ΔΕΗ, τηλέφωνο και λοιπά, μπορεί να έχει ελπίδα;

όχι!!! Δυστυχώς.

 Όσο είναι καιρός λοιπόν, φέρε την ελπίδα, όσο είναι καιρός βρες τρόπους να ανοίξουν δουλειές. Δες πόσα μαγαζιά, οικοδομήματα μένουν ξενοίκιαστα. Δεν σου λένε για τις χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν;..

Δεν βλέπεις τηλεόραση, που όλοι καταγγέλλουν την πολιτική σου; Εκεί που σε περίμεναν ως Μεσσία;

Τρέξε με χίλια να προλάβεις τις πολύ άσχημες  καταστάσεις που έρχονται. Φώναξε τους πιο δυνατούς οικονομολόγους , όχι άσχετους όπως είναι πολλοί υπουργοί σου, να σε βοηθήσουν, να γλυκάνεις λίγο το Λαό.

Τολμούν οι βουλευτές σου να μιλήσουν στους πολίτες; Η «αυριανή»- δική σου εφημερίδα ήταν- έγραψε χθες πως δεν τολμούν να παρουσιαστούν οι βουλευτές σου ακόμα και σε αυτούς που τους ψήφισαν. Τι να πουν αλήθεια; Μας ψηφίσατε… και θα σας βγάλουμε τα δόντια; Θα πεινάσετε; Ρουσφέτια όχι;

ΞΕΡΩ πως σε στενοχωρώ, αλλά καιρός να μάθεις την αλήθεια. Δεν μπορώ να σε βλέπω να ζεις στον κόσμο σου. Βλέπω τον υπουργό σου των οικονομικών που πάει στην Ευρώπη και στέκεται σαν φτωχός συγγενής, περίπου εκλιπαρώντας ένα «βλέφαρο» συμπάθειας , αντί να τους ρίξει σφαλιάρες. Θλιβερή παρουσία. Που εμένα σαν Έλληνα πολύ με μειώνει. Τους δώσατε όμως δικαιώματα…

Δεν λένε την αλήθεια οι δημοσκοπήσεις που σου παρουσιάζουν και σε ικανοποιούν. Είναι δυνατόν το κράτος να παίρνει τόσα πολλά από τον μέσο Έλληνα και εσύ να παίρνεις συγχαρητήρια; ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

 Εγώ δεν πιστεύω πως έχεις αυτή την στιγμή, παρά ελάχιστους που να σε υποστηρίζουν. Και αυτοί ή είναι βαμμένοι κομματικά, ή έχουν βολευτεί. Κάπου άκουσα πως η γραμματέας σας παίρνει 10.000 ευρώ τον μήνα. Αληθεύει αυτό; Βγες και διέψευσέ το. Και αν αληθεύει αυτό, τότε με τι μούτρα ζητάς θυσίες από τους μη έχοντας ή τους κάπως έχοντας;

Και μερικές ακόμα ερωτήσεις- απορίες.

Έβγαλες από το υπουργείο Εθνικής παιδείας την λέξη ΕΘΝΙΚΗΣ, κατήργησες το υπουργείο Βορείου Ελλάδος και Αιγαίου, δήθεν για περικοπές εξόδων. Άλλα σκέπτομαι εγώ. Απάντησέ μου ΓΙΑΤΙ;

Τα δις δεν μαζεύονται με τον τρόπο που εφαρμόζεις. Εκτρέφεις μιαν Λερναία Ύδρα δυστυχώς. Κόψε της τα κεφάλια αν μπορείς. Διαφορετικά τίποτα δεν γίνεται. Όταν στερεύεις την κάνουλα με το νερό ο άνθρωπος αντέχει λίγες μέρες και μετά πεθαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω πως το θέλεις αυτό. Αλλά κάνε κάτι για να μην το πιστέψω ύστερα από λίγο καιρό. Κάνε με να ξαναγελάσω και μαζί μου όλους τους Έλληνες . Ειδικά τους νέους. 

Ρώτησες τον Ερντογάν  που  ήρθε στην Αθήνα, που εκδίωξε το Δ.Ν.Τ και έλαβε μέτρα που έκαναν την Τουρκία 6η οικονομική δύναμη στην Ευρώπη, να σε μάθει -δυστυχώς- τι κάνουν στα δύσκολα οι κυβερνήτες; Δεν σε υποτιμώ. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω, μήπως οι ταπεινές μου απόψεις σε ταρακουνήσουν.  

Και από αύριο λάβε μέτρα , για την ανακούφιση των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν αρμόζει στους Έλληνες η υποτίμηση των Ευρωπαίων ηγετών, ο εξευτελισμός από τους πολύ μικρούς Ευρωπαίους, που και αυτή την στιγμή δανείζονται με 2% και σου δανείζουν με 5; 6%; δεν ξέρω..Και θα βγάλουν κέρδος από την δυστυχία μας. Αυτοί είναι η ενωμένη Ευρώπη; Αν είναι έτσι. Δεν την θέλω. Καλύτερα να φύγουμε.  Αλήθεια κυκλοφορούν φήμες πως η Κίνα μας δάνειζε με πολύ μικρό επιτόκιο και θα έκανε και επενδύσεις. Αν είναι ψέμα ας το διαψεύσεις, γιατί είναι κρίμα να σκέπτεται ο Λαός δυσμενώς για σένα. Επίσης ακούγεται και για άλλες χώρες χαμηλότοκος δανεισμός. Γιατί δεν τους προτιμήσαμε;

 Ότι ακούω και ότι μαθαίνω από τους δημοσιογράφους που σε λιβανίζουν.. Κάτι τους ξεφεύγει δυσμενές και για σένα… που δεν ξέρουν ότι θα πεινάσουν και αυτοί σαν πεινάσει ο ΛΑΟΣ. Ή δεν θέλουν να το πιστέψουν..

Που όταν διαβάζουν τα νέα, τα λένε με τέτοιο στόμφο, που εγώ νομίζω πως χαίρονται για την δυστυχία που επισωρεύεται επάνω μας.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:

ΠΡΩΗΝ κυβερνήτη, δεν θα βγεις να πεις τι συνέβη και έφυγες, δίνοντας την κυβέρνηση στο Πασόκ αμαχητί; Που σε προκαλεί ο νέος Κυβερνήτης να μιλήσεις .. και δεν το κάνεις;

Ένα περιοδικό «ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» το λένε, έγραψε για κάτι απειλές που είχες..Είναι αλήθεια; Δεν το διέψευσε κανείς. Και ξέρεις κυκλοφορεί και ένα ντοκιμαντέρ που μιλά και παρουσιάζει κάτι οικονομικούς δολοφόνους που δεν αστειεύονται. Και εγώ κάνω διάφορες σκέψεις με το μυαλό μου.

Είναι αλήθεια πως κάτι δεν πάει καλά με την συνεργασία μας με την Ρωσία, που εσύ ξεκίνησες; Και γιατί δεν βγαίνεις να διαμαρτυρηθείς  που οι συμφωνίες σου, οι υπογραφές σου,  καταργούνται;  Ο αγωγός Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη, δεν ακούγεται καθόλου, τα 450 τεθωρακισμένα που είχαμε παραγγείλει στην Ρωσία; Σήμερα σε κάποιο κανάλι άκουσα πως το Μπουργκάς ακυρώνεται.

 Μια φίλη είχαμε.. την Ρωσία..  πάει και αυτή. Πρέπει να χάνεται μια τέτοια φίλη χώρα και οι Τούρκοι να την κάνουν δική τους φίλη;

ΤΙ να πρωτογράψω; κ. Παπανδρέου, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και σε αυτό βοήθησαν και οι προηγούμενοι με την ατολμία τους, τα εκδικητικά κανάλια και εκδοτικά συγκροτήματα, που καταλαβαίνουν ξαφνικά το λάθος τους και στρέφονται εναντίον σου σιγά-σιγά, και βέβαια που δεν ενημέρωσαν τον ΛΑΟ οι προηγούμενοι και η δική σου φιλοδοξία να κυβερνήσεις, αντί να τους αφήσεις να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. ..

Ο Λαζόπουλος σου σέρνει ήδη πολλά, αφήνει υπονοούμενα πολλά, δήθεν σάτιρα τα λένε αυτά και τα δέχεσαι και εσύ αδιαμαρτύρητα. Γιατί δεν τον μηνύετε; Άρα είναι αλήθειες.  Όμως από όσα λέει βγαίνει το συμπέρασμα, εξάλλου και εγώ το ίδιο βγάζω, πως ήσουν ανέτοιμος για τον ρόλο που απλόχερα σου έδωσε ο Ελληνικός ΛΑΟΣ.

Μήπως δεν μπορείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα; Άσε να το κάνει κάποιος άλλος . Ποιος αλήθεια; Ειλικρινά δεν ξέρω. Είμαι σε πλήρη σύγχυση.

Και συ τώρα ζεις με σχήματα λόγου, και με διάφορες ενέργειες που δεν τις είχες πει στον ΛΑΟ προεκλογικά. . Όπως προηγούμενα και ο Καραμανλής. Όταν παρέλαβε από το προηγούμενο Πασόκ, που το έχεις ξεχάσει. Λες και η κρίση μας βγήκε με παρθενογένεση.  

Τι να το κάνω εγώ που μου είσαι διαφορετικά συμπαθής;.

Τα χιλιάδες παιδιά μας τι θα κάνουν χωρίς δουλειά;

Και το άλλο τρελό που έκανες.. Άμα κάποιος ταλαίπωρος άνεργος έχει ένα σπίτι μεγαλούτσικο, ας πούμε κληρονομιά από την μάνα του, ή από κάποια καλύτερη οικονομική κατάσταση που είχε πριν, τον βάζεις να πληρώνει δυσβάστακτους φόρους.

Τα λεπτά που θα τα βρει να  τα δώσει;

Θα τα κόψει ο δυστυχής από τον τοίχο;

Ρεύμα δεν θα έχει γιατί δεν θα μπορεί να το πληρώνει στην ΔΕΗ, και ο εξυπνάκιας ο υπουργός οικονομικών θα τον βάλει να πληρώσει φόρους;... Αυτός να μη μπορεί,  το βγάζει να το κράτος σε πλειστηριασμό και κάποιος  έξυπνος πασοκτζής να παίρνει τζάμπα σπίτι. Πολύ ωραία κόλπα… Και δεν φοβάστε κανένα ε; Πάλι δεν καταλαβαίνω.

Κατάλαβες τι κάνουν οι άχρηστοι συνεργάτες σου;

Οι κουτοπόνηροι που καιροφυλακτούν να γίνουν τζάμπα νοικοκύρηδες;

Δυστυχώς δεν το πιάνεις το νόημα κύριε Κυβερνήτη και αφήνεις και αλωνίζουν οι υποτιθέμενοι σωτήρες του ΕΘΝΟΥΣ ελεύθεροι. Πάρε βούρδουλα και διώξε τους, πριν είναι αργά.

Και μια καινούρια μαγκιά.  Άκουσα στον REAL FM και το εξής τραγικό.. Ότι στον λογαριασμό της ΔΕΗ θα πληρώνουμε χρήματα για τα διαφυγόντα επιδόματα των τεμπέληδων υπαλλήλων των τελωνείων.

Αν αληθεύει αυτό κ. Κυβερνήτη, ε τότε το χάσατε τελείως, έχετε παραφρονήσει ομαδικά στην κυβέρνησή σας. Οι συνεργάτες σου σε ρίχνουν στο καναβάτσο και εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι.

Αυτά και θα σας τα ξαναπώ, αν γλυτώσω από κανένα έμφραγμα, που άμα τυχόν το πάθω τα παιδιά μου θα ζητήσουν αποζημίωση –έτσι μου είπαν προχθές που με είδαν πολύ ταραγμένο- για την πιθανή απώλειά μου.

Γιατί δεν είναι κρίμα να με οδηγήσετε, μαζί με χιλιάδες άλλους εν τόπω χλοερώ, επειδή δεν ξέρετε να κυβερνήσετε;  Κι' αν σας λένε πως ξέρετε; λάθος σας το λένε οι λιβανιστές.

Βγες μόνος στο δρόμο και ρώτα τους πολίτες.

Θα εισπράξεις την απογοήτευσή τους.

ΚΡΙΜΑ ΝΑ συνδέσεις την εκλογή σου σαν πρωθυπουργού, με τραγικές καταστάσεις που δυστυχώς είναι αδύνατον να τις προλάβετε, αν δεν ενεργήσετε γρήγορα.

ΜΕ αγάπη και συμπάθεια, αλλά και με πολλά γιατί που θέλουν απάντηση. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ... ΟΜΩΣ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ και αισθάνομαι καλύτερα. Σήμερα δεν θα πάρω χάπι.

Adreo και κατά κόσμον

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

 

 


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Hastaroth (19.05.2010)
Μιά χαρά τα λέτε κύριε Ανδρεόπουλε.Μά γιά ν'αλλάξουν όλα αυτά πρέπει πρώτα ν'αλλάξη η νοοτροπία τού Ελληνα,που θέλει "δημόσιο forever" (κατά πώς τραγουδούν και τά Ημισκούμβρια).

Πώς ν'αλλάξη η νοοτροπία αυτή όμως,όταν όλοι οι νέοι γαλουχούνται μέ τίς ιδέες τού ΚΚΕ που λένε "όξω το κεφάλαιο","κακό πράμα η ιδιωτική πρωτοβουλία","κακό πράμα να θέλης να βγάζης κέρδος","όλα πρέπει να γίνωνται από το κράτος" καί άλλα τέτοια;

Διαβάστε τά posts σέ σχετικά θέματα στο forum.Θά δήτε πως η πλειοψηφία τών συζητητών αυτά πρεσβεύει και αυτά θέλει.

Μιλάτε γιά την Τουρκία-καί πολύ σωστά κάνετε.Γιατί εδώ όλοι οι άλλοι μιλάνε μόνο γιά την Αργεντινή,που δέν θέλησε να αλλάξη το "σοσιαλιστικό" μοντέλο της και γι'αυτό κατέρρευσε.

Στην Τουρκία,ο φορολογικός συντελεστής γιά όλες τίς επιχειρήσεις είναι μόλις 15%.Εδώ είναι 45%-σχεδόν τά μισά κέρδη τους δηλαδή τα παίρνη το κράτος,γιά να τούς προσφέρη χάλια υποδομές,τεράστια γραφειοκρατία,παρεμβάσεις και άλλα τέτοια "καλούδια".Και οι διάφοροι ΠΑΜίτες,ΚΚΕδες και ΣΥΡΙΖίτες ουρλιάζουν "πάρτε τους τα όλα,κρατικοποιείστε τά όλα χωρίς να τούς αποζημιώσετε,τους βρωμοκεφαλαιούχους που δέν καταλαβαίνουν πως είναι εθνικό τους χρέος να στήνουν επιχειρήσεις γιά να τούς τίς παίρνη το κράτος τζάμπα".

Στην Τουρκία έγιναν εκτεταμένες ιδιωτικοποιήσεις κρατικών επιχειρήσεων ώστε ν'απελευθερωθούν οικονομικοί πόροι γιά τόν ιδιωτικό τομέα.Εδώ,μιά Ολυμπιακή ιδρώσαμε να την ξεφορτωθούμε,κάτω από τίς ιαχές "ξεπουλάει η κυβέρνηση τα πάντα στο κεφάλαιο" τών ΠΑΜιτών,ΚΚΕδων και ΣΥΖΙΡιτών.Κι'άν ανακοινωθούν άλλες αποκρατικοποιήσεις,όλοι οι "συνδικαλιστάδες" θα ξεχυθούν στούς δρόμους και θά απεργούν και θα απαιτούν όλα να μείνουν κρατικά ώστε να εξασφαλίζουν αυτοί τό ραχάτι τους....

Στην Τουρκία απελευθερώθηκαν τά κλειστά επαγγέλματα,όπως άλλωστε συμβαίνει και στίς Ευρωπαϊκές χώρες.Εδώ όμως,ουδείς τολμά να τά βάλη με φορτηγατζήδες, ταξιτζήδες,φαρμακοποιούς κι'άλλες συντεχνίες που θέλουν τά επαγγέμτατά τους "κλειστά" γιά να μπορούν να πιέζουν το κράτος να τούς δίνη προνόμια.Μόλις πρόσφατα ο υπουργός "εργασίας" έφτιαξε ένα νομοσχέδιο,δήθεν γιά την απελευθέρωση τού επαγγέλματος τού οδικού μεταφορέα,που όμως στην ουσία εμποδίζει όποιον θέλει να ασκήση το επάγγελμα ακόμα κι'όταν έχη ένα ημιφορτηγάκι τού ενός τόννου γιά να κουβαλάη κρεμμύδια...


Σχόλιο από adreo (19.05.2010)
Αγαπητέ κύριε,
ευχαριστώ για τον σχολιασμό και επίσης και εσείς τα λέτε καλά.
Εγώ να προσθέσω ότι στις "10 πληγές του Φαραώ", δυο τρεις τις έχετε αναφέρει ήδη, προστέθηκε με την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, που πάει κατά το που φυσάει ο άνεμος, που όμως είναι σεβαστή, διαγράφοντας ιστορικές μνήμες, προστέθηκε ένα Πασοκ μεταλαγμένο μόνο προς στο στυλ εμφάνισης στον Ελληνικό Λαό, που ήταν... ταπεινό προφίλ (είναι ξύπνιος ο Γιωργάκης), και παρουσίαση του οικονοκικού θέματος με αισιόδοξο τρόπο, που όπως ξέρετε πονά τον Έλληνα"Υπάρχουν λεπτά έλεγαν", πριν τις εκλογές, και σε λίγες μέρες"δεν υπάρχει φράγκο και ακολούθησαν τα τραγικά επόμενα, από άσχετους πολιτικούς, αρκετοί αποτυχημένοι από το παλιότερο Πασόκ είναι... και νομίζοντας πως δεν έχουμε μνήμη, ποιούν την πάπια, ρίχνοντας όλα τα στραβά καρβέλια στην νύφη-τον Κωστάκη δηλαδή- και μέσα σε 8 μήνες διπλασίασαν περίπου το χρέος, εκτός αν ο κ. Προβόπουλος έλεγε ψέματα ως προς το ποσοστό (108%τότε, τώρα 113% και βάλε). Ξέρει το Πασόκ ποιος φταίει πιο πολύ. Φταίει ο πληθωρισμός του παρελθόντος που προήλθε από τις ανεξέλεκτες παροχές ( που παγίδευσαν για 20 χρόνια τον Λαό και έτσι κυβέρνησε το Πασόκ)(γύρω στο 30% δανειζόμουνα εγώ για την επιχείρησή μου από τις τράπεζες), η τιμαριθμική προσαρμογή που έκανε άχυρα το χρήμα και πολλά άλλα. Δεν αρνούμαι πως πρόσθεσαν και κάποια λίγα καλά για τον Ελληνικό Λαό.
Στις πλάτες του Ελληνικού Λαού παίζειτώρα μπιλιάρδο το Πασοκ,-μήπως και η Ν.Δ το ιδιο δεν έκανε;- γεμάτο από καθιερωμένους και εκολαπτόμμενους μάγους.
Φυσικά δεν δίνω συγχωροχάρτι στους προηγούμενους, όπως και στις αριστερές και δεξιές δυνάμεις που μάχονταν λυσσαλέα τον Καραμανλή. Και περιμέναμε , χωρίς Εθνική συνοχή να είμαστε καλά; Τώρα ένα απομένει κατά την γνώμη μου. Να πάμε στην Κίνα, στην Ρωσία, που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και να πούμε... Πλήρωσε (ο ένας από τους δυο)όλους τους κερατάδες, κάνε επενδύσεις , να ανοίξουν δουλειές και να σε αποπληρώσουμε με μικρό επιτόκιο. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ να βγάλουμε πετρέλαια (αυτοί έχουν την τεχνολογία), ορυκτά και λοιπά, αλλά όχι με νηστικούς τους Έλληνες, γιατί ο νηστικός δεν δουλεύει.
Αν το απαγορεύει η Ε.Ε. γιατί χάνει απο τα πανωτόκια της (αυτοί δανείζονται με 2% ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΑς ΔΑΝΕΊΖΟΥΝ με 5% και βάλε), να την γράψουμε κανονικά, αντί να πληρώνουμε πανωτόκια και να μας πρήζουν, να φύγουμε από το Ευρώ και να γυρίσουμε στην δραχμούλα μας, κάνοντας όμως και κάτι άλλο, όλος ο Ελληνικός Λαός, να γυρίσουμε σε πολύ παλιές τιμές σε πρϊόντα , υπηρεσίες, ενοίκια, κέρδη και λοιπά. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ 70-80%, και σε δυο τρια χρόνια θα μας παρακαλάνε να επιστρέψουμε...Αυτά λέει το δικό μου μυαλό.. Ας πουν τίποτα καλύτερο οι "βαρβάτοι" οικονομολόγοι και ειδικοί που βγαίνουν στα παράθυρα των καναλιών και γαυγίζουν... και με όλους τους άλλους με έχουν κάνει να μην βλέπω τηλεόραση, παρά μόνο Λαζόπουλο και αυτόν άμα το θυμάμαι....
Φιλικά adreo


Σχόλιο από mprizas (20.05.2010)
Α ρε Adreo μας συγκίνησες πάλι ατιμούτσικο!

Ελπίζω όλο αυτό το κατεβατό να στο στείλανε από τη Ρηγίλλης, μην τρέχεις με τη ζέστη στο Κολωνάκι, βλέπεις είναι και πολλές σελίδες και θα κουραστείς..

Το θες το Δ.Ν.Τ. σου πάντως..(μεταξύ μας τώρα..)Σχόλιο από adreo (20.05.2010)
Άσπονδε φίλε ΜΠΡΙΖΑ,
δεν κάνω πολιτική εδώ.
Εξάλλου ποιος έχει κουράγιο να κάνει πολιτική με όσα συνέβησαν και συμβαίνουν και τέτοιες δύσκολες ώρες;
Τις ανησυχίες μου και τα γιατί μου εκφράζω. Την στενοχώρια μου για όλους εσάς τους νέους, για την ανεργία μιλώ που θα διαλύσει τα πάντα. Τις απορίες μου που ένας τόσο πράος πολιτικός -αυτό ήταν το προσόν του- έγινε ζόρικος για μας και πολύ υπάκουος στους ξένους.
Αν εσύ είσαι ευτυχής με την κατάσταση και πάλι άσπονδε φίλε μου, εμένα όσον αφορά εσένα δεν μου πέφτει λόγος.
Σας έχω εγκαταλείψει όπως βλέπεις και σπάνια πλέον γράφω. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, λέει μια παροιμία, που μάλιστα την έχω κάνει και τραγουδάκι.
Όμως για το ξεπούλημα της χώρας , την οικονομική σκλαβιά των Ελλήνων , που αργότερα θα εξελιχθεί και σε κανονική σκλαβιά, στα παιχνίδια των άσπονδων Ευρωπαίων φίλων μας, που ζηλεύουν τον περιούσιο ΛΑΟ μας, δεν μπορώ να μην γράψω και να αμυνθώ και για λογαριασμό σας. Μη μου κάνεις την ... "τιμή" και μην μπαίνεις στον πειρασμό να γράφεις εδώ, γιατί ως διάσημος... που είσαι ,πάλι θα το κάνεις primium το blog μου και μετά θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Πάντως σε ευχαριστώ που γράφεις κόσμια. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ και δεν ασχολήθηκες πλατειά με τα όσα γράφω.
Ελπίζω και οι υπόλοιποι της ομάδας σου που ίσως γράψουν, να είναι επίσης κόσμιοι.
Γιατί Θα βάλεις την ομάδα σου ή και για συμπαράσταση αυτή να αρχίσει τον πόλεμο. Και δεν έχω όρεξη για πόλεμο, που δεν οδηγεί πουθενά.
Κάθισε λοιπόν αγκαλιά με τον ήλιο του Πασοκ που δεν μπορεί και να λάμπει , δυστυχώς, παρ' ότι θα το ήθελα για το συμφέρον της πατρίδας και έξω από πολιτικές συμπάθειες, και κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου.
Που ξέρεις; το βουλευτιλίκι μπορεί και να σε περιμένει. Άμα δείξεις στο κόμμα καλή διαγωγή και αγωνιστικότητα. Αλλά βρε Μπίζα, έχεις όρεξη για αγωνιστικότητα την στιγμή που τίποτα καλό δεν έχεις να εκθειάσεις;
Τι να πεις στους πιθανούς πολιτικούς σου φίλους με τέτοια καταστροφή που μας έλαχε; Όλοι το βούλωσαν το στόμα τους. Εσύ θα φωνάξεις; Γιατί; Έχεις δουλίτσα φίλε μου; Αυτή είναι η ευτυχία σου. ΄Μως να στενοχωριέσαι για όσους δεν έχουν. Και αυτή να είναιαι η δυστυχία σου, όπως και για όλους μας.
Μόνο οι αριστερές δυνάμεις μπορούν να φωνάζουν αγαπητέ μου Μπρίζα. Δεν πληρώνουν και τίποτα. Αυτές διαθέτουν τα καλύτερα σχέδια, στα χαρτιά βέβαια. Πάντως τόσοι και τόσοι, που δεν τους ήξερε η μάνα τους , έγιναν βουλευτές, γιατί να μην γίνεις και εσύ;.
Όσον αφορά τα περί Ρηγίλης και λοιπά, εμένα η ιδεολογία μου είναι ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ.
Κανείς από τους λεγόμενους πολιτικούς δεν με φρόντισε στην ζωή. ΚΑΙ ΟΤΙ έκανα, για μένα πολλά, τα έκανα μόνος.
Καλή σου μέρα ,
Είδες πόσο καλός είμαι μαζί σου;
adreo


Σχόλιο από mprizas (20.05.2010)
Είσαι καλός γιατί τώρα είσαι από κάτω.

Όταν ήτανε η ΝΔ πάνω, είχες μια γλώσσα μέχρι το πάτωμα.

Αλλά η αριστερά δεν έχει Γυάρο και Μακρόνησο να σας στείλει, να ηρεμήσουμε!Κρίμα!

Αdreo όταν θα γίνω υπουργός, να χεις φροντίσει τα δικά σου, γιατί άνετα θα έχεις την τύχη του Βοσκόπουλου!


Σχόλιο από adreo (20.05.2010)
ΜΠΡΙΖΑ, μπήκες στην μπρίζα.
Δεν μπορείς να αντισταθείς. Η γλώσσα η δικιά μου πάντα ήταν ζόρικη όπου έπρεπε.
Με την Ν.Δ; Είπα εγω αν ανήκω σε κάποιο κόμμα; Τον μάντη θες να κάνεις;
Βρε μπρίζα με τέοιες καταστάσεις και κολλάς στα κόμματα; Εδώ να παρακαλάμε να έχουμε ψωμάκι για τις δύσκολες ώρες.. ΑΑΑΑ! ξέρεις εγώ θα βάλω 5-6 στρέμματα σιτάρι στο χωριο μου.. Θυμήθηκα τα χωραφάκια μου τώρα. Ωραία χωράφια θα σου δώσω και εσένα καμια 500ριά κιλά, αφού ξέρεις πως σε εκτιμώ πολύ και δεν θέλω να αδυνατίσεις. Υπουργός είπες; Ξέρεις τι λέω εγώ; μόνο αχθοφόρος σε κανένα υπουργάκι θα μπορείς εσύ να πας. Ασε, στην πολιτική, πρέπει να έχεις "ειδικά προσόντα". Κοίτα βρε που το πίστεψε πως μπορεί να γίνει Βολευτής ... Βουλευτής ήθελα να πω. Έλα, τα άλλα τα πρωτοπαλλήκαρά σου που είναι; να αρχίσει ο χορός; Σας περιμένω όλους να βγάλετε τα αποθημένα σας... κάποιων μηνών. Με αγάπη Μπρίζα μου, γιαααα. ναααα μμμεε ΘΥΜΗΘΕΙΣ όταν πιάσεις θέση στην εξουσία. Τώρα για τα δικά μου που λες να τα φροντίσω... για να μην πάθω ότι παθαίνει ο ΤΟΛΗΣ, ε... εγώ είμαι πολύ μικρού αναστήματος.. για να με κοντύνουν περισσότερο. ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ας πούμε ... ξέρεις εσύ. Διατηρείς αρχείο από ότι ξέρω.
Φιλάκια Μπρίζα... είμαι καλό παιδί ... που λέει και το σλόγκαν στο παριζάκι Υφαντής...
adreo
Υ.Γ
Ε! ρε γλέντια Μπρίζα.. μόλις το πάρουν είδηση τα φιλαράκια σου... πως είμαι εδώ


Σχόλιο από mprizas (20.05.2010)
Ανησυχείς βλέπω πολύ για να ρθουνε κι άλλοι. Πες ότι γουστάρεις κι άσε τις πάρλες.

Αλλά για κακή σου τύχη αυτή τη φορά δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου. Είναι που πολιτικά πια, εσείς οι βαμμένοι Νεοδημοκράτες δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τη γυναίκα σας.

Κι εγώ που κάθομαι, περισσότερο σα σύμπτωμα των καιρών σε βλέπω, της αιτίας της παρακμής των Ελλήνων. Όταν κυβερνούν τέτοιες λογικές,όχι σε 5 χρόνια, αλλά σε 6 μήνες, μπορούν να φέρουνε παρακμή.

Παιδί γνήσιο του μέντορα σου Καραμανλή, που ζήτησε συνάντηση από τον Ερντογαν έκτακτη για να του ζητήσει να αναβάλουν την επόμενή τους συνάντηση! χαχαχαχα

Γεια σου ρε adreo! Ατιμούτσικο, μου κάνεις και πολιτικές αναλύσεις!

Τι να σου αφιερώσω τι να σου αφιερώσω..

Ο ποιητής Φανφάρας όλος δικός σου!


Σχόλιο από adreo (20.05.2010)
Τελικά Μπρίζα έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλικότητα των καιρών.
Ξεσκόνισε τον Κυβερνήτη μπας καισε βάλει κάπου... ας πούμε θυρωρό ή κλητήρα στη βουλή 16 μισθοί είναι αυτοί, και ηδουλειά αξιοπρεπής. Ασε που θα έχεις την αφρόκρεμα των Ελληνων κοντά σου. Βάρα λοιπόν τον μεγάλο εχθρό... τον καπιταλιστή... adreo....με τις 32 πολυκατοικίες (xa, xa, xa xa), τις 2 πόρσε (πάλι xa, xa, xa, xa, xa.. πιο δυνατά τώρα!) και την βιλάρα του..(χαχαχα, χαχαχα,), κάτσε να δώ αν ξέχασα και τίποτα... Α, αυτά καλά είναι σε πρώτη φάση. Δεν πιστεύω να τρόμαξες; Ασ σοβαρευτώ! Φράγκο δεν έχω φίλε μου, από τον άλλο μήνα λέω να φορέσω μαυρα γυαλιά και να βγω με την κιθάρα, να παίζω και να μαζέψω κανένα φράγκο, για τις δύσκολες μέρες που έρχονται.. Αλλά προσπάθησε να τα βάζεις με τους υποτιθέμενους αντιπάλους σου, μπορεί να συγκινήσεις κανένα στο κόμμα και σε χώσει κάπου... Αλλά άμα γίνει αυτό, πάει το ΒΟλευτιλίκι. Βρε καλό μου παιδί γιατί κόλλησες ότι είμαι της Ν.Δ; Δεν έχω φωτογραφιθεί ρε φίλε με τον Καραμανλή, ούτε φοράω καμια ταμπέλα που να το γράφει. ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, χωρίς ως πολίτη να με ρωτήσει και ιδαίτερα άμα δεν τον θεωρώ εξυπνότερο από μένα και καταλαβαίνω πως δεν οδηγεί καλά το "ΟΧΗΜΑ", του τα γράφω. Δημοκρατία δεν έχουμε; Εσύ λοιπόν παραβλέπεις όλα τα καλούδια που μας έφερε το κόμμα σου και είσαι ευτυχισμένος. Είσαι από τους λίγους ευτυχισμένους οπαδούς του Πασόκ. Αμα λοιπόν έτσι αισθάνεσαι, θα σου αλλάξω εγώ την διάθεσή σου; Πάρε την ντουντούκα σου και βγες στην γειτονιά σου και φώναξε δυνατά πόσο χαρούμενος είσαι με τα όσα κάνει ο Γιωργάκης. Θ α σε κάνουν μαύρο στο ξύλο Χονδρούλι. Ευτυχώς που δεν θα αισθάνεσαι και πολύ τις ξυλιές. Ευτυχείτε κ. ΜΠΡΙΖΑ, και καλές νηστείες, αν και εσύ έχεις αποθέματα. Γεια σου ΚΑΙ--- ΜΗ---ΜΕ ΠΕΙΡΑΑΑΖΕΙΣ. Δεν έγραψα για να δημιουργήσσω προβλήματα. Ξέρεις πολύ καλά γιατί έγραψα...
adreoΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 
Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης