αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
12 Νοεμβρίου 2010, 14:25
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ, αν θέλουμε να συνετιστούν.


Φίλοι φίλες,

σίγουρα διαβάζοντας τον τίτλο του σημερινού μου άρθρου, θα σκέπτεστε, πως είμαι αντίπαλος της κυβέρνησης. Δεν πέσατε έξω, αλλά είμαι αντίπαλος όχι λόγω ιδεολογίας, που νομίζω σε κανέναν πια πως υπάρχει, αλλά γιατί δεν μου αρέσει στα μουλωχτά να με πουλάνε σαν κομμάτι κρέας στους ξένους, άνθρωποι που δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, αλλά και δεν τους ψήφισε ο Ελληνικός Λαός γ' αυτό.

Γιατί πίσω από την πλάτη μας συμβαίνουν προδοτικά σενάρια, που όλοι μας τα καταλαβαίνουμε. Και βέβαια η κυβέρνηση αυτή ανίκανη καθ' ολοκληρίαν, δεμένη χειροπόδαρα από τους ξένους δυνάστες, με μια θηλιά που της την έχουν βάλει αυτοί στον λαιμό και όσο θέλουν σφίγγουν, δεν μπορεί να καταλάβει πως ήδη ο Ελληνικός Λαός δεν την γουστάρει. Και δεν την γουστάρει, γιατί πήγε κόντρα στα στοιχειώδη οικονομικά συμφέροντα του Ελληνικού Λαού. Αφήρεσαι με το έτσι θέλω από τους χαμηλοσυνταξιούχους χρήματα και πλέον δεν μπορούν να ζήσουν. Έφτασε την ανεργεία σε τεράστια ύψη.

ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

Γιατί να την γουστάρει; Και παρ' ότι ο Λαός φαντάστηκε πως με την μεγάλη πλειοψηφία που διαθέτει, θα μπορούσε να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα που η Ελλάδα να επανέλθει στον σωστό δρόμο της οικονομίας, παρότι διάφορες χώρες θέλησαν να μας δανείσουν με φθηνό χρήμα, αυτοί προτίμησαν να μας ρίξουν στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ.

Εγώ δεν θα πω πως λέγεται αυτό,  ο καθένας το καταλαβαίνει. Αυτό όμως που δεν μπορώ να πω είναι αν ότι κάνει, το κάνει από απειρία και από τρόμο, ή υπολογισμένα. Ο καιρός θα το δείξει. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Το Πασόκ, κάνει τον Κινέζο για το έλλειμμα, λες και παρέδωσε την χώρα στην Ν.Δ. χωρίς να χρωστά φράγκο. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως ξέρουμε και την ευθύνει τη; Ν.Δ.

ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ;

ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΜΑΥΡΟ, μήπως και αλλάξουν πολιτική, μήπως λάβουν τα αναγκαία μέτρα για ανάπτυξη, μήπως αρχίσουν να προσθέτουν εισόδημα στους Έλληνες και όχι μόνο να αφαιρούν, μήπως προσπαθήσουνγια την δραστική μείωση της ανεργίας.

Αν πάλι τους ψηφίσουν, όσοι δεν κάνουν αποχή δηλαδή, ε τότε από Δευτέρα ας ετοιμαστούμε για τα πολύ πιο χειρότερα.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΜΗΝΈΨΟΥΝ ΤΑ ΤΥΧΌΝ ΚΈΡΔΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΤΗς ΚΥΡΙΑΚΉΣ.

οι κυβερνώντες.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, πως οι κυβερνώντες, ίδιοι πάντα, χαλάνε από 1500 έως 3000 ευρώ μόνο για τηλέφωνο.

Τόσο πολύ λυπούνται τους ανέργους και φτωχούς Έλληνες.

Και βέβαια μέχρι ο Ελληνικός Λαός πει όχι άλλο πια.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΤΡΟΪΚΑ, οι κυβερνήτες , δεν θα τολμούν να κυκλοφορούν ελεύθερα και να οργώνουν το χωράφι όπως γουστάρουν.

Η φωνή η δική μου που απηχεί μια τεράστια πλειοψηφία, ας ακουστεί από τα κλειστά τους αυτιά. Δεν θέλω να γράψω τίποτε άλλο. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ‘ΣΥΝΕΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΛοι ΝΑ ΡΪΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ., έξω από κομματικά κριτήρια.

ΝΑ μην μπορούν να πουν την Δευτέρα πως έχουν ανανέωση της εμπιστοσύνης μας. Μήπως και υπάρξει κάτι καλύτερο. Μήπως δούμε γελαστά πρόσωπα, που πλέον είναι σπάνια. ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΕΥΤΑΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, γιατί η κυβέρνηση δεν τους ζητά να την βοηθήσουν;

γεια σας

adreo


7 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από mprizas (12.11.2010)
Τελικά η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουν από μία.


Σχόλιο από adreo (13.11.2010)
Mpriza,
δεν θα σου απαντήσω με αισχρότητες. Αν εσύ ως γνήσιο τέκνο του Πασοκ και πιθανώς βολεμένος από αυτό, είσαι ικανοποιημένος από την κατάσταση που επικρατεί(φτώχεια, ανεργία, δυστυχία), αύριο να πας και να τους ψηφίσεις παίρνοντας στο λαιμό σου και
τους υπόλοιπους Έλληνες που δεν μπορούν να αντιδράσουν στην λαίλαπα που ενέσκηψε από τους ίδιους σωτήρες που επί 20 χρόνια δημιουργούσαν την σημερινή κατάσταση.
Τίποτα άλλο.
ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΜΠΡΙΖΑ.
ο άσπονδος φίλος σου
adreo


Σχόλιο από Pagan (13.11.2010)
Ελπίζω αυτή την Κυριακή οι Έλληνες να ανοίξουν τα μάτια τους και να δούν ξεκάθαρα αυτό που περιμένει όλους μας...γιατί τίθεται θέμα επιβίωσης από δώ και πέρα.
Μαύρο θα προτείνω και γώ με την σειρά μου όχι γιατί δεν μου αρέσει η ηλίθια φάτσα του αυστραλοπίθικου που μας κυβερνάει αλλά γιατί άν ήταν απλά ηλίθιος όλα θα'ταν καλά μα ο τύπος είναι επικίνδυνος.
Είναι τόσο βλάκας που νομίζει ότι ντεμέκ με τις μαλακίες που λέει και κάνει σώζει την χώρα...
Αυτός ο λόγος είναι αρκετός για μένα...
Μαύρο λοιπόν και από μένα σε έναν όχι απλά χαζό,καθηστερημένο,βλάκα,ψεύτη,εκβιαστή,απατεώνα,τεμπελχανά,αλλά σε έναν προδότη που όμοιό του είχε η Ελλάδα να δεί πολλά χρονια.
Η κυβέρνηση του Πακιστανικού Σοσιαληστρικού Κινήματος και ιδιαίτερα ο σημερινός πρωθυπουργός-ανδρείκελο έχει ξεπεράσει σε αποκρουστική θηριωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο.
Οι ψευτιές και οι απάτες του Γ.Α.Π. είναι χωρίς όρια, και χωρίς αναστολές. Είναι η φρενοβλαβής πώρωση της ψευτιάς και της απάτης.
Ο άνθρωπος άν μπορώ να τον αποκαλλώ έτσι,έχει ένα μικρό πρόβλημα και αυτό είναι το μίσος του για την Ελλάδα!!
-Επίσης επί την ευκαιρία να καλοσωρίσω και τα"@@" μας τα δυό...για την επανεμφάνισή τους.. :))))


Σχόλιο από adreo (14.11.2010)
Αγαπητέ pagan ,
η πίκρα σου αλλά και το ενδιαφέρον σου για την τύχη της πιο εκλεκτής ράτσας της γης, ημών των Ελλήνων, αποτυπώνεται στην πολύ σκληρή κριτική σου προς τον άνθρωπο που παρά την εμφάνισή του, μοιάζει με τον ψευτοφακίρη που κοροϊδεύει τους θεατές του, και είναι το ξεχείλισμα του ποτηριού στην δυστυχία των Ελλήνων.
ΛΕΕΙ ο κύριος αυτός:
"Έλληνα, παίρνεις 800 ευρώ σύνταξη; Είναι πολλά,εγώ θα σου πάρω ως πραγματικός δυνάστης τα 240 συν τα δώρα σου γιατί πρέπει να σουρώσεις και με το καλό να πας στας αιωνίους μονάς, ενώ εμείς στη βουλή θα στοιχίζουμε 50.000 ευρώ φανερά, και εσύ θα πεινάς. Εξάλλου οι αδύνατοι δεν έχουν θέση υπό τον ήλιον, όπως έλεγε ο Νίτσε, που το έχει καταλάβει το παλικάρι της φακής που κυβερνά, μαζί με τα κολαούζα του, όρε φάτσες και αυτές.... και θα μας εξοντώσει.. Μα και η παγκόσμια χούντα αυτό πρεσβεύει..., αλλά το άσχημο γι' αυτούς όλους είναι, που θα βρουν δούλους για να τους εξυπηρετούν... Να χονδρένουν οι κωλάρες τους και να τετραγωνίζονται οι μασέλες τους από το φαγοπότι;
Ελπίζω σήμερα ο Ελληνικός Λαός να τους δώσει το μάθημα. Και θεωρώ ένα ποίημά μου πολύ επίκαιρο και το παραθέτω.
Μέσα σε αυτό ξεπροβάλλουν και στιγματίζονται ,όλοι οι δυνάστες του Λαού, αυτοί που δεν είχαν ούτε βρακί στον κώλο τους και σήμερα φορούν μεταξωτό. Όμως ο Θεός τους επιφυλάσσει την ίδια τύχη, τον λάκκο του 2,0 χ 0,80 χ 1, αλλά και μπόλικα σκουλήκια. Γίνομαι λίγο φρικιαστικός, αλλά τους το θυμίζω γιατί το ξεχνούν όλοι και το θυμούνται εθυμοτυπικά μόνο όταν πάνε σε κάποια κηδεία, ιδιαίτερα οι σημερινοί "ήρωες" -σωτήρες της Ελλάδος.
Όσο για τον ΜΠΡΙΖΑ, αν κατάλαβα την μπηχτή σου, κομματόσκυλο της πλάκας είναι. Μπορεί να γλύφει κανένα κοκαλάκι,ή να του υποσχέθηκαν καμιά θέση στα σκουπίδια, γιατί τις καλές τις έχουν για τα δικά τους πολύ έξυπνα παιδιά. Αυτά σήμερα ελπίζω να πάρουν το μάθημα, αλλιώς οι Έλληνες πάμε χαμένοι, Αλλά κάτι θα γίνει.
Η Αργεντινή έχει δώσει το παράδειγμα.
Ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ

ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ

Μόνο ΄γω ξέρω πόσο μ' αδικήσατε.
Μόνο 'γω ξέρω πως δεν ξέρετε πρόσθεση,
μόνο αφαίρεση ξέρετε...
Αποτέλεσμα !
"πεπλατυσμένα οπίσθια",
εξέχουσα στρογγυλή σαν αερόστατο κοιλιά,
μασέλες τετράγωνες με δόντια σαν τσαπιά.
Τεράστια τρωκτικά, τρώτε τη δόξα
μέχρι που να σκάσετε.
Δεν αφήσατε για μένα ούτε μία μπουκιά,
όμως,
γεμίζω εγώ την καρδιά μου μ' αγάπη,
την ματιά με ομορφιές,
το στόμα μ' ένα τραγούδι μελωδικό,
το μυαλό με σκέψεις "ανθρώπινες",
που γράφω στο βιβλίο
που θα πάρω μαζί μου.

Αφιερωμένο και στον Μπρίζα, γιατί τον λυπάμαι τον ταλαίπωρο. Θύμα μάλλον είναι.


Σχόλιο από adreo (16.11.2010)
Επειδη γράφω από κινητό θέλω να πω δυο λόγια για τις εκλογές.. Γιατί θριαμβολογούν τα κόμματα; 6 στους 10 τους αγνόησαν, και το πασοκ βγήκε μισό και δεν έχει πλέον δικαίωμα να μας βλέπει σαν άβουλα όντα. Τα δύσκολα έρχονται. Αν πραγματικά θέλει το καλό των Ελλήνων, ας επιπτρατεύσει αμισθί τους καλύτερους των Ελλήνων ειδικών να βοηθήσουν. Με άσχετους ξερόλες, θα μας οδηγήσουν στην δουλεία και την μετανάστευση. Το τελευταίο να το δουν πολύ ποβαρά. Χανόμαστε κύριοι κυβερνήτες. Adreo


Σχόλιο από mprizas (16.11.2010)
κάτι που λειπε, κάτι μου λειπε, α! η παρεμβαση του adreo για τις εκλογές!

χαχχαχαχαχαχαχαχαχ

ρε adreo, αφού μεταναστεύουν όλοι, δε μεταναστεύεις κι εσύ να ηρεμήσουμε?

μια ψήφος λιγότερη στους χουντοβασιλικούς! άντε αγόρι μου!

(ελπίζω να μην έπαιζες μουσική και το '68 στο Παναθηναικό στάδιο, προς τιμήν του ενός χρόνου διακυβέρνησης από την.... "επανάσταση"!!!

Σχόλιο από adreo (17.11.2010)
Μπρίζα, η ιστορία του adreο έχει σχέση μόνο με την δημοκρατική πάντα συμπεριφορά και ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας, εκμετάλευσης, πράγμα που θα το καταλάβαινες αν δεν ήσουν εμπαθής. Αυτά τα ολίγα μπορώ να σου γράψω από το κινητό. Σαν βρεθώ στο pc μου στην Αθήνα θα σου αφιερώσω ένα κειμενο και σίγουρα δεν θα με ξαναενοχλήσεις. Μέχρι τότε μείνε στην πασοκική σου ευτυχία. adreoΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης