αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
07 Ιανουαρίου 2011, 23:34
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ... Μόνο που δεν την βρίσκουμε.. Έχει χαθεί.


αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

χρόνια πολλά κα χαρούμενο το νέο έτος.

Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αλλά δεν το βλέπω να είναι. Η μαυρίλα που από τις πρώτες μέρες σκόρπισε η κυβέρνηση του πασόκ, η κυβέρνηση των παντελώς ανίκανων υπουργών και όχι μόνο, έχει σκεπάσει για τα καλά την χώρα μα και τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν σπουδάξει από ότι φαίνεται, το πως θα βάλουν στις καρδιές μας την απογοήτευση, την θλίψη. Το πως θα αδειάσει η Ελλάδα από την νεολαία της, που μη βρίσκοντας εργασία φεύγει για άλλες χώρες όπως σε παλιότερες εποχές. Και οι άμυαλοι κυβερνήτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μένουν ακίνητοι στην θέση τους και μόνο πως θα ικανοποιήσουν τους τοκογλύφους που μας δάνεισαν κοιτάνε. Αυτοί οι άνθρωποι που τους εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός λαός ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες, υπέγραψαν ένα κατάπτυστο μνημόνιο και εκχώρησαν τα δικαιώματα μας αλλά και την ακεραιότητα της χώρας (άρθρο 15 ), αν δεν τους εξοφλήσουμε τους κυρίους του Δ.Ν.Τ. Γιατί αλήθεια έγιναν αυτά; Γιατί δανειστήκαμε από την συμμορία του Δ.Ν.Τ, αλλά και των φίλων  μας στην Ευρώπη; Γιατί δεν δανειστήκαμε από την Ρωσία και την Κίνα που μας έδιναν χρήματα με πολύ καλύτερους όρους;

Είναι ερωτήματα που χρειάζονται απάντηση. Βέβαια με το έτσι   θέλω γίνονται και μεταβολές που καμιά άλλη  κυβέρνηση θα  μπορούσε να τις κάνει. Αλήθεια πως έτσι εύκολα και απλά αυτά; Και εδώ χρειάζεται απάντηση. ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ όλοι χάσαμε. Κανένας δεν κέρδισε.  Μοιάζει σαν να έχει αποκοιμηθεί ο Λαός και δεν έχει κανένα κουράγιο να αντιδράσει. Και μπορεί να βγουν σε καλό κάποιες μεταβολές. Παράδειγμα τα μονοπώλια και τα κλειστά επαγγέλματα, που και εγώ δεν θέλω να υπάρχουν. Γιατί πολλοί βολεύτηκαν με αυτά και άλλοι γίνονταν υπάλληλοί τους. Ο χρόνος θα δείξει, για όλα. Όμως σε πολλούς άλλους τομείς βράστε όρυζα. Τα έχουν χαμένα. Και κάθε μέρα που περνά η κατηφόρα μεγαλώνει.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Όπως τα έκαναν οι πολιτικοί, η Ελλάδα και ο Λαός της κινδυνεύουν. Τα τρωκτικά της διεθνούς οικονομικής τρομοκρατίας θα μας αποστεώσουν. Ο φίλος μας ο Σαρκοζί ξέρετε τι είπε προχθές στους Γάλλους; "Κάποιο Λαοί ζούσαν πολυτελώς με δανεικά και είδατε τι πάθανε.... Να προσέξουμε και εμείς για να μην πάθουμε τα ίδια".

ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΖΗΛΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, που αγοράζουν μια φέτα καρπούζι, δυο πατάτες , δυο τρία καρότα για να φάνε όλη μέρα. Το  θέμα της Ελλάδας είναι που θα βρεθεί ένα πολιτικός που να μπορεί να κυβερνήσει. ΜΗΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ πρέπει να είναι ένας πετυχημένος Έλληνας επιχειρηματίας; Εγώ εκεί έχω τις ελπίδες μου. Άνθρωποι που δεν δούλεψαν ποτέ, που δεν άλλαξαν 20 επαγγέλματα και δεν δημιούργησαν από το τίποτε τεράστιες επιχειρήσεις, δεν είναι ικανοί να κυβερνούν μια χώρα. Αυτά τα ολίγα.

γεια σας

adreo

Υ.Γ. Είχα υποσχεθεί να συγυρίσω κάποια στιγμή τον Μπρίζα. Δεν θα το κάνω, γιατί διάβασα κάτι γραμμένο από τα χεράκια του, που δείχνει πως και αυτός πλέον πέρασε στην αντίπερα αντικυβερνητική όχθη. Άμα αρχίζουν τα δύσκολα φίλε Μπρίζα οι ιδεολογίες πάνε περίπατο. Μπράβο Μπρίζα.. βάρα τους..


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Greenline (08.01.2011)
Πόσο δίκιο έχεις!!! :/
Και το πλέον αστείο ξέρεις ποιο είναι;
Πως ο κόσμος είναι ΤΟΣΟ αφελής, που ξαναέβγαλε τα ματάκια του με τα χεράκια του, ψηφίζοντας τους ίδιους!!
Παίρνοντας την πρωτοβουλία να εκπροσωπήσω, έστω και για λίγο, τη νεολαία της Ελλάδος, δηλώνω άκρος απογοητευμένη... Δεν νιώθω κανένα σεβασμό και κανένα δέος πια για την Ελλάδα, όπως έκανα κάποτε.
Πλέον νιώθω οίκτο και αγανάκτηση. Και ανήκω στο ποσοστό πληθυσμού της Νεολαίας!
Φαντάσου πως νιώθουν άνθρωποι μεγαλύτεροι! Νιώθουν εξαπατημένοι, σχεδόν βιασμένοι!
Τις προάλλες, μιλώντας με έναν συνταξιούχο που πρώτη μου φορά έβλεπα, τον είδα και τον άκουσα να κλαίει! 80 χρόνων και έκλαιγε σαν μωρό παιδί.
Ανατρίχιασα...


Σχόλιο από adreo (08.01.2011)
αγαπητή μου,
όλα όσα λες είναι η μεγάλη αλήθεια των καιρών. Είναι η κραυγή της νεολαίας, της μη βολεμένης, δηλαδή του 90%. Είναι η απόγνωση ζωγραφισμένη με λίγες λέξεις που τόσο τραγικά περιγράφουν τα γεγονότα, που μας ισοπέδωσαν, που μας καταράκωσαν την υπερηφάνειά μας, που είναι και ο διακαής πόθος της αγνώμονος Ευρώπης και όχι μόνο. Αυτής που έπρεπε να πληρώνει ένα είδος φόρου στους Έλληνες γιατί έχουν κατακλέψει την γλώσσα τους, τον πολιτισμό τους και όχι τόσο των Λαών, όσο της συμμορίας που αιματοκύλησε τον κόσμο δυο τουλάχιστον φορές και τώρα με άλλο τρόπο προσπαθεί να φέρει την φτώχια , την δυστυχία, τον ραγιαδισμό στους διάφορους Λαούς.
Και ξεκίνησαν από τον περιούσιο Λαό της ανθρωπότητας, τους Έλληνες. Όμως η Ελλάδα, οι Έλληνες δεν πεθαίνουν ποτέ, θα απαλλαγούν από την κοινοβουλευτική χούντα, που υπηρετεί τους αφέντες της, ίσως θύματα του τρόμου που έσπειραν αυτοί. Βέβαια ο μεγάλος κυβερνήτης, πάει και επισκέπτεται τους προαιώνιους εχθρούς μας και συμφωνεί πίσω από την πλάτη μας, ποιος ξέρει τι.
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και βέβαια θα φύγει γιατί βλέπει πως ο Έλληνας που του πήρε και τα σώβρακα, ξυπνά σιγά, σιγά. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ. Την Ελλάδα σαν ιδέα κράτησέ την και εσύ και όλη η νεολαία βαθειά στην ψυχή σας ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, όπως δεν υποδουλώνεται το πνευμα , έτσι και η ιδέα ΕΛΛΑΔΑ, παραμένει για πάντα ο πυρσός της ανθρωπότητας. ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και αγώνα εναντίον όλων που μας επιβουλεύονται. Αυτά αγαπητή μου και σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.


Σχόλιο από Pagan (10.01.2011)
ο Γιωργακης απο την αλλη τριβει τα χερια του ..αλλα θα το αφησουμε ετσι?


Σχόλιο από adreo (10.01.2011)
Pagan,
δεν θα τον αφήσει ο Λαός να κάνει ότι θέλει. Εξάλλου οι εκλογές είναι έτοιμες και κοντά. Δεν θα αντέξει τις αντιδράσεις του συνεχώς φτωχότερου Λαού. Και δεν νομίζω πως θα βγάλει πάνω 60-70 βουλευτές.
Οι μαγκιές του ότι δήθεν σώζει την Ελλάδα δεν περνάνε πλέον. Το πρόβλημα είναι ποιος θα αναλάβει.
ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΪΑΣ τίμιος όμως-επιμένω σε αυτό-που ξέρει να κυβερνά την επιχείρησή του θα είναι η επόμενη ελπίδα. Και όχι οι διάφοροι ανεπάγγελτοι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
Δεν θα πω άλλα.
Βουίζει το ιντερνέτ από διάφορα σενάρια. Πάντως προσωπικά δεν εύχομαι να αποτύχει, απλά πιστεύω πως δεν είναι ικανός. Απόδειξη, αύξησε το χρέος αντί να το μειώσει. Τι θα του δώσω και συγχαρητήρια;

ZETA490,
νέος άνθρωπος είσαι.
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Να στο πω εγώ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1897 ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ μέχρι το 1965 αν θυμάμαι καλά. ΤΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
ΤΟΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΠΙΡΤΑ και σε άλλα είδη, ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ειδικός φόρος.
ΓΙΑ τους νέους λωποδύτες μέχρι πότε θα πληρώνουμε;.
Αυτός είναι ο Γιωργάκης.
Αν ήταν έξυπνος και αδέσμευτος, θα δανειζόταν από την ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ με πολύ μικρό επιτόκιο, και όχι με 6% προσαυξανόμενο κάθε μήνα με συν 2% αν δεν είναι και περισσότερο, σε περίπτωση καθυστέρησης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 15 του μνημονίου για να δείτε τι υπέγραψε εκβιαζόμενος ο Παπακωνσταντίνου και όχι ο Πρωθυπουργός.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ είναι πρωτοφανές.

Αυτά τα διαβάζω και τα γράφω . Δεν είναι δικές μου φαντασίες.
Συγνώμην αγαπητή μου, αλλά ΞΥΠΝΑ και μην συντάσσεσαι στην κομματική γραμμή. ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΜΕΧΡΙ στιγμής μνημόνια διάβασέ τα και μετά.... δώσε άφεση αμαρτιών.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης