αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
02 Ιουλίου 2011, 01:25
ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ...
ΣΚΕΨΕΙΣ  

θες να δούμε τα αστέρια μαζί κι όχι ο καθένας χώρια? Είναι πάρα πολύ απλό! Αρκεί να μου το ζητήσεις και δεν θα στο αρνηθώ. Δεν είναι ότι δεν θέλω να τα δω μαζί σου απλά όποτε παω να μιλήσω δένεται η γλώσσα κόμπος. Το ξέρεις ότι δεν τα πάω καλά με τα λόγια. Δε μπορώ να σου πω εγώ το πότε, μόνο το πως. Θα στρώσουμε την κουβέρτα και τα μαξιλάρια στην ταράτσα σου,θα ανάψουμε κεράκια και θα κατσουμε εκεί χαλαροί όση ώρα θές.....Όση ώρα χρειαστεί να λυθεί ο κόμπος.Αρκεί να είμαστε για λίγο μόνοι.

Γκρινιάρη μου, μια φορα δε σου έκανα το χατήρι κι ολο παράπονα είσαι. Δεν είναι ότι δεν σου δίνω σημασία.Το αντίθετο! Μπουμπούνα μου, αν δε σου δινα σημασία, δε θα ερχόμουνα συνέχεια στο φροντιστήριο τις ώρες των μαθημάτων σου για να σε βλέπω.Δε θα ερχόμουν τα βράδια μεχρι σπίτι σου με την πρόφαση ότι πάω στον κολλητό μου τόσο αργά μετά το μάθημα.Επισης τόσοι άλλοι μέναν κοντά με μένα, αλλά εγώ μόνο με σένα ήθελα να πηγαίνω φροντιστήριο πάντα. Τι νόμιζες? ότι ήταν τυχαίο? καλά κάνεις και δεν πολυπιστεύεις στην τύχη.

Αν δε σου δινα σημασία δε θα κανόνιζα συνέχεια να πηγαίνουμε για τρέξιμο που το βαριέμαι απίστευτα. Και δε θα σπυ έγραφα αυτό το πόστ.Έχω ρίξει πολύ τρέξιμο, κυριολεκτικά και μεταφορικά για να δούμε επιτέλους αυτά τα αστέρια παρέα.

Ποτε θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου? Ε αυτό δεν το ξερεις και δεν το ξέρω στα σίγουρα, μπορεί να έχει ήδη έρθει και να μη στο λέω.Δε θα στο πω.Θα το δεις στα μάτια μου. Δεν είμαι αδιάφορη, δεν είμαι κρύα, απλά είμαι πολύ καιρό μόνη μου κι ο κόμπος δε με αφήνει να μιλήσω....Το μόνο που ξέρω είναι οτι θέλω να είμαι μαζί σου.Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να δούμε τα αστέρια μαζί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάθε φορά που με φιλάς θέλω το φιλί αυτό να κρατήσει αιώνια......

 

ΥΓ: Μήπως να με φιλάς συχνότερα για να μη γίνω και γω παραπονιάρα σαν εσένα?

ΥΓ2: Please ασε μούσι πάλι. Μόνο για μια φορά! Έτσι κι αλλιώς θα στο ζητήσω να το ξυρίσεις, θα με ενοχλεί στάνταρ.

ΥΓ3: Καλά να πάθεις που έμπλεξες με τρελή! τώρα δεν ξεμπερδεύεις.....

ΥΓ4: Μωρό μου καληνύχτα!


5 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από renabill (02.07.2011)
Πες κι άλλα πες κι άλλα.Το πιο πιθανο είναι να τα διαβάζει.......
800 ετων γομάρα δε με λες και μαθήτρια. Αλλά τώρα νιωθω λίγο σα λυκειόπαιδο που κάνει κοπάνα.


Σχόλιο από renabill (02.07.2011)
δεν είναι μέλος αλλά διαβάζει... και έχει απαντήσει....Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης