αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
08 Ιουλίου 2011, 13:16
Deos proudly presents! 12σφαιρο αντισφαίρισης Stella145
θέματα εκπομπών  

 

Ναι ξέρω, γεμίσατε απορίες. Εδώ είμαστε να βοηθήσουμε!

Σήμερα στην εκπομπή φιλοξενούμε καλοκαιρινή εκλεκτή καλεσμένη που έβαλε στη βαλίτσα της 12 αγαπημένα της τραγούδια και μας τα προτείνει ανεπιφύλακτα.

Η Stella145, παλιά ραδιοπαραγωγός του Radio MusicHeaven επισκέπτεται το deostudio με ήχους ζωηρούς, για να μας θυμίσει ότι οι διακοπές είναι κοντά και τα beach bar ακόμα κοντύτερα.

Εμείς όμως δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Ήδη 120 διαννοούμενοι απ'ολο τον κόσμο ετοιμάζουν 12 ερωτήσεις για την καλεσμένη και τα τραγούδια της, ενώ εγώ ψάχνω στο δικό μου beach bar studio 6 αντισφαιρούλες ως αντιπρόταση σ'αυτά που θα ακούσουμε.

Βγαίνουμε στο παραλιακό studio και παίζουμε μουσική και ρακέτες. Προσοχή στα μπαλάκια, μη φάτε καμιά αδέσποτη!

Με καλοκαιρινή διάθεση, σήμερα στο Radio MusicHeaven, 20.00 - 22.00, η Stella145 ως δραστικό στοιχείο και ο Deos ως αντιδραστικό στοιχείο, σας περιμένουμε todos!

http://www.musicheaven.gr/live/101


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από astarth_18 (10.07.2011)
Roger Waters: The Wall.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης