αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Bloq δίχως τίτλο
Διότι όλα τα ωραία αλλάζουνε όνομα και μορφή.

19 Φεβρουαρίου 2007, 04:05
Στο επανειδήν.


Λείπω από το σπίτι. Όταν πλησιάζει, δύο φορές το χρόνο ο καιρός να έρθω πίσω, έστω και για λίγες μέρες, χαίρομαι. Διότι θα δω όλους όσους μου λείπουν αφάνταστα. Και θεωρώ αυτονόητο ότι θα τους δω.

Όμως αυτός ο καταρραμένος χρόνος που άρχισε πέρσι τον Μάρτη, δεν λέει να τελειώσει. Όλο και φεύγουνε οι αγαπημένοι. Για αλλού.

Και με πιάνει το παράπονο, που περνάνε τα χρόνια, που περνάει η ζωή.

Και τώρα έφυγε αυτός που πάντα ήτανε μέσα στην καθημερινότητα μου από τότε που γεννήθηκα. Έφυγε και δεν επέτρεψε να τον ακούσω αδύναμο. Όχι, ήθελε να τον έχω δυνατό, με το κουστουμάκι του και την ευγένεια του, να χαμογελάει σε όλους. Προστατευτικός, γεμάτος αγάπη και κύρος, όπως πάντα.

Σε αποχαιρέτησαν όλοι αυτοί οι άγνωστοι κι εγώ το έμαθα 72 ώρες μετά. Στο αεροδρόμιο. Και νιώθω λειψή.

Σε αγαπώ.

Εις το επανειδήν.


1 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από viva-hate (21.02.2007)
Λυπάμαι γι'αυτό που συνέβη. Ο κύκλος της ζωής βλέπεις.. Να είσαι δυνατή και να μην κλαις, έτσι θα ήθελε και εκείνος να το αντιμετωπίσεις. Θα σου αφιερώσω την Αντέλμα του Δρογόση που είναι απολύτως σχετική με το θέμα και υπέροχο τραγούδι.

Να περάσεις όμορφα στην Κύπρον -και όχι Τσύπρον;)-Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
movflower
Χάρις
πολύχρωμηΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/movflower

Μπλοκάκι με σημειώσεις. Λίγο από όλα. Μπλαμπλαμπλά, μουρμουρμούρ, τραλαλά. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Ok,το παραδέχομαι. Ενίοτε και γκρινγκριν. Ανθρώπινη είναι και μερική γκρίνια.

glitter-graphics.com

Tags

αρτικ grow-ups as in push-ups Απορίες Απορίες εκτός τόπου και χρόνου αρτίκ επέτειος ημερολογιακά ημερολογιακα ιδεογραφικά Κύπρου εικόνες Κύπρου είκονες μεταφράσεις της Μωβ μορφές Μορφές Παράφωνοι διάλογοι Σκέψεις σΤίχΟι συνείδηση συνταγές Σφηνάκια σφηνάκια Σφηνάκια! τραγούδια για καλημέρα τραγούδια για καληνύχτα τσάγια Τσάγια! τσάγια! Τσάγια Χαμόγελα
Επίσημοι αναγνώστες (29)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

Links

Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
Όροι Χρήσης