αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
21 Ιουλίου 2011, 01:34
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τους.... άλλους


Σίγουρα κ. Παπανδρέου -που θα μου επιτρέψεις να σε λέω Γιώργο- και εσείς οι άλλοι, τα λεβεντόπαιδα της εξουσίας, που τους περισσότερους δεν σας ήξερε ούτε η μάνα σας, θα λαβαίνετε χιλιάδες  γράμματα, επιστολές δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα-ούτε ηθοποιοί της εποχής του 60 να ήσαστε-, που αν τις διαβάζατε, θα βλέπατε και θα ζούσατε όσο τα διαβάζατε,  το δράμα των πληβείων πλέον Ελλήνων.

Αυτών που μέχρι πριν 2 περίπου χρόνια ζούσανε και κάνανε πλούσιους, χιλιάδες  λαθρομετανάστες από ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πρωταθλήτρια κόσμου η Ελλάδα στο αγώνισμα "ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΑΔΑ". Έτσι τα τελευταία 10 χρόνια γύρω στα 600 δις ευρώ, πήγαν σε φίλες και εχθρικές χώρες μέσω των εμβασμάτων των "σκληρά εργαζόμενων λαθρομεταναστών". Έτσι ότι σχεδόν δανειζόταν αυτό το Κράτος, η Ελλάδα, αλλά και παρήγαγε ως εθνικόν προϊόν, έπαιρνε τον δρόμο της ξενιτειάς σε μεγάλο βαθμό. Και ξαφνικά εκεί που ταΐζαμε όλους αυτούς τους Λαούς, η πλούσια Ελλάδα έγινε φτωχή και δεν μπορεί να ζήσει τον Λαό της.

Πως έγιναν όλα αυτά τα σχεδιασμένα πράγματα κ. Γιώργο; και γιατί άφησες όλους αυτούς τους εχθρούς της Ελλάδας, τους ζηλόφθονες ανθρωπίσκους της Ευρώπης, που μας έβαλαν στην Ευρώπη για να τρώνε πάμφθηνα τα αγγούρια μας, τις ντοματίτσες μας και τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά μας, πως τους άφησες να μας κάνουν άνω κάτω; Μεγάλη η ευθύνη σου κ. Γιώργο, και πολύ μεγαλύτερη αυτών των φακίρηδων που έβαλες στα υπουργεία, που δυο χρόνια κοντά τώρα πειραματίζονται συνέχεια και όλο αποτυγχάνουν. ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΤΕ και άλλο, 350 δις έφτασε το χρέος ακούω  στην τηλεόραση, παρά την αφαίμαξη του φτωχού ιδίως τμήματος του Ελληνικού λαού. Και τι δεν κόψατε, και τι δεν πήρατε. Μέχρι και φάρμακα απαραίτητα στους ασθενείς τα καταργήσατε και μας βάλατε να τα αγοράζουμε. Είναι σαν να λέτε: Να πεθάνετε όλοι, ηλίθια ανθρωπάκια.

Τζάμπα πλήρωνε τα ασφαλιστικά ταμεία 30-40 χρόνια ο Λαός.

Και κανείς σας δεν κοκκινίζει. Ωρύεστε και απειλείτε τους πάντας και για τα πάντα, όπως τα σκυλιά τις νύχτες, που άμα αρχίσει κάποιο να γαυγίζει, αρχίζουν να γαυγίζουν όλα, κάνοντας μεγάλη φασαρία.

Κόψατε τα φτερά μας από όλους , ιδιαίτερα από τους νέους που τους αναγκάζεις, γυρίζοντας την Ελλάδα στην εποχή του 50-60, να ξενιτευτούν. Φοβάσαι τους τουρκαλάδες και δεν καθιερώνεις την ΑΟΖ που νόμιμα δικαιούται η Ελλάδα και αφήνεις όλα τα όμορα κράτη να κάνουν ότι θέλουν εις βάρος της πατρίδος που λες πως αγαπάς.

 

Και διάβασε σε παρακαλώ και τις παρακάτω σκέψεις μου, ίσως συγκινηθείς, ίσως σου βγει η γενναιότητα που πρέπει να έχεις στο DNA σου και πετάξεις έξω από την χώρα όλη την αλητεία της εκμετάλλευσης , μέρχελ και λοιπούς συν τους εγκληματίες του ΔΝΤ. Διάβαζε λοιπόν.

Είναι σκέψεις και συναισθήματα όλων σχεδόν των Ελλήνων. Ήταν να το δημοσιεύσω εδώ αυτοτελές , μα είπα να σου τα πω πριν το κάνω αυτό κι΄ένα χεράκι. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ και μένα, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους μπορείς να διαβάσεις σκέψεις , που μπορεί να σε κάνουν να αλλάξεις τα πάντα. ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, τότε θα μείνεις στην ιστορία σε μαύρες σελίδες, για να μην πω και άλλα χειρότερα. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ κ. Γιώργο. Για τα υποτιθέμενα σαΐνια που έχεις ως βοηθούς, δεν έχω να πω τίποτα, παρά μόνο πως με τις αποτυχημένες ενέργειες που κάνουν, μας βυθίζουν ακόμα πιο πολύ στην καταστροφή.:

"

Φίλοι, φίλες,

δεν ξέρω από ψυχολογική άποψη πως είστε, αλλά εγώ είμαι πολύ πεσμένος. Δεν αντέχω την μαυρίλα που σπέρνει η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και την εκδικητική μανία των λεγόμενων δημοσιογράφων, που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με τέτοια λύσσα υπερασπίζονται τις αποτυχίες της κυβέρνησης.

Γιατί δημοσιογράφος σήμερα γίνεται ο οποιοσδήποτε κάτω από ορισμένες συνθήκες, που δεν χρειάζεται να αναλύσω. Βέβαια υπάρχουν και κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν και όσο τους επιτρέπουν οι εργοδότες στους, που μετράνε πάρα πολύ και τα συμφέροντά τους. Πολύ μαυρίλα πλακώνει την καρδιά μου, όπως και πάρα πολλών συμπολιτών μας. Ευτυχώς δεν φαίνεται να επηρεάζει η όλη κατάσταση τα σχολιαρόπαιδα, που μάλλον δεν τους περνά από το μυαλό τι τους περιμένει. Μπαίνω στο ζουμί της ... μαυρίλας που με διακατέχει. Ένας φρεσκοεκλεγμένος κυβερνήτης που ο Ελληνικός ΛΑΟΣ πίστεψε στο χαμηλό του προφίλ, στο ότι έλεγε πως υπάρχουν λεπτά, μας έκανε άνω-κάτω. Λέει πως ενεργεί για το καλό μας. Δεν μπορώ να πιστέψω πως γι' αυτό δεν ενεργεί. Όμως  μας διέλυσε τα νεύρα και πιστεύω πως τους επόμενους μήνες θα στείλει πολλούς, ιδιαίτερα νέους στο τρελλοκομείο. Ότι κάνει , το κάνει με τέτοια σκληράδα που αυτές τις μέρες θα του συνέστηνα να κατέβει στους δρόμους μόνος του, σαν απλός πολίτης και να κάνει από μόνος του ένα γκάλοπ και αφού εισπράξει τις πάρα πολλές αρνητικές απαντήσεις τους για το υποτιθέμενο έργο του , να καθίσει και να αρχίσει να βάζει και λίγη ζάχαρη στα μέτρα του, μήπως και υπάρξει λίγο χαμόγελο στα χείλη μας, μήπως και αρχίσουμε να αισιοδοξούμε και αυτή η αισιοδοξία αλλάξει το κλίμα.

Να πέσουμε όλοι οι Έλληνες στην προσπάθεια αναγέννησης της πατρίδας, με σύμπνοια και φροντίδα του καθενός μας για τον άλλον. Όχι ο ένας να τρώει και ο διπλανός να πεινάει.

Και δεν ξέρω ο κυβερνήτης, όταν το βραδάκι πέφτοντας για ύπνο, αν ξέρει τι έχει κάνει, αν μπορεί να κάνει ένα όνειρο, ακόμα και για τα δικά του παιδιά. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; Που μας παρέδωσε στον ανελέητο έλεγχο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου; Που μας έριξε στα μάτια και στον φθόνο των υποτιθέμενων Ευρωπαίων φίλων μας. Αυτοί  που εδώ και πολλά χρόνια, δεν μπορούν να δεχθούν πως ο Ελληνικός Λαός είναι ανάδελφος;

Δεν μπορούν να δεχθούν πως η  Ελλάδα είναι το φως του κόσμου. Κάνουν πως δεν γνωρίζουν ότι η γλώσσες τους έχουν κλέψει και κάνουν χρήση χιλιάδων λέξεων δικών μας , για να μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους, αφού οι γλώσσες τους χωρίς αυτές θα είχαν τεράστια κενά.

Μας έριξε λοιπόν ο κ. Γιώργος στα χέρια των εχθρών μας κατά την γνώμη μου,  που καμιά συμπάθεια δεν αισθάνονται για μας, και  δεν αισθάνονται τίποτα, καμιά ενοχή, για τα δεινά που επισώρευσαν στην περήφανη χώρα μας, εδώ και πολλά χρόνια. Από αυτούς ξεκίνησε η περιπέτεια της Μικράς Ασίας και του Ελληνισμού της, η μεγάλη γενοκτονία, ο εμφύλιος και ένα σωρό διχασμοί . Ως πότε θα  οργώνουν ανεξέλεγκτα την χώρα;

Είναι αυτοί που θεωρούν τους σκοπιανούς σκόπιμα Μακεδόνες, είναι αυτοί που αφήνουν την Τουρκία εδώ και πολλούς αιώνες να μας πετσοκόβει, που τους επιτρέπουν να οργώνουν την θάλασσά μας , το χιλιοαιματοβαμμένο Αιγαίο μας, είναι αυτοί που αφήνουν την μισή Κύπρο μας στα χέρια των βαρβάρων.

Είναι αυτοί που ξέχασαν πως πάντα αγωνιζόμαστε για την ελευθερία και την πατρίδα μας, αλλά και για τις δικές τους πατρίδες. Είναι αυτοί- όχι τόσο οι Λαοί, οι κυβερνήσεις τους- που μας κυνηγούν. Και τελευταία τους μπήκαμε στο μάτι γιατί περνούσαμε καλά, και σχεδιάζουν να μας κάνουν να μην περνάμε καλά. Θέλουν τους Έλληνες να είναι στην πίκρα και στην δυστυχία. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Και ο κυβερνήτης έπεσε στην λούμπα, θέλει να δείξει πως είναι καλός μαζί τους και τα δέχτηκε όλα. Και είναι η αρχή ακόμα.

Και έρχομαι τώρα στον κυβερνήτη μας, ως μέσος Έλληνας πολίτης να του πως τις σκέψεις μου, να προσπαθήσω να τον συμβουλέψω. Δεν δέχομαι εγώ πως αυτό το δικαίωμα το έχουν μόνο οι συμβουλάτορές του. Το έχω και εγώ αν θέλει να εφαρμόζεται το σύνταγμα της χώρας .

Κυβερνήτη  πήρες το χρέος στο 108 % περίπου; σε 8 μήνες το ανέβασες στο 114% περίπου; και λες πως ξέρεις τι κάνεις;  λες πως πολεμάς για την πατρίδα; Απολύεις και θα απολύσεις χιλιάδες νέους και ηλικιωμένους χωρίς μέλλον και θα τους βάλεις και αυτούς στην λίστα των ανέργων; Χωρίς ψωμί, χωρίς τα στοιχειωδώς απαραίτητα;

Ρώτησες κάποιον επιχειρηματία πως συντηρεί την επιχείρησή του; Είναι τόσο δύσκολο να κάνεις κουμάντο όπως εκείνος; Τι είναι το Κράτος; μια μεγάλη επιχείρηση. Αν ο διευθύνων ξέρει να κάνει τις σωστές κινήσεις την πάει μπροστά, αν όχι την καταστρέφει.

Είναι ανάγκη μήνες τώρα να λες τις σκέψεις σου και τα σχέδιά σου αλλά και τις απειλές σου - Το όπλο είναι πάνω στο τραπέζι είπες- και εκείνοι να εκτοξεύουν τα επιτόκια μαζί με τα πανωτόκια, σε αστρονομικά νούμερα, παραπάνω από τα επιτόκια που έχει το ελληνικό κράτος για τους πολίτες που χρωστούν που είναι 12%;

Νομίζεις κυβερνήτη πως ο ΛΑΟΣ δεν κατάλαβε στο πετσί του τα σκληρότατα μέτρα που σε διέταξαν να λάβεις, γιατί στερείσαι και εσύ και η κυβέρνησή σου απλής λογικής;

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ, πως τα ελλείμματα φεύγουν με ανάπτυξη, με επενδύσεις, με δουλειά για όλους. ΛΕΣ θα πάρεις και θα πάρεις και θα πάρεις, μας ζάλισες, μας απέλπισες, μα έβαλες στον τάφο πριν την ώρα μας... Και από που θα πάρεις; κόβοντας από τις χαμηλές συντάξεις; κόβοντας τα φάρμακα από τους ταλαίπωρους αρρώστους; Αφήνοντας τα σχολεία χωρίς δασκάλους;

Μαζί σου αν παίρνεις από τους υψηλά αμειβόμενους.. Να υπάρχουν υπάλληλοι με 3-4-5 και λοιπά χιλιάδες ευρώ; Να επιτρέπεις και εσύ να δημιουργούνται νέα golden Boys; τους έμαθα και εγώ αυτούς από ότι βλέπεις..   Και να βάζεις στην νηστεία τον υπόλοιπο ΛΑΟ;..

Και έχεις και κάτι πολύ υποκριτικό αγαπητέ κατά τα άλλα κυβερνήτη, δεν μιλάς για το χρέος που παρέδωσε το προηγούμενο Πασοκ στον Καραμανλή, που έλεγε και δεν τον διαψεύσατε ποτέ, πως μόνο για τοκοχρεολύσια ήθελε 65 δις το χρόνο. Άμα δίνεις 65 δις το χρόνο για τόκους, ξέρεις από πόσο κεφάλαιο μπορείς να το βγάλεις; Ασύλληπτο. Και περιμένεις να φέρεις την άνοιξη; Πως; χωρίς να υπάρχει ελπίδα; ¨ένας νηστικός, ένας που χρωστά, ένας που δεν μπορεί να πληρώσει ΔΕΗ, τηλέφωνο και λοιπά, μπορεί να έχει ελπίδα; όχι!!!

Όσο είναι καιρός, φέρε την ελπίδα, όσο είναι καιρός βρες τρόπους να ανοίξουν δουλειές. Δες πόσα μαγαζιά, οικοδομήματα μένουν ξενοίκιαστα.

Δεν σου λένε για τις χιλιάδες επιχειρήσεις που κλείνουν;

Δεν βλέπεις τηλεόραση, που όλοι καταγγέλλουν την πολιτική σου;

Εκεί που σε περίμεναν ως Μεσσία;

Τρέξε με χίλια να προλάβεις τις πολύ άσχημες  καταστάσεις που έρχονται. Φώναξε τους πιο δυνατούς οικονομολόγους , όχι άσχετους όπως είναι πολλοί υπουργοί σου, να σε βοηθήσουν, να γλυκάνεις λίγο το Λαό.

Τολμούν οι βουλευτές σου να μιλήσουν στους πολίτες; Τι να πουν; ΞΕΡΩ πως σε στενοχωρώ, αλλά καιρός να μάθεις την αλήθεια. Δεν λένε την αλήθεια οι δημοσκοπήσεις που σου παρουσιάζουν. Είναι δυνατόν το κράτος να παίρνει τόσα πολλά από τον μέσο Έλληνα και εσύ να παίρνεις συγχαρητήρια; ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Εγώ δεν πιστεύω πως έχεις αυτή την στιγμή, παρά ελάχιστους που να σε υποστηρίζουν. Και αυτοί ή είναι βαμμένοι κομματικά, ή έχουν βολευτεί.

Κάπου άκουσα πως η γραμματέας σας παίρνει 10.000 τον μήνα. Απίστευτο ποσό ... και δεν το πιστεύω. Αληθεύει όμως αυτό; και αν αληθεύει τότε με τι μούτρα ζητάς θυσίες από τους μη έχοντας ή τους κάπως έχοντας;

Και μερικές ερωτήσεις

Έβγαλες από το υπουργείο Εθνικής παιδείας την λέξη ΕΘΝΙΚΗΣ, κατήργησες το υπουργείο Βορείου Ελλάδος και Αιγαίου, δήθεν για περικοπές εξόδων. Άλλα σκέπτομαι εγώ.

Τα δις δεν μαζεύονται έτσι;

Όταν στερεύεις την κάνουλα με το νερό, ο άνθρωπος αντέχει λίγες μέρες και μετά πεθαίνει. Εγώ δεν το πιστεύω πως το θέλεις αυτό. Αλλά κάνε κάτι.

Ρώτα τον Ερντογάν μεθαύριο που θα έρθει στην Αθήνα, που εκδίωξε το Δ.Ν.Τ και έλαβε μέτρα που έκαναν την τουρκία 6η οικονομική δύναμη στην Ευρώπη, να σε μάθει -δυστυχώς- τι κάνουν στα δύσκολα οι κυβερνήτες.

Και από αύριο λάβε μέτρα , για την ανακούφιση των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν αρμόζει στους Έλληνες η υποτίμηση, ο εξευτελισμός από τους πολύ μικρούς Ευρωπαίους, που και αυτή την στιγμή δανείζονται με 2% και σου δανείζουν με 5; 6%; δεν ξέρω.. Ότι ακούω και ότι μαθαίνω από τους δημοσιογράφους που σε λιβανίζουν.. που δεν ξέρουν ότι θα πεινάσουν και αυτοί σαν πεινάσει ο ΛΑΟΣ. Που όταν διαβάζουν τα νέα, τα λένε με τέτοιο στόμφο, που εγώ νομίζω πως χαίρονται για την δυστυχία που επισωρεύεται επάνω μας.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ:

ΠΡΩΗΝ κυβερνήτη, δεν θα βγεις να πεις τι συνέβη και έφυγες, δίνοντας την κυβέρνηση στο Πασόκ αμαχητί;

Ένα περιοδικό «ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ» το λένε, έγραψε για κάτι απειλές που είχες..Είναι αλήθεια; Δεν το διέψευσε κανείς. ΤΟ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ.. Γιατί δεν μιλάς;

Είναι αλήθεια πως κάτι δεν πάει καλά με την συνεργασία μας με την Ρωσία, που εσύ ξεκίνησες; Και γιατί δεν βγαίνεις να διαμαρτυρηθείς  που οι συμφωνίες σου καταργούνται;  Ο αγωγός Μπουργκάς -Αλεξανδρούπολη, δεν ακούγεται καθόλου, τα 450 τεθωρακισμένα που είχαμε παραγείλει στην Ρωσία; Έναν φίλο είχαμε.. πάει και αυτός.

ΤΙ να πρωτογράψω; κ. Παπανδρέου, ΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ και σε αυτό βοήθησαν και οι προηγούμενοι με την ατολμία τους, τα εκδικητικά κανάλια και εκδοτικά συγκροτήματα, που καταλαβαίνουν ξαφνικά το λάθος τους και στρέφονται εναντίον σου σιγά-σιγά, και βέβαια που δεν ενημέρωσαν τον ΛΑΟ οι προηγούμενοι και η δική σου φιλοδοξία να κυβερνήσεις, αντί να τους αφήσεις να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. ..

Ο Λαζόπουλος σου σέρνει ήδη πολλά, αφήνει υπονοούμενα πολλά, δήθεν σάτιρα τα λένε αυτά και τα δέχεσαι και εσύ αδιαμαρτύρητα. Όμως από όσα λέει βγαίνει το συμπέρασμα, εξάλλου και εγώ το ίδιο βγάζω, πως ήσουν ανέτοιμος για τον ρόλο που απλόχερα σου έδωσε ο Ελληνικός ΛΑΟΣ. Μήπως δεν μπορείς να βγάλεις το φίδι από την τρύπα;

Και συ τώρα ζεις με σχήματα λόγου, και με διάφορες ενέργειες που δεν τις είχες πει στον ΛΑΟ προεκλογικά. . Όπως προηγούμενα και ο Καραμανλής. Τι να το κάνω εγώ που μου είσαι διαφορετικά συμπαθής;. Τα χιλιάδες παιδιά μας τι θα κάνουν χωρίς δουλειά;

Και το άλλο τρελό που έκανες.. Άμα κάποιος ταλαίπωρος άνεργος έχει ένα σπίτι μεγαλούτσικο, ας πούμε κληρονομιά από την μάνα του, ή από κάποια καλύτερη οικονομική κατάσταση που είχε πριν, τον βάζεις να πληρώνει δυσβάστακτους φόρους. Τα λεπτά που θα τα βρει να  τα δώσει; Θα τα κόψει ο δυστυχής από τον τοίχο; Ρεύμα δεν θα έχει γιατί δεν θα μπορεί να το πληρώνει στην ΔΕΗ, και ο εξυπνάκιας ο υπουργός οικονομικών θα τον βάλει να πληρώσει φόρους... Αυτός να μη μπορεί, να το βγάζει το κράτος σε πλειστηριασμό και κάποιος  έξυπνος πασοκτζής να παίρνει τζάμπα σπίτι. Κατάλαβες τι κάνουν οι άχρηστοι συνεργάτες σου; Οι κουτοπόνηροι που καιροφυλακτούν να γίνουν τζάμπα νοικοκύρηδες;

Δυστυχώς δεν το πιάνεις το νόημα κύριε Κυβερνήτη και αφήνεις και αλωνίζουν οι υποτιθέμενοι σωτήρες του ΕΘΝΟΥΣ ελεύθεροι. Πάρε βούρδουλα και διώξε τους, πριν είναι αργά.

Και μια καινούρια μαγκιά.  Χθες άκουσα στον REAL FM και το εξής τραγικό.. Ότι στον λογαριασμό της ΔΕΗ θα πληρώνουμε χρήματα για τα διαφυγόντα επιδόματα των τεμπέληδων υπαλλήλων των τελωνείων.

Αν αληθεύει αυτό κ. Κυβερνήτη, ε τότε το χάσατε τελείως, έχετε παραφρονήσει ομαδικά στην κυβέρνησή σας. Οι συνεργάτες σου σε ρίχνουν στο καναβάτσο και εσύ δεν παίρνεις χαμπάρι.

Αυτά και θα σας τα ξαναπώ, αν γλυτώσω από κανένα έμφραγμα, που άμα τυχόν το πάθω τα παιδιά μου θα ζητήσουν αποζημίωση για την πιθανή απώλειά μου.

Γιατί δεν είναι κρίμα να με οδηγήσετε, μαζί με χιλιάδες άλλους εν τόπω χλοερώ, επειδή δεν ξέρετε να κυβερνήσετε;  Κι' αν σας λένε πως ξέρετε; λάθος σας το λένε οι λιβανιστές. Βγες μόνος στο δρόμο και ρώτα τους πολίτες. Θα εισπράξεις την απογοήτευσή τους.

ΚΡΙΜΑ ΝΑ συνδέσεις την εκλογή σου σαν πρωθυπουργού, με τραγικές καταστάσεις που δυστυχώς είναι αδύνατον να τις προλάβετε, αν δεν ενεργήσετε γρήγορα. ΜΕ αγάπη και συμπάθεια, αλλά και με πολλά γιατί που θέλουν απάντηση. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΤΣΙ... ΟΜΩΣ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ και αισθάνομαι καλύτερα. Σήμερα δεν θα πάρω χάπι.

adreo"

Αυτά κ. Γιώργο. Τρέξε γρήγορα. Δεν μπορείς; άσε την υπόθεση σε κάποιον άλλον. Σε ποιον αλήθεια; Μα πιστεύω πως ο Λαός ξέρει.

Υ.Γ. το σχόλιο που παρενέβαλα, ήταν να δημοσιευθεί εδώ και καιρό... και τα γεγονότα προχώρησαν. Όμως γράφει τα μέχρι τότε δεινά και επομένως πάλι επίκαιρο είναι.


9 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από adreo (21.07.2011)
αγαπητή zeta490,
και εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω πως οι άνθρωποι αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Κάτι που θα έκανε ένας εμποράκος για την επιχείρησή του για να διασώσει και να αναπτύξει την επιχείρησή του, αυτοί το αγνοούν. Όποιος δανείζεται χωρίς πρόγραμμα, καταστρέφεται.
Δυστυχώς μας έφεραν στο χείλος του καιάδα και δεν απομένει παρά ένα σπρώξιμο για να μας πετάξουν μέσα. Τι να πω; όπως όλοι είμαι σε μια μόνιμη απελπισία.
Αυτά τα ολίγα, γιατί έχω αναφερθεί εκτενώς για τους μαθητευόμενους μάγους. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Και να σου πω την αλήθεια, περιμένω κάτι να γίνει.
adreo


Σχόλιο από adreo (22.07.2011)
φίλοι, φίλες,
δεν έχω άλλο τρόπο για να σχολιάσω την συμφωνία που έκανε ο κ. Παπανδρέου, με τους σωτήρες της Ευρώπης, παρά αυτή την γωνιά και το κάνω λίγο επιφανειακά. Άμα καταλάβω τι υπέγραψε και τι ζητάνε τα αφεντικά μας, θα αναρτήσω κάποιο σχόλιο στο blog μου.
Λοιπόν το καλύτερο που άκουσα, γιατί το τι είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου, εγώ δεν κατάλαβα τίποτα, άλλα τον ερωτούσαν, με ασύνδετες ασυναρτησίες απαντούσε, τι να πω; Μάλλον θα τα πω αργότερα. Λοιπόν άκουσα από τα χείλη των χαρούμενων δημοσιογράφων, που ξεσάλωσαν, πως ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ έχει υποσχεθεί η Ευρώπη στο Ελληνικό Λαό. Και επειδή το έζησα το σχέδιο αυτό όταν ήμουν μικρό παιδί, θα σας το περιγράψω.
Η πολύ βασανισμένη και με μηδενικές απαιτήσεις τότε γενιά μου, επειδή υπήρχε τεράστιος κίνδυνος να αφανιστεί από την πείνα, η "φίλη" μας Αμερική (ΗΠΑ δηλαδή) είπε να την βοηθήσει.
Έτσι διάφορα αγαθά έφθαναν στην Ελλάδα σε τεράστιες ποσότητες και μοιράζονταν στον Λαό, με πρώτα βέβαια τα μικρά παιδιά.
Έτσι εγώ μικρό παιδάκι τότε, κάθε πρωί πήγαινα και έπαιρνα ότι μας αναλογούσε, γάλα τυρί, κορνμπίφ , μαρμελάδα και λοιπά, τα πήγαινα στο σπίτι, μας τα μοίραζε η μάνα μας και με γεμάτη την κοιλιά, φεύγαμε για το σχολείο. Ήταν ένα σχέδιο πραγματικά σωτήριο.
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ οι κυβερνώντες έχουν εξασφαλίσει ένα τέτοιο σχέδιο; και είναι ικανοποιημένοι για την ξευτίλα των Ελλήνων; Εμείς μέχρι πριν 15 μήνες ταΐζαμε ανθρώπους από 100 χώρες και πολύ παραπάνω ίσως, και τώρα θα γίνουμε επαίτες της Ευρώπης; ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ, για την καταστροφή που μας φέρατε.
Θέλω να δω δημοσιογραφάκια με τι καμάρι θα κρατάτε το μικρόφωνο, όταν θα περιγράφετε τους λιμοκτονούντες στην ουρά (θα έχουμε και φασαρίες στην μοιρασιά;) Έλληνες. Αλλά και σεις στην ουρά θα μπαίνετε τότε..
Και θα γίνουμε και ρεζίλι σε ολόκληρο τον κόσμο..
Βέβαια πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο Μάρσαλ, απλά το Πασόκ κάνει μόνο του ενέσεις στον.. κο.. του και κοροϊδεύει τους ήδη λιμοκτονούντες Έλληνες...
Γεια σας γι' απόψε.


Σχόλιο από adreo (22.07.2011)
Συνέχεια από το προηγούμενο....
Έτσι για να χαίρονται οι απανταχού εχθροί μας.
Υ.Γ Εξακολουθούμε να ταϊζουμε ουκ ολίγους ακόμα μετανάστες (που ήταν παλιότερα λαθρομετανάστες) και λαθρομετανάστες... όλες τις φυλές..και σήμερα, που όλος ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, οι ξένοι εδώ καλύτερα από εμάς ζούνε..


Σχόλιο από Hastaroth (23.07.2011)
Κύριε Ανδρεόπουλε,το στείλατε αυτό το γράμμα στον πολυαθλητή και αποθηκάριο "Γιωργάκη";

Εγώ ξέρω πως μόλις προχθές ανανεώθηκε η σύμβαση τού διευθυντή τού Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με ετήσιο μισθό 650.000 ευρώ (ούτε ο πρόεδρος Μπάμιας τών ΗΠΑ δέν παίρνει τόσα-οι ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται περί τά 320.000 ευρώ).Κι'αυτό είναι μόνο μιά από τίς πολλές περιπτώσεις σπατάλης δημόσιου χρήματος....

Δυστυχώς,δέν βλέπω να αλλάζη τίποτε,ακόμα κι'άν κουρέψουν όλο το χρέος και το κάνουνε φαλάκρα.....

ΥΓ.Και καλά,οι μαθητευόμενοι μάγοι κάποια στιγμή αποφοιτούν-ετούτοι εδώ όλο στην ίδια τάξη μένουν....


Σχόλιο από adreo (24.07.2011)
Δηλαδή αυτός ο λωποδύτης -κόπανος, γιατί για λωποδύτη πρόκειται, που ξεγελά τους ακαμάτηδες της κυβέρνησης,και όχι μόνο αυτής, κάθε κυβέρνησης που πέρασε, που συνεργούν με πολλά τέτοια καθάρματα, που λιμαίνονται την ταλαίπωρη Ελλάδα. Οι διάφοροι παρατρεχάμενοι όπως ο διευθύνων τον ΟΠΑΠ, που δεν δίνει παράδειγμα στο ΚΙΝΟ ούτε ένα ευρώ,και κλέβει στην ουσία τον φτωχό Έλληνα πουλώντας του φούμαρα, τέτοια τρελά λεφτά παίρνει- παίρνουν. Γιατί δεν θα μπορούσα εγώ, εσύ, ο φίλος μου ο Μπρίζας (ούτε ψύλλος στον κόρφο του να 'μουν) και ένα σωρό Έλληνες; να διοικούμε αυτές τις επιχειρήσεις;
Αυτοί λέγονται τρωκτικά και αυτοί που τους εξυπηρετούν λέγονται συνεργοί. Δυστυχώς ούτε οι εισαγγελείς δεν κάνουν το καθήκον τους, να τους κλείσουν μέσα.
Ένας αγρότης, έμπορας, πρώην επαγγελματίας, παίρνει από 4000 έως 8000 ευρώ τον χρόνο. Ε αυτός παίρνει από 80 έως 160 φορές επάνω. Γι' αυτό τον λέω λωποδύτη. πολύ θα χαρώ να με μηνύσει, αλλά που; τα φραγκάκια του να παίρνει.
Και άλλοι πολλοί τα οικονομάνε γερά, Παπαδόπουλος Σπυρος άλλος κι' αυτός, η βουλευτίνα του Πασόκ Τσόκλη και παντού γίνεται πάρτυ με τέτοιες θέσεις. Είναι για θλίψη το θέμα που άνοιξες. ΜΑΖΕΨΕ στοιχεία και δημοσίευσέ τα ΕΔΩ! Αν και μη περιμένεις να ιδρώσει κανενός το αυτί.
adreo


Σχόλιο από Hastaroth (24.07.2011)
Το ότι δέν θα ιδρώση κανενός "αρμόδιου" το αυτί είναι βέβαιο.Οσο γιά τά στοιχεία,μιά απλή βόλτα στο www.diavgeia.gov,εκεί δηλαδή που δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις,νόμοι κλπ,μπορεί να βγάλη πολλά "λαυράκια".Δυστυχώς όμως ό,τι και να δημοσιευτή εδώ ή οπουδήποτε,κανείς δέν θα σκεφτή να το ψάξη και να διορθώση την αδικία....


Σχόλιο από adreo (24.07.2011)
Σε ευχαριστώ. Μου έλυσες τα χέρια Hastaroth. Θα πάω να ενημερωθώ και θα ετοιμάσω ένα άρθρο φωτιά. Καλύτερα όμως να φωνάζουμε, κάποιος Τσάβες θα τους μαντρώσει και θα δουλέψει μόνο για την Ελλάδα. Πάντως χαίρομαι που και εσύ δεν παραδίδεις τα όπλα. Γιατί τα κανάλια, οι δημοσιογραφίσκοι που εκτελούν σωστά το πρόγραμμα που τους έχουν επιβάλει, σε λίγο θα του στήσουν εν ζωή ανδριάντα του γιωργάκη και θα έχουν και 500000 βολεμένους να χειροκροτάνε.
Σιγά μην τους αφήσει βέβαια ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.Όταν αρχίσουν να ψάχνουν στα σκουπίδια και αυτοί για τίποτα φαγώσιμα, θα μετανοιώσουν πικρά για όσα έκαναν στους Έλληνες. Θα είναι αργά τότε.
Είπα κάποιος Τσάβες θα τους μαντρώσει όλους. Και για να μην παρεξηγηθώ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, όπως και ο ίδιος ο Τσάβες που εκλέχτηκε Δημοκρατικά.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης