αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
Ένα παιδί κοιτάει τ' άστρα (reload)
Γιατί βαριέται να τα μετρήσει...
07 Νοεμβρίου 2011, 01:47
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Μόγλης  

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG ΕΤΟΥΤΟ

 

Πρωθυπουργός: Άννα Γούλα- Βαρδινογιάννη

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία η Άννα μας, η δική μας Άννα μπορεί να χαράξει νέους δρόμους για την Ελλάδα στη διεθνή σκακιέρα. Με το μεγάλο της σουξέ «Τα πίνω όλα- τα πίνω όλα- χάπια ουίσκι και κόκα κόλα» καλεί τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες να επενδύσουν στην Ελλάδα. Όλος ο λαός θα κρέμεται- και μεταφορικά και κυριολεκτικά- από τα χείλη της.

 

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καραγκούνης

Οι τούμπες του κι οι σφαδασμοί του στο έδαφος, ίσως δώσουν περισσότερο χρόνο στην ελληνική κυβέρνηση και στην πρωθυπουργό Άννα Γούλα- Βαρδινογιάννη να διαχειριστεί καλύτερα την κρίση. Οι διαμαρτυρίες του θα πιέσουν τους εταίρους ενώ το τριφύλλι στο στήθος του αν στριφτεί καλά και κεραστεί στα eurogroup, οι Ευρωπαίοι ίσως δούνε την Ελλάδα να φεύγει από την κρίση και να πετάει…να πετάει…να πετάει…

 

Υπουργός Οικονομικών: Δέσποινα Μοιραράκη

Θα είναι η μόνη που θα πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό για την κατάσταση των ταμείων! «χαλια»! Η καλή της σχέση με τον Αλί Μπαμπά ίσως φέρει τα πολυπόθητα πετροδόλλαρα που θα τα κάνει νομοσχέδια, κι οι σαράντα κλέφτες θα της τα ψηφίζουν στη βουλή.

 

Υπουργός Τύπου: Εθνικός σταρ- Ευαγγελόπουλος

Θα είναι η βιτρίνα της νέας κυβέρνησης. Σικάτος, έχει τιμήσει την Ελλάδα τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο, τα παιδιά του Πειραιά, ενώ το σουξέ του «χαλάρωσε, μην το κάνεις, όταν θες να τελειώσεις μην το κάνεις» θα λειτουργήσει κατευναστικά στη Μέρκελ όταν θα θέλει να χρεωκοπήσει την Ελλάδα.

 

Υπουργός Εξωτερικών: Στέφανος Χίος

Στην όψη του η Τουρκία θα αλλάξει στάση και θα γυρίσει από την άλλη τη μουσούδα της! Τα Σκόπια θα προτιμήσουν να ονομαστούν και «Βαγγέλης» προκειμένου να γλιτώσουν την οργή του Στέφανου Χίου στο καταγγγελτικό δελτίο! Έτσι τα ελληνικά γεωτρύπανα θα βγάζουν πετρέλαιο από το Αιγαίο, θα γεμίσει η θάλασσα από «μαύρο χρυσό», τόσο, που θα εμφανιστούν στα νερά του τα πρώτα νεγράκια ψάρια!

 

Υπουργός Εσωτερικών: Βασίλης Παλαιοκώστας

Απ’ ο,τι κατάλαβα από τη θητεία Ραγγούση, η μόνη δουλειά του υπουργού εσωτερικών είναι η απελευθέρωση των επαγγελμάτων! Και γινότανε και της Πόπης κάθε φορά που απελευθέρωνε! Αφήστε που  στα ταξί είναι πολλοί και κάνανε και φασαρίες! Ο Παλαιοκώστας διασφαλίζει για τη νέα κυβέρνηση επιτυχία μιας κι έχει επιτυχία στις απελευθερώσεις. Θα ξεκινήσει με απελευθέρωση ελικοπτέρων, οπότε δε θα προκαλέσει πρόβλημα στο κυκλοφοριακό στην Αθήνα, καθώς οι διαδηλωτές άνετα χωράνε και σ’ ένα ασανσέρ!

 

Υπουργός Άμυνας: Αλέξανδρος Τζόρβας

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής και πρώην του Παναθηναϊκού, μπορεί να υπηρετήσει αυτά τα νέα καθήκοντα με ιδιαίτερη επιτυχία! Τρώγοντας γκολ ακόμα και με το βήχα επιθετικού, θα δημιουργεί υπερβολικά σκορ στα ματς, πράγμα που θα αποπροσανατολίσει τους εξωτερικούς μας αντιπάλους. Θα διασκεδάζουνε να παίζουνε μαζί μας ποδόσφαιρο και θα ανυπομονούν να ξανακληρωθούν μαζί μας. Οπότε ο αφανισμός της χώρας μας, θα είναι ένα κακόγουστο αστείο γι’ αυτούς! Η άμυνα της χώρας στα καλύτερα χέρια..!

 

Άλλα πρόσωπα της κυβέρνησης μπορούν να είναι

 

Δημόσιας Τάξης: Lucky Luke

Παιδείας: Mόγλης (ουγκ)

Πολιτισμού : Χρήστος Σαντικάι

Περιβάλλοντος- Πράσινης ανάπτυξης: Μικελάντζελο

Εμπορικής ναυτιλίας: Κάπτεν Ίνγκλο

Και για το τέλος το υπουργείο Υγείας θα μπορούσε να αναλάβει…

 

Ο πρώτος…

 

Ο μοναδικός…

 

Ο αειθαλής…

 

Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ...

Αυτός που θα τους στείλει όλους στον τάφο, ενώ εμείς θα είμαστε ροδοκόκκινοι στον αιώνα τον άπαντα…

 

Ο…

Ο…

Ο…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!!


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Vanna (07.11.2011)
Και ο Γιώργος Αυτιάς; Εεε; Δεν τις αφήνουμε έξω τέτοιες προσωπικότητες Μπρίζα!


Σχόλιο από Emaki (07.11.2011)
Πλάκα πλάκα ο Παλιοκώστας νομίζω θα τα κατάφερνε καλύτερα!
Τουλάχιστον θα τα έπαιρνε απ' αυτους που τα χουν..!
Ψηφίζω Παλαιοκώστα δαγκωτό!!!:D


Σχόλιο από PHILIPPOSSM (07.11.2011)
Νομίζω οτι θα έπρεπε έχει θέση στην κυβέρνηση και ο Γιάννης Φλωρινιώτης και τιμής ένεκεν και ο Γιώργος Νταλάρας (αφιλοκερδώς).

Απο την άλλη ο Σαντικαϊ είναι σαν τον Ευαγγελατο πιτσιρικά,,,,,

Το Πασοκ (by the way) δεν είναι σαν την Πολυκατοικία του mega;
Ένας Διαχειριστής (πρωθυπουργός) και όλοι οι άλλοι ένοικοι (υπουργοί)στον κόσμο τους;


Σχόλιο από mprizas (07.11.2011)
Ο Αυτιάς Βάννα θα μπορούσε να ήταν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης! Μην υποβαθμίσουμε απλά σε υπουργό μια τέτοια φυσιογνωμία!

Θα τα παιρνε Εμάκι αλλά πού θα τα πήγαινε? :p

Και γω με τον Παλαιοκώστα θα θελα να είμαι αν εξαιρέσουμε τη βόλτα με το ελικόπτερο :p

Φλωρινιώτης...απίστευτη προσθήκη..Τώρα για τον Νταλάρα...μόνο με Πανούση αξιωματική αντιπολίτευση αξίζει νομίζω :p


Σχόλιο από antwnispatra (07.11.2011)
Αν και η βάση σου είναι πολή γερή,θα ήθελα να κάνω μια προσθήκη και εγώ.
Για το χώρο του αθλητισμού (μιας και είμεθα και φιτ)...
λατρέψτε τον...
http://www.youtube.com/watch?v=N4YkecB4b6w


Σχόλιο από Hastaroth (08.11.2011)
Unpaixtable!!!!Ιδίως ο υπουργός υγείας (και κοινωνικών ασφαλίσεων-θα καταργήση τίς συντάξεις,αφού όλοι θα είμαστε υγιείς και ενεργοί ακόμα και στα 185 μας)

Να προσθέσω επίσης:
Υπουργός Μεταφορών και επικοινωνιών:ο Θύμιος (ο γνωστός πρόεδρος τών ταξιτζήδων),καθ'ότι θα εξασφαλίζη ότι κανείς μας δεν θα πηγαίνη εκεί που θέλει...

Ο Νταλάρας θα μπορούσε να είναι υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου-θα πήγαινε εναλλάξ σε όλα,ώς μπαλλαντέρ.

Γιά το υπουργείο Εργασίας ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να επιλέξω.Ολοι οι υπάρχοντες πολιτικοί θα μπορούσαν να είναι κατάλληλοι,καθ'ότι όλοι μάς δουλεύουν......Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
mprizas
Γιώργος
Πετάω πέτρες
από ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/mprizas

Ζω ένα δράμα...

Tags

50 χρόνια μπροστά... Grande Bretagne Haute-culture... see through συντακτικό τζιβάνες ααα... αλλαξοκωλιές Βζζζζουμ Γκόρτσος! Γκόρτσος! Δρακουμέλ Ελλάδα- Αχ πατρίδα μου γλυκειά! Επίκαιρα: Ούτε που τα θυμάμαι Ευτυχισμένοι μαζί Ήταν ωραία στη Μοζαμβίκη... θου κύριε καλλιγραφία αδερφή γιαπί κάργες Καρχαρίες Κοκό κουλτούρα μας να φύγουμε Λίγο καλύτεροι από μένα... λοίμωξη Μάγια η μέλισσα καραμπουζουκλής τσόντα Μελέτη σκιάχτρο Συγγρού Μόγλης μπατανόβουρτσες μπουρμπουλήθρες Μπουτάκια Ντάμπο το ελεφαντάκι ξενΕΡΩΤΩΝ διάλογοι... Οι ηττημένοι της ιστορίας... Όταν ήμουνα παθιάρης... πηγάδι μεγιεμελέ juventus πολυμίξερ αστροφεγγιές captain-Iglo προφήτης Ηλίας φάλαινα Τσε σαμιαμίδι φουλ της ντάμας αστερίας Τις πταίει Ψώνια στο καμπαναριό
Επίσημοι αναγνώστες (48)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης