αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκούφια μου......
I.W.M.I
11 Δεκεμβρίου 2011, 17:04
ΒΟΥΡΛΙΣΜΑΤΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Ο Νίκος της ειχε ζητήσει την πρώτη μέρα που τα φτιάξανε με ένα τραγούδι "Φύλαξε όλη σου την αγάπη για μένα" αλλά η Κατερίνα  είναι υπερβολικά ρομαντικός,ευαίσθητος κι ανασφαλής  άνθρωπος γι αυτό το λόγο,είναι επιφυλακτική και ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ εντελώς από την αρχή αν δε νιώσει ότι κι ο άλλος θέλει να αφεθεί.

 Στο τελευταίο της κείμενο ένιωθε ότι είχε γίνει λίγο σκύλα. Δεν έχει πει ποτέ ότι αγαπάει κάποιον. Ο ΝΙΚΟΣ είναι ο πρώτος που έχει αγαπήσει και γι αυτό θυμώνει και πιο εύκολα, γιατί αυτό που της έκανε ο Νικολάκης δεν ήταν απλά ότι την παραμέλησε όπως νομίζει. Η Κατερίνα είχε βουρλιστεί με το τρελό Κεφαλλονίτικο αγόρι, γιατί αυτά που του ζήταγε ήταν πάρα πολύ απλά κι αυτός τα εβλεπε πυρηνική φυσική.Στην κλίμακα από το 1 ως το δέκα είχε φτάσει στο 8 ο θυμός της. Ποτέ δε του  ζήτησε να παρατήσει τα πάντα  και όλες του τις υποχρεώσεις, απλά να βρει ένα τρόπο να τη χωρέσει στο πρόγραμμά του και ισως να γίνει πιο εκδηλωτικός.Εκείνη έχει βρει κατά καιρούς 5-6 και σχεδόν πάντα ανεπιτυχώς.

Προσορινά ο θυμός έπεσε στο 7 κι αυτό γιατί χάρηκε που επιτέλους άρχισε να μιλάει. Και χάρηκε που είδε έμμεσα οτι ο Νίκος ενδιαφέρεται κι έχει νεύρο και θυμο και πάθος μέσα του.Απλά πρέπει να της το δείχνει περισσότερο ότι καίγεται για κείνη.Στο τέλος του μήνα κλείνουν ένα εξάμηνο. Ένα εξάμηνο για την Κατερίνα είναι σημαντικό.Είναι μισός χρόνος. Έχουν να πουν πολλά ακόμα για να πέσει ο θυμός της σε ανεκτά επίπεδα και να πάνε παρακάτω και να του δώσει επιτέλους όλη της την αγάπη.Δεν είναι καμιά αργόσχολη,χαζοβιόλα γκόμενα στα 27 της χρόνια ξέρει τι θέλει και είναι υπεύθυνο  άτομο με κατανόηση. Δε θέλει σε καμία περίπτωση να σπαταλάει το χρόνο των άλλων και κυρίως τον δικό της.

Περιμένει να της αποδείξει μέχρι τότε ότι κάνει λάθος σε αυτά που σκέφτεται κι αν όντως είναι έτσι θα του ζητήσει και συγνώμη. Ο ίδιος ξέρει καλύτερα το πρόγραμμά του οπότε ας πάρει επιτέλους γρήγορα την πρωτοβουλία να το οργανώσει διαφορετικά. Ας σκεφτει ο ιδιος τι θέλει και με ποιο τρόπο θα το εκφράσει και τι θα του άρεσε να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο του κι εκείνη θα προσαρμοστεί.Αν δεν της το εκφράζει πως θα ξέρει κι εκείνη τι νιώθει γι αυτην?Μόνο που πρέπει να γίνει κάποτε γιατί η υπομονή της Κατερίνας δεν είναι ανεξάντλητη.Κάθε άνθρωπος έχει 2 ευκαιρίες. Κι ο Νίκος ήταν υπέρτυχερός που έκαψε τις 2 και του δόθηκε και τρίτη. Ελπίζω να μην είναι η φαρμακερή....

 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Σκέψεις και προβληματισμοί, αλλά και (χαζο)χαρούμενη διάθεση.Ότι προκύψει.......


ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης