αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
24 Φεβρουαρίου 2012, 00:56
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ...


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες ότι θα διαβάσετε στην σημερινή μου δημοσίευση, θα διαπιστώσετε πως απηχεί σχεδόν στο σύνολο των Ελλήνων. Τα ψέλνω στους ψευτοηγέτες της Ευρώπης, που με περισσή υποκρισία κόπτονται για την σωτηρία μας, από την καταστροφή που αυτοί μας έφεραν κατά μεγάλο μέρος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ με προσοχή. Την έχω στείλει και σε κάποιο Έλληνα Ευρωβουλευτή και του ζήτησα να την διαβάσει στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν με πληροφόρησε αν το έκανε. Ετσι εγώ το βάζω εδώ, στο μόνο ελεύθερο βήμα που έχω. Που είναι όμως αρκετό για να ταξιδέψουν οι απόψεις μου παντού. Εξάλλου αυτή είναι η δύναμη του ιντερνέτ.

 

 ΠΡΟΣ

1. ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ( που έχει αφήσει την Ελλάδα απροστάτευτη)

 2. κ.κ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ (επειδή είναι συνεργοί, ως άβουλοι θεατές των τεκτενόμενων).

 3. ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (και επομένως ευθύνες).

4. κ. Σαρκοζί και κ. Μέρκελ που η παρούσα επιστολή τους αφορά σε πολύ μεγάλο βαθμό, ως αυτουργούς του εγκλήματος εναντίον της Ελλάδας.

 

Αυτή η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΡΑΥΓΗ ενός απελπισμένου υποτιθέμενου Ευρωπαίου πολίτη, που αισθάνεται προδομένος γιατί τον έκαναν να πιστέψει στο «ψέμα» της Ενωμένης Ευρώπης,  γράφτηκε για να διαβαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και με παρρησία την υπογράφω. Δεν φοβάμαι κανέναν σας, όπως και τους ντόπιους πάσης φύσεως «άρχοντες».

Ελπίζω δε η επιθυμία μου αυτή να γίνει σεβαστή, αν θέλετε οι ιθύνοντες της Ένωσης, να επιβεβαιώσετε πως ίχνη Δημοκρατίας έχουν μείνει ακόμη στην σημερινή μη Δημοκρατικά λειτουργούσα Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ευχαριστώ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

αξιότιμοι κ. κ. Ευρωβουλευτές,

Η επιστολή μου αυτή κυρίως απευθύνεται στην κ. Μέρκελ και τον βοηθό της κ. Σαρκοζί. Τους υποτιθέμενους ηγέτες που θέλουν να επιβάλουν εν είδη δικτατορίας, την διακυβέρνηση της Ευρώπης με τους δικούς τους όρους, αντί της συλλογικής και φυσικά της Δημοκρατικής διακυβέρνησης, με απώτερο σκοπό το συμφέρον των δυο λαών τους αλλά και το δικό τους, αφού και οι δυο θέλουν να επανεκλεγούν στις θέσεις τους.. 

Όμως σας περιλαμβάνει και όλους εσάς τους υπόλοιπους, που δεν αντιδράτε στην δική τους αυταρχικότητα, στην άδικη συμπεριφορά τους απέναντι στην ιστορικότερη αλλά και δια μέσου των αιώνων,  πιο σημαντικής σε πολλούς τομείς χώρας,  της Ελλάδας και φυσικά δεν αντιδράτε στα βρώμικα σχέδιά τους, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, που γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Γιατί ως άβουλοι θεατές, παρακολουθείτε προσδεμένοι στο άρμα της κ. Μέρκελ τα τραγικά συμβαίνοντα στην Πατρίδα μου.

Είστε σε ένα μεγάλο θέατρο και μπορώ να πως είστε πολύ ικανοποιημένοι από την παράσταση που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σας. Κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στην πατρίδα μου. Τις προσβολές και την απαξίωση που της κάνετε. Όλοι μαζί μας ξεγυμνώσατε, όλοι μαζί μας δυστυχήσατε, όλοι μαζί μας βγάλατε την ελπίδα από μέσα μας. Όμως η Ελλάδα πάλι θα αναστηθεί, από τον ίδιο τον Λαό της, όχι από τους ανάξιους κυβερνήτες της, γιατί σίγουρα κάτι θα ξέρετε από την ιστορία της. Τόσα πολλά έχετε κάνει εναντίον της δια μέσου των αιώνων, όμως τελικά δεν σας έγινε το χατίρι. Η Ελλάδα είναι ελεύθερη, είναι εδώ, να δέχεται προσωρινά βέβαια, τις προσβολές σας,  τα σατανικά σχέδια των Γερμανών. Και εσείς δεν κοκκινίζετε, δεν ντρέπεστε και το χειρότερο δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα να σκεφτείτε πως είστε οι επόμενοι σκλάβοι του 4ου Ράιχ.

Όμως, είναι δυνατόν μια χώρα που έθρεψε και θρέφει ακόμα 3-4.000.000 λαθρομετανάστες, παρότι μικρή,  από 100 τουλάχιστον χώρες επί 30 σχεδόν   χρόνια, που και εσείς συνεργήσατε για να τους έχει, να μην μπορεί να ζήσει ξαφνικά η ίδια, και με ραγδαίο ρυθμό να οδηγείται μέσα σε δυο χρόνια σε τέτοια εξαθλίωση;

Εξαθλίωση που την βιώνουμε όλοι σχεδόν οι Έλληνες πανεθνικά;

Όχι δεν είναι δυνατόν.

Την κάνατε όμως και την φέρατε προμελετημένα στο χείλος της καταστροφής, λέτε και μας βάλατε, οι πρώτοι βέβαια γιατί πολλά κράτη είστε νέα,  στην Ένωση με αυτό τον σκοπό και γι’ αυτό θα λογοδοτήσετε στην Ιστορία. Θα αντέξετε τις μελανές σας σελίδες να τις διαβάζουν οι επερχόμενες γενιές; Τόσο αναίσθητοι είστε;

 

Θα ήθελα να σας πω αδέλφια, γιατί αυτό είναι το νόημα της ενωμένης Ευρώπης. Ότι τάχατες είμαστε μια οικογένεια. Αυτή την Ευρώπη που διαφορετικά την οραματίστηκαν οι πρωτεργάτες αυτής της Ένωσης.

Όμως η συνείδησή μου, η αξιοπρέπειά μου, η υπερηφάνειά μου, δεν μου το επιτρέπουν, γιατί μετά τα γεγονότα των δυο τελευταίων ετών, που προοδευτικά συνεχίζονται με απίστευτη σκληρότητα, δεν είναι δυνατόν να έχω ένα τέτοιο συναίσθημα.. Έχει κλονιστεί η διάθεσή μου να επιδιώκω να είμαι πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προτιμώ να λέγομαι μόνο Έλληνας. Τι το καλύτερο αλήθεια;

Αισθάνομαι απόλυτα ξένος, όπως εξάλλου και όλοι πιστεύω οι συμπατριώτες μου, προς την Ευρώπη, πολύ περισσότερο δε να ανήκω στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Μια Ευρώπη που πολλά δεινά μας επισώρευσε δια μέσου των αιώνων και που εμείς οι αφελείς πάντα την συγχωρούμε.

Ούτε μίσος αισθάνομαι για κανέναν σας, μόνο θλίψη για  κατάντια σας. Πολύ περισσότερο δεν αισθάνομαι κανένα μίσος για τους Λαούς της Ευρώπης, που ευθύνονται σε μικρότερο βαθμό.

Αυτοί αντιδρούν ανάλογα με το τι τους πασάρουν οι διάφοροι λαοπλάνοι που τους κυβερνούν. Και τους παρασύρουν και μερικοί λένε χαρακτηρισμούς εναντίον των Ελλήνων, που δεν τους αξίζουμε.  

Φακίρηδες και μάγοι της πλάκας είναι αυτοί που προσπαθούν να το παίξουν ηγέτες της Ευρώπης. Οι ηγέτες δεν επιβάλλονται, γεννιούνται και είναι ικανοί να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες. Συνέβησαν αυτά επί Ντε Γκολ, Μιτεράν, Σμίτ και λοιπά; Όχι γιατί ήταν πραγματικοί ηγέτες.

Απλά για άλλη μια φορά επαναλαμβάνετε την Ιστορία, που είναι γραμμένη με το αίμα μας και που μερικοί από εσάς, (λαοί), ευθύνεστε για τις εκατόμβες των νεκρών που επισωρεύσατε στην χώρα μου (είδε Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία και Τουρκία, που θέλετε να την βάλετε στην ένωση και βέβαια κανέναν σας δεν ξεχάσαμε για όσα διαπράξατε εις βάρος μας.)  από την Βυζαντινή  εποχή  μέχρι τον δεύτερο Παγκόσμιο  πόλεμο και όχι μόνο.

Εσάς δεν σας αρέσουν οι ήρωες της Ιστορίας που αγωνίστηκαν παντού και έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία. Σας αρέσουν οι δειλοί, οι συμφεροντολόγοι, οι πανούργοι, οι κόλακες, οι υποταγμένοι στα καπρίτσια της οικτράς Ευρωπαϊκής  μειοψηφίας (Μέρκελ-Σαρκοζί).

Κατά περίεργο τρόπο, πάντα ανακατευόσασταν εσείς οι ξένοι, όπως σας αποκαλεί ο Λαός μας, στα εσωτερικά μας και για το κακό μας, από πολύ παλιά.

Μια Ιστορία λοιπόν που εμάς μας κάνει υπερήφανους και εσάς σας ενοχοποιεί, για τις χίλιες δυο δυστυχίες που φέρατε στο Λαό μας. Μέχρι που κόβατε, μερικοί από εσάς,  τα χέρια των συμπατριωτών μας που προσπαθούσαν να ανεβούν στα πλοία και να σωθούν από τους τούρκους κατά την μικρασιατική καταστροφή. Τόσο πολύ μας αγαπούσατε!!  

Και εμείς χάρη της ένωσης και των αναγραφομένων στο καταστατικό της καλών σκοπών, αλλά και για να μη διαιωνίζονται μίση και κακότητες, έχουμε προ πολλού ξεχάσει.

Παράδειγμα πόσοι από τους πρώην εχθρούς μας ζουν εις βάρος του Λαού μας ως λαθρομετανάστες στην χώρα μας; Και όμως ο Ελληνικός Λαός δείχνει αξιοσημείωτη αγάπη και ανοχή.

Αλλά εσείς, ανέκαθεν δε, και σε περιόδους ειρήνης ακόμα, ανακατευόσασταν και ανακατεύεστε ακόμη στα εσωτερικά της Χώρας μας, βρίσκοντας πάντα πολιτικούς κατώτερους ηθικά και πολιτικά, τους οποίους εκμεταλλεύεστε επισωρεύοντας πάμπολλα δεινά στους Έλληνες.

Κλείνω τα μάτια και δεν θέλω να τους πω προδότες, παρά τους θεωρώ θύματά σας, παρότι δεν είναι ιδεατή αυτή η εκτίμηση.

Ακόμα και μέχρι πριν λίγο καιρό, και σήμερα και ενώ η χώρα μου βιώνει τις επώδυνες καταστάσεις που την οδηγήσατε, φυσικά με σχέδιο επαίσχυντο, την εκμεταλλεύεστε, φροντίζοντας ακόμα και να δανείζεστε εσείς με 1-1,5%, και ενεργώντας ως σκληροί τοκογλύφοι, την δανείζατε και θα εξακολουθείτε να την δανείζετε με 6-7% για να την συντρίψετε. Για να την εξοντώσετε. Και το παίζετε βέβαια και διασώστες. Ω, τι υποκριτές είστε!!

Τεράστια εκμετάλλευση της αδύνατης , όπως την κάνατε Ελλάδας από τους πονηρούς εκμεταλλευτές της, αυτούς που όλους σας πατρονάρουν, σε αντίθεση με την Ευρωπαϊκή ιδέα, πως όλοι είμαστε ισότιμοι ως κράτη, λαοί και Έθνη . Αν δεν σκέπτεστε έτσι, ας την δανείζετε με το ίδιο επιτόκιο που δανείζεστε. Τότε εμείς οι Έλληνες θα νιώσουμε την αλληλεγγύη σας.

Ο πλούτος της ευημερούσης Γερμανίας και της φαινομενικά ευημερούσας Γαλλίας, είναι ιδρώτας των αιμοραγούντων Ελλήνων και των άλλων Λαών που ήδη βρίσκονται στην ίδια περίπου θέση με εμάς. Τελικά όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ακολουθήσει την δική μας τραγωδία. Γιατί αυτό θέλουν κάποιοι ηγέτες.

Και τότε; Ο σώσων εαυτόν σωθήτω.

Για ποια χρήματά σας μιλάτε λοιπόν, Γερμανοί, Γάλλοι και λοιποί;

Για ποιον ιδρώτα των λαών σας κόπτεστε πως τον δίνετε σε μας;

Δανείζεστε αόρατο άυλο χρήμα φθηνά, που το λέτε δήθεν «Δανεισμός από τις αγορές» και στη συνέχεια μας δανείζετε ακριβά. Χρήμα που κάποιοι «οίκοι» το κάνουν δυσεύρετο πολύτιμο χαρτί και απαγορευτικό με τις δήθεν υποβαθμίσεις των οικονομιών των χωρών που θέλουν να καταστρέψουν.

Και σκόπιμα τους αφήνετε να αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι. Έτσι πέφτοντας στις δαγκάνες τους η Ελλάδα, μέσα σε δυο χρόνια καταστράφηκε. Ανέβασε το χρέος της με τον άβουλο, ανίκανο και εθνικά επικίνδυνο Παπανδρέου σε δυσθεώρητα ύψη. Η ανικανότητά του φαίνεται που εσπευσμένα έφυγε και παρέδωσε σε έναν άλλο μάγο, που εγώ δεν βλέπω να κάνει κάτι, παρά φορτώνει ακόμα πιο μεγαλύτερα δεινά τους αιμοραγούντες Έλληνες. Έτσι που για πάρα πολλά χρόνια να είμαστε αιχμάλωτοί σας. ΤΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΕΙΓΕΙΤΕ, αφού δεν αντιδράτε, όλοι σας είστε υπεύθυνοι.

Άυλο και ανύπαρκτο χρήμα λοιπόν δανείζεστε και μας δανείζετε. Και αυτό  εσείς το λέτε αλληλεγγύη, το λέτε ενδιαφέρον για να μην πτωχεύσουμε. Αλήθεια ήταν τόσο μάγκας ο Κώστας Καραμανλής που κυβερνούσε την χώρα χωρίς τέτοια τρομερά προβλήματα που παρουσιάστηκαν μέσα σε μια διετία; Και μπορούσε και σας κοίμιζε και εσείς το δεχόσασταν αν τελικά έκρυβε την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας;

Και τώρα κόπτεστε πως είναι ενδιαφέρον αυτό που επιβάλλατε;

Δεν το λέτε σχέδιο εξουθένωσης; για να σας παραδώσουμε την χώρα μας και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της, την βιομηχανία της που καταφέρατε να απαξιώσετε και πουλιέται έναντι πινακίου φακής, όσες επιχειρήσεις δεν έκλεισαν δηλαδή, τον Λαό μας δουλικά θέλετε να σας υπηρετεί, με μεροκάματα Κίνας.

Θέλετε τα σπίτια μας, τα οποία με τις τεράστιες επιβαρύνσεις που ανελέητα πρόσθεσε ο Παπανδρέου και προσθέτει ο καινούριος κυβερνήτης, θα μας τα βγάλετε στο σφυρί και θα τα πάρετε τζάμπα,  για να έρχεστε να κάνετε τις διακοπές σας, στην κατακτημένη χώρα μας.  

Θέλετε να πάρετε όλα τα χρήματά μας, θέλετε να είμαστε γυμνοί, πεινασμένοι, άρρωστοι, χωρίς αντιδράσεις, για να μας κάνετε ότι θέλετε. Θέλετε να ξέρετε ο κάθε Έλληνας τι κάνει κάθε μέρα παρακολουθώντας τον με τέλεια κατασκοπευτικά μηχανήματα, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και το Σύνταγμά μας, που προσπαθείτε να το καταργήσετε οριστικά. 

 Και μη μου πείτε πως δεν είναι στις προθέσεις σας αυτά που σας κατηγορώ. Τα λένε τα μνημόνια, που εσείς δεν κάνατε τίποτα για να μην τα υπογράψει ο Παπανδρέου. Απεναντίας του τα επιβάλατε, δήθεν πως θα σωθεί η Πατρίδα.

Και ποιοι είστε εσείς αλήθεια;

1000 χρόνια ζωής έχετε ως οντότητες, ζήσατε επί αιώνες στην βαρβαρότητα. Κάποια στιγμή γίνατε καλοί μαθητές, μάθατε πολλά από εμάς και τους προγόνους μας, δημιουργήσατε και εμπλουτίσατε την γλώσσα σας και προχωρήσατε δανειζόμενοι χιλιάδες λέξεις, γιατί ούτε πλήρεις γλώσσες είχατε για να συνεννοείστε επαρκώς..

Μερικοί από σας ζήσατε πάνω στα δέντρα και σε σπηλιές και καταφέρατε να σβήσετε από τον χάρτη άλλες οντότητες. Για μας βέβαια, ξεχωριστές περιπτώσεις η πλειάδα των ευρωπαίων Φιλελλήνων, που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία της πατρίδος μας και αιωνίως θα τους ευγνωμονούμε.

Τίποτε άλλο δεν έχετε να επιδείξετε. Μόνο ατομικές περιπτώσεις, ανθρώπων που αγάπησαν τους Έλληνες και την Ελλάδα, δίνοντας πολλοί από αυτούς ακόμα και την ζωή τους. Και να ξέρετε πως και σήμερα, εκατομμύρια Ευρωπαίοι πολίτες υπεραγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ τίμιο, δίκαιο και ελεύθερο,  τους περισσότερους θα σας καταδίκαζε για χιλιάδες θανάτους που συμβαίνουν στην χώρα μας τα δυο τελευταία χρόνια, από την στέρηση που επιβάλατε με τον δοσίλογο και ανίκανο κυβερνήτη που εσείς επί χρόνια κτίζατε το ίματζ του για να μας τον επιβάλετε και να κάνετε μαζί του τις αισχρές δουλειές σας εναντίον της Ελλάδας.  Όποιος Έλληνας βλέπει τα πουλημένα σε σας κανάλια της τηλεόρασης, κάνει κάθε μέρα ένα βήμα προς την αυτοκτονία, δυστυχεί ακόμα περισσότερο.  Και εμείς καλόπιστα σας αγαπούσαμε. Γιατί αλήθεια;

Γιατί υποτίθεται πως είμαστε μια οικογένεια, αλλά εσείς έχετε δικές σας απόψεις.  Έχετε δικά σας μέτρα και σταθμά περί δικαίου. Το δίκιο σας περνά πρώτα από το συμφέρον σας και βέβαια έτσι παύει να είναι δίκαιο. Κάνετε πως δεν ξέρετε τίποτα για την καταστροφή που φέρατε.

Καλά δεν ξέρετε πως όλοι οι Λαοί του κόσμου χρωστούν τρισεκατομμύρια στους αόρατους δανειστές που όλοι μας κάποτε πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι;

Δεν ξέρετε πως και εσείς χρωστάτε πάρα πολλά;

Να ανακοινώσετε όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πόσα χρωστάτε.

Θα βγει συνολικά ένα τεράστιο νούμερο.

Πολλές χώρες της Ευρώπης χρωστούν πολύ περισσότερα από εμάς. Όμως κανείς δεν τους ενοχλεί.

Ακουμπήσατε ποτέ την Αγγλία με το τεράστιο χρέος της. Όχι βέβαια, δεν είναι του χεριού σας. Αυτή έχει σπουδαίους πολιτικούς. Ακόμα και η υπερδύναμη χρωστά τρισεκατομμύρια. Ποιος την ενοχλεί; Κανείς σας. Σαν καλά παιδάκια την υπηρετείτε.

Τώρα τα δικά σας χρέη; τα κρύβετε και βαράτε σφαλιάρες την Ελλάδα. Και το παίζετε ειδικοί στα οικονομικά;

Όταν ο Κ. Καραμανλής ( ο θείος του σημερινού) έκανε το πρώτο βήμα για σύνδεση της Χώρας μου με τις υπόλοιπες χώρες μέλη, χωρίς να ρωτήσει κανέναν και γιατί ποτέ στην κοιτίδα της Δημοκρατίας δεν λειτούργησε η Δημοκρατία, και 20 χρόνια μετά το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, ήμουν νεαρός και η ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης μου άρεσε,

ΓΙΑΤΙ αλήθεια;

1. Γιατί περίμενα να ταιριάξουμε όλες οι χώρες και να γίνουμε μια οικογένεια, χωρίς όμως να χάσουμε την Εθνική μας συνείδηση, ( αυτή δεν αλλοτριώνεται) αλλά και την κρατική μας οντότητα. Πως ποτέ δεν θα γίνει η χώρα μου επαρχεία της Ενωμένης Ευρώπης. Ήδη την κάνατε φτωχή επαρχεία.

2. Γιατί περίμενα πως κάθε χώρα μέλος θα ενδιαφερόταν για την άλλη  με αδελφική διάθεση. Δεν θα γινόταν έμπορος ξευτίλας που για να δώσει χρήματα θέλει εγγυήσεις (Φινλανδία, Αυστρία κ.λπ.), ενέχυρο όλη την χώρα, μέχρι και τα μνημεία της, όπως ακριβώς κάνει ένας αισχρός τοκογλύφος.

3. Γιατί περίμενα μια οικονομική Ένωση, αλλά χωρίς να γίνουμε δούλοι των πλουσίων μελών, που θα έφερνε το οικονομικό  επίπεδο της χώρας μου, στο επίπεδο των πλουσίων μελών, που καυχώνται πως έγιναν πλούσιες οι χώρες τους, με την εργατικότητά τους και κάνουν πως αγνοούν πως η Ελλάδα βγήκε από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τον εμφύλιο που  φρόντισαν να έχει, εντελώς κατεστραμμένη, με ερείπια, χιλιάδες νεκρούς και με χίλιες άλλες πληγές.

Στην ουσία είστε δυο –τρεις οι χώρες αυτές, που πλουτίσατε μετά τον πόλεμο, πουλώντας μας όπλα θανάτου σε μας και άλλους Λαούς, έχοντας για τον καθένα δημιουργήσει και κάποιον εχθρό- για την Ελλάδα πολλούς.  

Πλούσια (μέλη) κατ’ επίφαση, γιατί και αυτά χρωστούν. Και εγώ δεν ξέρω κανέναν που ζει με δανεικά να είναι πλούσιος. Μπορεί να περνάει καλά, αλλά πλούσιος δεν είναι.) Είχα κάποτε έναν τέτοιο συνεταίρο!

 4. Γιατί πίστευα πως η ένωση θα ενδιαφερόταν πολύ για τα νοτιοανατολικά σύνορά της και σύνορά μας, και σήμερα η χώρα μου δεν θα είχε να ταΐζει 3.000.000 λαθρομετανάστες, που την γονάτισαν οικονομικά, αφού πάνω από 600 δις ευρώ τα τελευταία 30 χρόνια ταξίδεψαν για τις χώρες τους.

Που της άλλαξαν, ζώντας εδώ,  χίλια δυο πράγματα. Για να μην πω πως της έφεραν και αρρώστιες, γιατί οι πεινασμένοι και δύστυχοι είναι ευάλωτοι σε αυτές.

Και εσείς θεατές, να βλέπετε την καταστροφή που και τώρα συμβαίνει και να μην κάνετε απολύτως τίποτα. Μάλλον χαιρόσαστε, αλλιώς  πως εξηγείτε που τόσα χρόνια δεν κάνατε τίποτα γι’ αυτό το δράμα; Μόνο σχέδια, υποσχέσεις…

 5. Γιατί πίστευα πως θα ησύχαζε η χώρα μου από τις απειλές της Τουρκίας, τις παραβιάσεις των συνόρων μας, την προκλητικότητά της και την ασυδοσία της να «οργώνει» το Αιγαίο, να κατακαίει με τους πράκτορές της τα δάση μας, και ότι ο προαιώνιος εχθρός μας, που όσα χρόνια και αν περάσουν θα επιβουλεύεται την ελευθερία των Ελλήνων, δυστυχώς έτσι θεωρούνται οι τούρκοι, επιτέλους  θα γινόταν ένα πολιτισμένο κράτος, που δεν θα επιβουλευόταν  την ανεξαρτησία της χώρας μου και δεν θα μας ανάγκαζε να ξοδεύουμε δισεκατομμύρια ευρώ (εσείς τα παίρνατε αυτά και μιλάτε κιόλας και μάλιστα μας δίνατε τα πιο άχρηστα, αλλά καλοπληρωμένα συνεργαζόμενοι με διάφορους ελεεινούς, μη Έλληνες στην ουσία,  που ποτέ τους δεν πλήρωσαν για τα εγκλήματά τους) για εξοπλισμούς με τις ευλογίες των χωρών της ένωσης που τα παράγουν, που εμάς μας εξουθένωσαν και εκείνα τα έκαναν πλουσιότερα. Δανειζόμασταν κύριοι, για να αγοράζουμε όπλα από εσάς. Και τώρα κάνετε πως δήθεν ενδιαφέρεστε να μην πτωχεύσουμε. Ξέρετε πως το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού Λαού σας έχει σιχαθεί και προτιμά ακόμα και να πτωχεύσει για να γλυτώσει από τους εξευτελισμούς που κάθε μέρα του κάνετε; Πήγατε για μαλλί κύριοι και βγήκατε κουρεμένοι. Οι Έλληνες δεν σας βλέπουν ως σωτήρες. Σαν δυνάστες σας βλέπουν, που βάλατε στο μάτι τα πάντα. Πετρέλαια, ορυκτά, ήλιο, θάλασσα, γεωργικά προϊόντα και λοιπά. Όλα τζάμπα πονηροί εκμεταλλευτές. Και πιστεύετε πως οι Έλληνες θα σας τα δώσουν; Όχι βέβαια..

 6. Γιατί περίμενα να σταματήσει η χώρα μου να εξοπλίζεται συνέχεια, αφού απειλούνταν συνεχώς από την Τουρκία και οι παραγωγοί όπλων  και συνοδοιπόροι στην Ένωση, δεν θα κοίταζαν τα οικονομικά τους συμφέροντα εξοπλίζοντάς μας και κάνοντας φτωχότερους τους Έλληνες, κάνοντας ότι το πιο απλό έπρεπε να κάνει η Ένωση, να τους μηνύσει δηλαδή πως όταν απειλεί, ή παραβιάζει τα σύνορά μας και λοιπά,  αυτομάτως θα έχει απέναντί της (η τουρκία) την Ευρωπαϊκή Ένωση.   

7. Γιατί περίμενα σε κάθε καταστροφή της χώρας μου πως θα προστρέχατε σε βοήθεια, άδολα και γιατί έπρεπε και αυτό ήταν το καθήκον σας.

8. Γιατί περίμενα πως τα δισεκατομμύρια που πήρε η χώρα μου από την Ευρωπαϊκή ένωση όπως κατ’ αναλογία και όλα τα μέλη και που δεν της τα χαρίσατε, θα έπιαναν τόπο. Πως δεν θα τα έτρωγαν δικοί μας και ιδιαίτερα δικοί σας και πως κάτι θα πήγαινε για το καλό όλων των Ελλήνων. Εσείς (η Ε. Ένωση εννοώ) μας τα δίνατε με το ένα χέρι και με το άλλο χέρι μας τα παίρνατε. (δείτε σκάνδαλο της Ζήμενς και λοιπά)

9) Γιατί περίμενα κάποιοι από σας διαβάζοντας όσα αναφέρει ο τύπος εδώ για την εσπευσμένη φυγή του προηγούμενου πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή που έχει απειληθεί η ζωή του, αν δεν εγκατέλειπε την εξουσία, θα ενδιαφερόντουσαν και θα αναζητούσαν ποιοι είναι αυτοί και γιατί ανακατεύτηκαν σε αυτό το θέμα. Και θα μάθαινε και ο Λαός μας ποιοι είναι αυτοί που έχουν επιβάλει μια αόρατη δικτατορία.

Αν και τοις πάσοι είναι γνωστό πως η αιτία ήταν οι συμφωνίες που τόλμησε να κάνει με την Ρωσία και που ο Παπανδρέου ακύρωσε, αθετώντας τις υπογραφές της προηγούμενης κυβέρνησης, αμέσως μόλις ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. Είναι κανείς που δεν καταλαβαίνει το γιατί;

 

Αντί για τα παραπάνω:

1.Φερθήκατε απαξιωτικά, ξευτιλίσατε και καταρρακώσατε  την Εθνική μας υπερηφάνεια, μας βάλατε να σκύψουμε το κεφάλι, μας κάνατε να αισθανόμαστε ένοχοι, μεταβιβάζοντας τις ενοχές σας σε μας. Και συνεχίζετε την ίδια συμπεριφορά, μέχρι τελικής καταρράκωσης του ηθικού μας και της κατάληψης της Χώρας μας από το 4ο Ράιχ και όσους είναι μαζί του.

2. Δεν υπολογίσατε την μακραίωνα ιστορία μας, το ότι μαθητεύσατε κοντά μας παίρνοντας μαθήματα Δημοκρατίας, χρησιμοποιώντας χωρίς να μας ρωτήστε χιλιάδες λέξεις της γλώσσας μας , αλλά και την δομή της, για να μπορείτε να συνεννοηθείτε και να προοδέψετε και να γίνετε καλύτεροι από εμάς, αφού μας αφήσατε 400 χρόνια στο σκοτάδι του τούρκικου ζυγού και μαζί με αυτούς κάποιοι από εσάς αποδεκατίσατε τον περιούσιο ΛΑΟ μας, που σήμερα θα ήταν 100.000.000 και όχι 11.000.000, και κανείς δεν θα σκεπτόταν να τον επιβουλευτεί.

3. Και εκεί που έπρεπε να μας χρωστάτε, φτάσαμε να σας οφείλουμε δυσβάσταχτα χρέη. Που εσείς επισωρεύσατε με πανωτόκια και άλλα μέσα. Είναι γνωστή η μέθοδος. Σε δανείζω για να σε έχω στο χέρι και το κεφάλαιο να γεννά τόκους, ώστε αυτό ποτέ να μην αποπληρώνεται. Το σύστημα εφαρμόζεται και εδώ από τις τράπεζες , αλλά και από το τοκογλυφικό κράτος μας. Απόδειξη για το τι και πως….;  δανειζόμαστε για να πληρώνουμε τους τόκους σας.  Και τα πανωτόκιά σας.

4. Φθάσατε ανερυθρίαστα να μας απειλείτε, πως θα μας αφήσετε να πεθάνουμε από την πείνα και την δυστυχία. Χωρίς μισθούς και συντάξεις, χωρίς περίθαλψη, χωρίς τα απαραίτητα. Και όλα αυτά ήδη έχουν γίνει και συνεχίζονται με πιο βάρβαρο τρόπο, ώστε όλοι να πεθάνουμε και εύκολα να καταλάβετε μια χώρα νεκρών.

Παράδειγμα οι περισσότεροι Έλληνες στερούνται πλέον την τροφή τους, την ένδυση, την θέρμανση και όλα τα αναγκαία, που έχετε εσείς πλούσια. Παρόλα αυτά, κάποιοι θα μείνουν για να σας αντιμετωπίσουν. Γιατί εμείς δια μέσου των αιώνων αντέχουμε σε όλες τις κακουχίες και γρήγορα θα ξαναμπούμε στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Πάντως όχι με τα δικά σας ανεφάρμοστα μέτρα και τους πειραματισμούς του Δ.Ν.Τ. που όπου πήγε μόνο καταστροφή έφερε. Εξάλλου ήδη όλοι οι δυνάστες λέτε πως εφαρμόσατε λάθος μέτρα. Θα πληρώσετε όμως για τα λάθη σας;

5. Φθάσατε να μας δανείζετε με 6-7% επιτόκιο, όταν εσείς δανείζεστε το αόρατο, άυλο , από ποιον αλήθεια; Χρήμα , με 1-1,5% και τι ωραία! Γίνατε εμποράκια της κακής έκδοσης, αισχροί τοκογλύφοι, εκμεταλλευόμενοι με χαιρεκακία μάλιστα, την δεινή θέση που μας φέρατε. Τώρα που αρχίσατε να δανείζεστε με πιο υψηλά επιτόκια, αλλοίμονό μας θα μας δανείζετε με 10, 12%.

6. Φθάσατε χοντρόπετσοι και σκληρότατοι  δανειστές, να κάνετε τα πειράματά σας σαν μαθητευόμενοι μάγοι της οικονομίας και κάθε μέρα που περνά μας πάτε όλο και πιο κοντά στην καταστροφή.  Συνέχεια δοκιμάζετε μαζί με ΔΝΤ καινούρια σχέδια, γιατί όλα μέχρι τώρα τα αναφερόμενα στα μνημόνιά σας αποτυγχάνουν.

7.  Φέρατε τον ανεκδιήγητο και ανίκανο Παπανδρέου στο σημείο να δέχεται όλους τους πειραματισμούς σας , να μειώσει τραγικά τους μισθούς και τις συντάξεις, να κόψει τα φάρμακα από αυτούς που τα έχουν ανάγκη και να ευθύνεστε μαζί με αυτόν και την κυβέρνησή του, για χιλιάδες θανάτους Ελλήνων επειδή τους στερήσατε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεν πρέπει κάπου να λογοδοτήσετε και εσείς και «οι δικοί» μας;

8. Φθάσατε τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να μην έχουν βιβλία, να λιποθυμούν στο σχολείο από την πείνα. Αυτά που μέχρι πριν δυο χρόνια ζούσαν άνετα και χωρίς στερήσεις.

9. Φθάσατε την ανεργία στη χώρα μου σε τραγικά νούμερα. 20%, 25%, 50%; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αφήστε τους ψευταράδες με τα μαγειρεμένα νούμερά τους.

Πάνω από 3.000.000 είναι οι άνεργοι και αυτοί που έχασαν τις επιχειρήσεις τους. Κανείς  δεν πιστεύει τα νούμερα που επίσημα δίνει η κυβέρνηση. Έχει μάτια και βλέπει, αυτιά και ακούει για τα δράματα που εκτυλίσσονται στις Ελληνικές επιχειρήσεις, στις Ελληνικές οικογένειες που σκοπίμως διαλύσατε.

10. Διώξατε το γέλιο από τους Έλληνες,  τον πιο χαρούμενο Λαό του κόσμου και τους ρίξατε στην κατάθλιψη και αυξήσατε τις αυτοκτονίες σε τεράστια ποσοστά, εκεί που αυτή ήταν σχεδόν άγνωστη.

11. Μας φέρατε εσείς ιδιαίτερα οι Γερμανοί αλλά και Ιταλοί που αιματοκυλίσατε την χώρα μου, που την κατακλέψατε, που την καταστρέψατε και που εμείς προσπαθήσαμε να ξεχάσουμε τι μας κάνατε,  στην εποχή των συσσιτίων, στην εποχή της πλήρους ανέχειας, στην εποχή του 1950.

12. Δημιουργήσατε χιλιάδες αστέγους, να κοιμούνται στο ύπαιθρο , να πεινούν, να ταλαιπωρούνται. Δημιουργήσατε με τις ύποπτες ενέργειές σας συνθήκες σε 500.000 οικογένειες να μην εργάζεται κανένας και να στερούνται επικίνδυνα τα πάντα. Ενώ εσείς καλοτρώτε.

13. Κάνατε και ένα καλό όμως.

Ενώσατε τους Έλληνες σε μια γροθιά, και η φιλανθρωπία, το ενδιαφέρον για τους πεινασμένους αναπτύσσεται με μεγάλο ρυθμό. Ή Ελλάδα κύριοι ποτέ δεν πεθαίνει. Θέλει να ζήσει και   θα ζήσει είχε πει κάποιος παλιός μας μεγάλος πολιτικός. Και αυτό θα γίνει.

14. Φθάσατε τον Ελληνικό Λαό να θέλει να γυρίσει στην δραχμή του, πόσο την νοσταλγούμε αλήθεια, να φύγει η χώρα από την ένωση και να πορευτεί μόνη της. Και άμα η Ελλάδα φύγει θα φύγουν και άλλες χώρες που ήδη τις βάλατε στο στόχαστρο , ιδιαίτερα εσείς κ. Σαρκοζί και κ. Μέρκελ, πού παίρνεται δάνεια για να γίνετε δανείζοντάς μας , οι πιο σκληροί τοκογλύφοι, όλων αυτών των χωρών αλλά και ημών.

Στην Ελλάδα λέμε: Έχει ο καιρός γυρίσματα. Μήπως κάποια στιγμή έρθει  η σειρά σας; Μάλλον, δεν πρόκειται να γλυτώσετε.

15. Φθάσατε την χώρα μας με τους σκόπιμους επώδυνους και αποτυχημένους πειραματισμού σας, μέσα σε δυο χρόνια με συνεργό τον Παπανδρέου, που υποτίθεται πως πήρε το χρέος στο 115% περίπου και αυτή τη στιγμή αυτό να τρέχει με 140%.

16. Φθάσατε με τα απαίσια προγράμματά σας μαζί με το ελεεινό Δ.Ν.Τ που το παίζει μάγος στα οικονομικά και όπου πάει καταστρέφει τις χώρες που πέφτουν στα πλοκάμια του, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ την μετάγγισή τους οι Έλληνες πολίτες που πάσχουν από Μεσογειακή αναιμία- και όχι μόνο αυτοί- και να κινδυνεύει η ζωή τους, γιατί υπάρχει κάποιος από αυτούς που να έχει χρήματα αφού δεν δύναται να εργαστεί; Αυτά και πολλά άλλα κυκλοφορούν τελευταία, βολιδοσκοπήσεις για να δουν τις αντιδράσεις του Λαού, αλλά ότι λέγετε σε λίγο εφαρμόζεται.. Επομένως; Καλά εγώ το λέω. Αφού το λένε τα κανάλια και ο τύπος;

17. Με τις ευλογίες σας γέμισε η Ελλάδα λαθρομετανάστες, οι οποίοι επιβαρύνουν το σύστημα υγείας με τεράστια ποσά και παρότι και αυτοί είναι άνθρωποι και πρέπει να έχουν περίθαλψη, το έργο αυτό το αφήσατε στο κορόιδο την Ελλάδα και δεν βλέπω να τους αναλαμβάνετε εσείς. Ο Έλληνας έχει δεν έχει πληρώνει, όλοι οι ξένοι έχουν περίθαλψη χωρίς να πληρώνουν.

Φταίει η Ελλάδα για την πολύ δύσκολη θέση που την φθάσατε;

18. Ξέρετε πως κάποιος πρωθυπουργός γείτονος χώρας που η Ελλάδα του φιλοξενεί 1.500.000 λαθρομετανάστες και που του στέλνουν δισεκατομμύρια ευρώ επί πολλά χρόνια, τα περισσότερα αφορολόγητα, ότι είπε πως η χώρα του δέχεται Έλληνες εργάτες; Αυτή είναι η ευγνωμοσύνη του.

Και ένας άλλος γείτονας και αυτός ,  είπε πως ο λαός του χαίρεται για όσα τραβούν οι Έλληνες και ας ταΐζει η Ελλάδα 150.000 υπηκόους του. Και αυτού αυτή είναι η ευγνωμοσύνη του. Το ωραίο οι συμπατριώτες τους είναι ακόμα εδώ.

 Αυτά δεν τα βλέπετε; Δεν τα μαθαίνετε;  Και σκέπτεστε να τους βάλετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η Ελλάδα ετοιμάζεται να φύγει; Φίδια στον κόρφο σας θα βάλετε.

Σε  αυτά  τα χάλια φθάσατε την Ελλάδα, την κοιτίδα των πάντων. Που σας έδωσε αρχές, ζωή. Και εσείς την κατακλέψατε. Πήρατε τα αρχαία της μνημεία,  πήρατε το χρυσάφι της. Την κατακάψατε αφέντες. Την κατακρεουργήσατε εγκληματίες. Ακόμα και σήμερα κάθε οικογένεια έχει τους νεκρούς της από τις άθλιες και επώδυνες συμπεριφορές σας. Κυρίως Γερμανοί, Ιταλοί, Βούλγαροι, Τούρκοι.

Και τώρα; Τώρα προσπαθείτε να την διαλύστε την χώρα μου. Και δεν είπατε τίποτα όταν κάποια δύναμη-κατά λάθος είπαν- έδωσε χάρτη με την Κρήτη ανεξάρτητο κράτος. Και όλα αυτά με δόλο.

Τι σόι μάγοι είστε αλήθεια; Σαν φακίρηδες κάνετε τα πειράματά σας. Οι φακίρηδες όμως επιτυγχάνουν γιατί επαναλαμβάνουν το ίδιο κόλπο χιλιάδες φορές.. Ενώ εσείς συνεχώς αποτυγχάνετε… Μια φορά κάνετε το κόλπο σας και φέρνετε την καταστροφή πιο κοντά για την Ελλάδα. Μετά άλλο πείραμα. Όμως με συγνώμες δεν διορθώνετε την κατάσταση. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. Όχι και αυτά στην πλάτη μας.

ΚΑΙ…

Αντί το χρέος να κατεβαίνει, συνέχεια το ανεβάζετε, αυτό εξάλλου σας βολεύει, και μάλιστα παρά τις  τεράστιες οικονομικές θυσίες του Λαού, την αλλοπρόσαλλη  φορολογία που οι κυβερνήτες μας μόνο τον αέρα δε έχουν φορολογήσει ακόμη και έχετε φέρει την χώρα μας στο βαθύ σκοτάδι.

19) Φθάσατε κάθε 15 μέρες να μας στέλνετε την προκλητική τρόικα, κάτι πανάθλια ανθρωπάκια,  και το ΔΝΤ και ένα σωρό ειδικούς που υποτίθεται πως ξέρουν από οικονομία, για να κάνουν κάθε φορά ένα καινούριο πείραμα για την σωτηρία μας και σκέπτεστε να μας φθάσετε σε μισθούς και συντάξεις 200-300 ευρώ τον μήνα, σε όσους παίρνουν ακόμη, γιατί οι περισσότεροι δεν παίρνουν τίποτα,  ανερυθρίαστα, όταν εσείς οι πλούσιοι ζείτε  με πολύ μεγάλες οικονομικές απολαβές. Που το πάτε με τις δόλιες μπαγαποντιές  σας; 

20) Το τραγικότερο του βρώμικου εκδικητικού σας σχεδίου, που αποβλέπει όχι μόνο στην εξαθλίωση, την δυστυχία και την οδυνηρή κατάπτωση του ηθικού του περήφανου Λαού μας, αλλά και στην σε μεγάλο βαθμό εξόντωσή του, αφού πλέον μεγάλες μάζες, πεινάνε, στερούνται ιατρικής και νοσοκομειακής φροντίδας, στερούνται τα φάρμακά τους, και οι αρρώστιες στον ιδιαίτερα σκληρό για μας χειμώνα κάνουν απειλητικά την εμφάνισή τους. Το 90% των Ελλήνων στερούνται θέρμανσης, πολλοί δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, εκατομμύρια είναι άνεργοι, οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί δραματικά. Επίσης πολλές χιλιάδες δεν μπορούν να πληρώσουν το δάνειο για το σπίτι τους, νέοι εγκαταλείπουν τις σπουδές τους και το χειρότερο 200.000 νέοι έφυγαν μετανάστες, για να βρουν ψωμί.

21) Μας επιβάλετε (σύντομα) χούντα, έναν πρωθυπουργό δικό σας που θα ελέγχει τα πάντα και καταργείτε έτσι την Εθνική μας κυριαρχία. Και τα ανθρωπάρια κυβερνώντες εδώ το δέχτηκαν. Και για να μην πω για τις στρατιές ειδικών που εγκαταστάθηκαν εδώ με τις δικές σας ευλογίες και με τεράστιες αμοιβές, ως ειδικοί σωτήρες και αυτοί.

Κύριοι μας γυρίσατε οριστικά στην εποχή του 1950, όταν αρχίζαμε να επουλώνουμε τις πληγές του πολέμου αλλά και του εμφυλίου που και με συμμετοχή κάποιων από σας  δημιουργήθηκε, αλλά και  με την συμμετοχή και άλλων δυνάμεων)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ προσπαθείτε να μας σώσετε δήθεν.

Ξέρετε τι λέω εγώ;

Να μας αφήσετε ήσυχους. Να τα μαζέψετε απαξάπαντες και να φύγετε από την χώρα μας. Να πάτε στα κομμάτια που λέει ο Λαός μας. Και δεν θέλουμε καμιά επαφή μαζί σας. Να πάρετε μαζί σας και τα δωσίλογα τσανάκια σας,  να ξεκοκαλίζουν τον ιδρώτα και το αίμα του Λαού μας που αποκόμισαν από τις ανίερες ραδιουργίες τους.

Δεν θέλουν πλέον οι Έλληνες να σας βλέπουν. Δεν θέλουν πλέον οι Έλληνες να ονειρεύονται ενωμένη Ευρώπη. Θέλουν να είναι αφέντες στον τόπο τους. Δεν θέλουν οι Έλληνες να μπερδεύεστε στα πόδια τους.

Και το χειρότερο για σας: Όταν στις επόμενες εκλογές οι αριστερές δυνάμεις πάρουν ποσοστά συγκυβέρνησης πολύ μεγάλα και θα ελέγχουν μεγάλο μέρος της Βουλής, τι θα κάνετε; Θα τα βγάλετε πέρα μαζί τους; Θα περάσετε τα μέτρα σας; Θα  έχετε κάποια λύση για να υπάρξει κυβέρνηση με 8 κόμματα στη Βουλή; Επομένως το τέλος της διαβολικής εξουσίας σας φθάνει. Και μην εκπλαγείτε αν έρθει και το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν σας χρωστάμε καμιά ευγνωμοσύνη. Καταφέρατε μέσα σε δυο χρόνια να μας διαλύσετε. Πω, πω δυστυχία απροσμέτρητη που φέρατε στην πατρίδα μου. Και έχω την εντύπωση πως χαίρεστε για τα δεινά μας. Τι άλλο να σκεφτώ με το αμόκ που σας έχει καταλάβει, να συνεχίζετε τις επώδυνες δοκιμές σας χωρίς έλεος;

Θα μου πείτε όλοι μας φταίμε;

Ναι όλοι σας. Γιατί προσδεθήκατε χωρίς καμιά αντίδραση στο άρμα της Γερμανίας και της φτωχής στην ουσία, αλλά προκλητικά υποκριτικής Γαλλίας.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕΙΡΑ στη λίστα της διάλυσης.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ για την ΕΛΛΑΔΑ;

Αυτή την ώρα που σας γράφω ολόκληρη η Ελλάδα βρίσκετε σε κλοιό πολικού ψύχους. Πώς να ζήσουν σε τέτοιες συνθήκες οι χιλιάδες άστεγοι που δημιουργήσατε; Πως αύριο πρωί τα πεινασμένα παιδιά θα πάνε στο σχολείο; Πως οι ηλικιωμένοι γονείς μας και παππούδες των παιδιών μας θα μπορέσουν να ζεσταθούν; Ένας νεαρός καθηγητής από την Αθήνα που έχει διορισθεί σε ένα νησί του Ιονίου, μου είπε πως έπαιρνε 1350 ευρώ και ο τελευταίος μισθός του έγινε 730  ευρώ. Με τι κουράγιο θα πάει στο σχολείο να διδάξει; Κατάλαβα. Εσείς ασυγκίνητοι ξέρετε πολύ καλά τι τραβάει ο Έλληνας αυτό τον καιρό, αλλά συνιστάται στους ντόπιους κυβερνήτες να παίρνουν συνέχεια νέα μέτρα. Έχετε δει εσείς ένας άνεργος που τυχαίνει να έχει κάποιο σπίτι για να μένει και που είναι από κληρονομιά, να πληρώνει φόρο, δηλαδή ενοίκιο; Δεν νομίζω. Γνωρίζετε πως κάθε χρόνο θα ανεβαίνουν οι αντικειμενικές αξίες στα ακίνητα, ώστε σε λίγο να μην μπορεί να πληρώσει φόρους κανένας Έλληνας και να μας πάρετε αμαχητί τα σπίτια μας; Τόσο ελεεινοί καταντήσατε; Φταίμε εμείς που οι πιο πολλοί στις χώρες σας δεν έχετε σπίτια και θέλετε να κατεβείτε στην Ελλάδα να αποκτήσετε τζάμπα τα δικά μας;

Ακόμα. Για κάνετε σύγκριση των απολαβών σας με αυτές των χαμηλοσυνταξιούχων Ελλήνων, θα αντέξετε το αποτέλεσμα; Και όμως παραμένετε όλοι στις θέσεις σας (οι Ευρωβουλευτές εννοώ)  νομίζοντας πως επιτελείτε το καθήκον σας. Πως δήθεν κόπτεστε για το καλό όλων των Ευρωπαίων πολιτών. Την στιγμή που όλοι μαζί θα έπρεπε να σηκωθείτε και να φύγετε από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, σαν διαμαρτυρία για τα δεινά του  Λαού μας και για αυτά που έρχονται για τις χώρες σας, και για συμπαράσταση, αλλά και γιατί η Ε.Ε με τον τρόπο που την δομήσανε πρέπει να διαλυθεί. Τι την χρειάζεστε, αφού και εσείς σε λίγο θα γίνετε σκλάβοι;

Τελικά εκεί που πιστεύαμε πως θα ζήσουμε καλύτερα μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, φθάσαμε να είμαστε οι πένητες, χάσαμε την υπερηφάνειά μας και την αξιοπρέπειά μας και σεις είστε ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση. Μια παροιμία όμως λέει: Αν η φωτιά είναι στον διπλανό σου, γρήγορα θα έρθει και σε σένα. Που σημαίνει. Η αρρώστια που φροντίσατε να κολλήσουμε εμείς, σύντομα θα εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Και τότε τίποτα δεν σώζει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εσείς πιστεύετε πως θα διαφεντεύετε τα εκατομμύρια των πεινασμένων. Εγώ σας λέω πως εμείς αντέχουμε την δυστυχία. Εσείς οι καλοπερασάκηδες δεν θα την αντέξετε.

Γι’ αυτό όσο υπάρχει χρόνος, εφαρμόστε αυτά που λένε οι απλοί κανόνες της οικονομίας , που μέχρι τώρα δεν φαίνεται πως γνωρίζετε. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τόσο επιπόλαια για μας, μάλλον υπολογισμένα καλύτερα;; 

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ.

Ένας Έλληνας είμαι χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές γνώσεις, αλλά που γνωρίζω καλά την πραγματικότητα.

Θέλετε να μας εξουθενώσετε και να σας παραδώσουμε χωρίς καμιά αντίσταση την πολύ πλούσια χώρα μας με τα πετρέλαιά της, το φυσικό της αέριο και τον ορυκτό της πλούτο, αφού πονηρά φροντίσατε όλα να τα έχετε υποθηκεύσει μέχρι και τα αρχαία μνημεία μας. Εκτός αυτά που έχετε κατακλέψει, και εγώ τολμώ να σας λέω για αυτά αναίσχυντους  κλέφτες. Ήδη το έργο του ξεπουλήματος  έχει αρχίσει. Τα μεταλλεία Χρυσού στην Χαλκιδική δόθηκαν τζάμπα. Χωρίς η χώρα να πάρει ένα ευρώ. Και ο νέος ιδιοκτήτης προκλητικά θριαμβολογούσε για τα δήθεν οφέλη που θα έχει η  Ελλάδα από τους  τζαμπατζήδες ληστές, που μυρίστηκαν ψητό και κατέφθασαν.

Μπορεί η δωσίλογη κυβέρνηση του ανεκδιήγητου Παπανδρέου, να υπέγραψε ότι της πασάρατε, ο ΛΑΟΣ όμως σε κανέναν δεν θα επιτρέψει οτιδήποτε. Αυτός δεν σας έχει υπογράψει τίποτα και δεν αναγνωρίζει πράξεις Εθνικά επιζήμιες. Γυρίστε τα φύλα της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας και δείτε. Και επί πλέον διατάξατε τον Παπανδρέου να αναιρέσει στην ουσία τις συμφωνίες με την Ρωσία που είχε υπογράψει  ο Καραμανλής και πλήρωσε γι’ αυτό. Νομίζετε πως δεν καταλαβαίνει ο Λαός;

Ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θεωρείτε τους εαυτούς σας και το παίζετε έξυπνοι και δυνατοί.

Όμως εύλογα και εγώ ρωτώ.

Οι οικονομικά δυνατοί δανείζονται; Γιατί και εσείς κ. Μέρκελ και κ. Σαρκοζί δανείζεστε. Καλά οι υπόλοιποι δανείζεστε πολύ περισσότερα από εμάς

Οι οικονομικά ισχυροί γίνονται πιόνια στην σκακιέρα των αόρατων δανειστών; Επιμένω να μάθω ποιος τα έχει και ποιος δανείζει τέτοια τεράστια ποσά.

Γίνονται εκτελεστικά όργανα της αόρατης κρυφής οικονομικής Χούντας; Που άμα θέλει να επιβάλει τα σχέδιά της γίνεται άγρια, επιθετική και στο τέλος εγκληματική για όποιον δεν εκτελεί τις επιθυμίες της;

Εκτελείτε με μεγάλη ακρίβεια, αυτά που σας έχουν αναθέσει τα παγκόσμια διεστραμμένα αφεντικά σας και γίνεστε και εσείς με την σειρά σας διεστραμμένοι, θέλοντας να καταστρέψετε την χώρα μας και στοχεύετε η Ελλάδα παράδειγμα να σας δίνει τζάμπα τα αγγουράκια της, τις ντομάτες της και ότι τότε θα παράγει, αφού τον Έλληνα τον θέλετε ολοκληρωτικά δούλο αγρότη, θέλετε να παίρνετε δωρεάν ενέργεια χωρίς να πληρώνετε τίποτα, ενέργεια από τον ήλιο της που απλόχερα της έδωσε ο Θεός, θέλετε δωρεάν τα πετρέλαιά της και τον ορυκτό της πλούτο, θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας πάμφθηνα , έχοντας και δούλους Έλληνες να σας εξυπηρετούν, θέλετε να αγοράσετε τζάμπα τις επιχειρήσεις μας που τις έχετε με τον τρόπο σας και τα μέτρα που λάβατε εναντίον της Ελλάδας ρίξει την αξία τους 100-200 φορές κάτω και τέλος πάντων να κάνετε την χώρα μας αποικία σας, μια και πια δεν μπορείτε να ξαναπάτε στην Αφρική παράδειγμα, να το παίξετε αποικιοκράτες.

Και βέβαια στο τέλος θα μας πάρετε και τα σπίτια μας, ( ήδη η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα παίρνει και σπίτια για την εξόφληση χρεών των Ελλήνων πολιτών. Που αλλού γίνεται αυτό;) για να κάθεστε αχρείοι και εμείς να ζούμε στο ύπαιθρο ή όπου κάποια εποχή όσοι μείνουμε, μας εγκαταστήσετε. Για φανταστείτε να θέλετε να ζούμε όπως οι σκλάβοι τους προηγούμενους αιώνες και εσείς χωρίς να δώσετε ευρώ και με τον βούρδουλα να αποκτήσετε τα σπίτια μας; Σκλάβοι στην ίδια μας την Πατρίδα. Α! και υποτίθεται πως είστε Χριστιανοί. Ναι αλλά με κατ’  όνομα Χριστιανικές ιδέες.

Και βέβαια όλα αυτά χωρίς πλέον να χάσετε ούτε ένα στρατιώτη, όπως χάσατε εκατομμύρια στους δυο προηγούμενους πολέμους. Βάλατε μυαλό ως προς αυτό. Τώρα έχετε τους εκπαιδευμένους οικονομικούς δολοφόνους, τους στέλνετε σε ηγέτες χωρών που δεν φορούν παντελόνια και είναι άνανδροι και με το πιστόλι στον κρόταφο τους βάζετε και υπογράφουν την καταδίκη των Λαών τους. Αντί να θυσιαστούν και με το θάνατό τους να ξεσκεπάσουν τα δόλια σχέδιά σας.

Βέβαια στην περίπτωση της Ελλάδας δεν υπολογίσατε την ΙΣΤΟΡΙΑ της που λέει, ότι κανένας δυνάστης δεν είχε τύχη σαν προσπάθησε να την επιβουλευτεί. Και αυτό θα συμβεί και τώρα .

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ που θα πιάσει την Χώρα μας από το χέρι και θα την οδηγήσει έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, θα γυρίσει και θα σας μουντζώσει, θα αναλάβει να αξιοποιήσει τον πλούτο της Χώρας, θα ζητήσει από σένα κ. Μέρκελ, να αποζημιώσεις την Ελλάδα για όσα εγκλήματα, καταστροφές, κλοπή του χρυσού της διέπραξε η χώρα σου και φυσικά επειδή είναι τεράστια τα ποσά θα φτωχύνεις και εσύ και τελικά να ενδιαφερθεί γι’ αυτό τον περήφανο, εργατικό, έξυπνο, περιούσιο Λαό, τους Έλληνες, που τόσο μισείτε, που τόσο κόμπλεξ έχετε γι’ αυτούς. Γιατί είστε αγνώμονες. Τους χρωστάτε τα πάντα κύριοι, θέλετε δεν θέλετε.

Ο ηγέτης αυτός θα φανεί και δεν θα προλάβετε να καταστρέψετε και άλλο την χώρα μας. Εσείς δε κ. Σαρκοζί που κολλήσατε στο άρμα της Γερμανίας πιστεύοντας πως θα σωθεί η χώρα σας, ας περιμένετε την σειρά σας. Και μετά;  Μετά έχει σειρά η κ. Μέρκελ. Βέβαια έχετε ξεχάσει πως χώρες σαν την Ρωσία ή και την Κίνα που έχει ανάγκη μιας πόρτας στο υπογάστριο της Ευρώπης, περιμένουν για να πάρουν αγκαλιά την Ελλάδα στην επιρροή τους. Και τότε τι θα κάνετε; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΑΙΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στην Ευρώπη. Και αυτή την άγνοια θα την πληρώσετε. Πήγατε για μαλλί και βγήκατε κουρεμένοι. Το πουλί που λέγεται Ελλάδα θα σας φύγει. Η αντίστροφη μέτρηση του πετάγματος έχει αρχίσει. Έτσι το όνειρό σας να το παίξετε ηγέτες της Ευρώπης θα χαθεί, η δε Ιστορία θα σας γράψει με μελανά γράμματα, πως είστε οι ηγέτες που διαλύσατε την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να χαίρεται ο Ομπάμα που μόνο ευχολόγια κάνει. Βέβαια μπορεί να βάλετε τους τούρκους να μας κάνουν πόλεμο για να μας έχετε στο χέρι. Ας έρθουν αν μπορούν και αυτοί. Αν και ο Ερντογάν δεν είναι κουτός να κάνει πόλεμο για χάρη σας.

Και όχι τίποτε άλλο δεν βρίσκετε κάποια χώρα να την πνίγετε και να την χτυπάτε αλύπητα. Ίσως σας μείνουν κάποιες πειναλέες που δίνουν για μισθούς και συντάξεις 50-150 ευρώ τον μήνα και μηδενικές παροχές. Χώρες που στρατιές ολόκληρες τις έστειλαν στην Ελλάδα, χωρίς την θέλησή της και με τις ευλογίες σας, και έχουν βάλει το χέρι τους στην καταστροφή της Ελλάδας, αφού δισεκατομμύρια ευρώ πήγαιναν και πηγαίνουν ακόμα σε αυτές και που ηγέτες τους είναι προκλητικά αγνώμονες.

Γι’ αυτό και σας προτείνω, να προσπαθήσετε να βάλετε τα δυνατά σας να τις βάλετε στην Ένωσή σας. Η μοναξιά όταν θα έρθει, είναι πολύ σκληρή κ. Σαρκοζί και κ. Μέρκελ. Που θα κάνετε τον αρχηγό και υπαρχηγό;

Θέλω να ελπίζω πως σε κάποιο Έλληνα Ευρωβουλευτή θα επιτρέψετε να διαβάσει αυτό το κείμενο, αν έχετε έστω και στοιχειώδη Δημοκρατικά ιδεώδη. Άλλως εγώ θα το δημοσιεύσω στο ιντερνέτ για να ταξιδέψει η φωνή μου στα πέρατα του κόσμου, για να σας φτύνουν όλοι οι Λαοί του κόσμου και κανείς να μην αισθάνεται για σας έστω και ελάχιστη συμπάθεια.

Θα μου πείτε ίσως.

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ….

Και εγώ θα σας απαντήσω:

-ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ! 

Σας τα είπα κ. Σαρκοζί και κ. Μέρκελ και ξαλάφρωσα. Και βέβαια και εσείς οι υπόλοιποι που ξεκοκαλίζετε τους τεράστιους μισθούς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θέλετε ο Έλληνας να ζει με 200-300 ευρώ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

Εξέφρασα πιστεύω σε μεγάλο βαθμό τον Ελληνικό Λαό, που δεινοπαθεί.  Που πίστευε πως δεν θα βιώσει άλλα δράματα, σαν τόσα άλλα που βίωσε στην μακραίωνα Ιστορία του. Όσο για τον Παπανδρέου και τους συνεργάτες του που συνέδεσαν την πορεία τους με αυτά τα γεγονότα είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, μόνο οίκτο αισθάνομαι και μεγαλόφωνα ρωτώ όλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, όποιοι ευθύνονται για όσα συμβαίνουν, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ.

Η καταστροφή δεν διορθώνεται, ότι και να γίνει.

Τελειώνω με ένα ποίημα που το αφιερώνω σε όλους όσους αναφέρομαι συν και τους υπευθύνους του ΔΝΤ που τόσο αβασάνιστα έριξαν την Ελλάδα μας στην ατέλειωτη, επικίνδυνη, άδικη και στηριζόμενη στα διάφορα διεθνή δολοφονικά συμφέροντα περιπέτεια και προειδοποιώντας ολόκληρη την Ευρώπη πως η Ελλάδα είναι η αρχή. ΌΛΟΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ 

Μου σφραγίσατε τα μάτια

με τα αγριεμένα χέρια σας.

Μου πήρατε την μιλιά μου

και την θάψατε στο χώμα.

Μ’ αφήσατε σαν πτώμα

στων όρνεων την αδηφαγία.

Ανελέητοι, εγκληματικοί…

ούτε την περήφανη Ιστορία μου,

που κουβαλάω στην πλάτη

δεν σεβαστήκατε. 

Ούτε τα πετραδάκια

πούχω στην τσέπη μου,

που μάζεψα κάποια δειλινά

από κάποιες γωνιές

της πονεμένης μου πατρίδας

δεν μ’ αφήσατε…

Όλα μου τα πήρατε!

Όμως εγώ πάλι θα σας τα πάρω!!!

 

 

Σημείωση: Ζητώ από όλα τα κόμματα που έχουν ευρωβουλευτές, να την διαβάσει κάποιος –αν και δεν το ελπίζω- στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Στον Ευρωβουλευτή που την έστειλα του έγραψα:

Κάνω την αρχή από εσάς ελπίζοντας πως θα κάνετε την υπέρβαση. Αν πάλι δεν δεχθείτε εσείς η κάποιος άλλος να το διαβάσετε στο Ευρωκοινοβούλιο,  θα το δημοσιεύσω και στα blogs που έχω. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ. Δυστυχώς μοναχικός καβαλάρης…

 

 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης