αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
05 Απριλίου 2012, 10:37
ZUMBA τζάμπα!
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ  

Λοιπόν η Ζούμπα έχει γίνει της μόδας.

Συνδυάζει διάφορα είδη χορών και αποτελεί εξαιρετικό είδος γυμναστικής. Ειδικά όσοι είναι φάν της μουσικής και του χορού σαν εμένα. Κι όσοι βαριούνται τη γυμναστική σαν εμένα. Για να την κάνουν πρέπει να υπάρχει κίνητρο και να περνάνε καλά αλλιώς ... από Δευτέρα! Χουχου. Έπρεπε να χω πάει άκουα αερόμπικ να το δοκιμάσω αλλά με παρέσυρε μια φωνούλα ΓΚΡΡΡΡΡΡ και τώρα εσύ φταίς που πάχυνααααα! Τέλος πάντων εγώ φταίω που είμαι αμετανόητη φαγάνα και τρώω τον άμπακο κάθε φορά που με εξαντλείς. η ζούμπα πάντως είναι τέλεια για μένα.

Βέβαια ακόμα και γω που μαι φαν της γρήγορης μουσικής και χορού στη ζούμπα δεν μπορώ να συγχρονιστώ εύκολα γιατί πρώτα πρέπει να μαθεις βασικές κινήσεις πριν πας στις χορογραφίες. Έτσι λοιπόν έψαξα και βρήκα βιντεάκι με βασικά βήματα. Αν θέλετε να το κάνετε λοιπόν στο σπίτι και ανέξοδα ξεκινήστε από αυτό! Εγώ χρειάστηκα καμιά δεκαριά φορές να το ακολουθήσω σε 3-4 διαφορετικές μέρες, αλλά τώρα ένα βιντεάκι που πριν δεν το χόρευα το χορεύω αρκετά καλά.

video 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης