αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
01 Σεπτεμβρίου 2012, 20:54
ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ?
ΣΚΕΨΕΙΣ  

Οχι από τώρα!!!! Καλό μήνα να ευχηθούμε και τυπικά καλό φθινόπωρο αλλά το καλοκαίρι αρνούμαι να τελειώσει ειδικά φέτος. Δε θέλω το χειμώνα και τις αναμνήσεις που μπορεί να φέρει. Ο Αύγουστος βγήκε όμορφα με ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα στην Οία και ο νέος μήνας μπήκε πολύ καλά με μια πανσέληνο και μια όμορφη ανατολή από την όμορφη Σαντορίνη.'Ολα ταυτόχρονα.Τόσο ρομαντικά, τόσο μελαγχολικά τόσο σε έκσταση για το απερίγραπτο θέαμα.Και τα συναισθήματα πάλι ανάμεικτα.5 ώρες ύπνος σε 2 μέρες και όνειρα πολλά-σαν αληθινά έμοιαζαν- ξανάπαθα ταχυκαρδία.....Κομφούζιο μες στο μυαλό μου και πόνος και ανακούφιση.Τι περίεργο, αλλάζεις κάποια πράγματα για να μη νιώθεις αντιφατικά και τελικά πάλι αντιφατικά νιώθεις.ΑΧ αυτό το φθινόπωρο!


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από sapounofouska (01.09.2012)
Αγαπαμεεεε φθινοπωρο αγαπηηη μουουου!!!
Πονος και ανακουφιση!!! πιο τελεια δεν μπορουσες να το περιγραψεις!!!


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (01.09.2012)
Καλό μήνα και καλησπέρα. Τυπικά άρχισε το φθινόπωρο. Μια εποχή που όλα φθίνουν. Το καλοκαίρι, τα φρούτα, οι αναμνήσεις και οι αγάπες του καλοκαιριού. Μια εποχή προετοιμασίας για τη χειμερία νάρκη, η οποία με τη σειρά της θα μας ετοιμάσει για το ξύπνημα της άνοιξης. Αγαπώ το φθινόπωρο γιατί όλα είναι μια προετοιμασία για τις επόμενες εποχές.Ε.Σ.


Σχόλιο από loukas76gr (02.09.2012)
Από το να ακούς να σου εύχονται από τώρα 'καλό χειμώνα', εννοείται ότι είναι προτιμότερο το 'καλό φθινόπωρο' που εξ' άλλου είναι το ίδιο γλυκό όπως και η άνοιξη...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης