αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
13 Νοεμβρίου 2012, 00:34
Θάρρος ή αλήθεια? ΑΦΙΕΡΩΜΑ 1,Τραγούδι 5
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΜΟΥΣΙΚΗ  

video 

Αυτό το τραγούδι είναι φιλοσοφία. Αντικατοπτρίζει το πως αντιλαμβάνομαι τις σχέσεις με τους άλλους Έιναι ένα παιχνίδι θάρρους κι αλήθειας.Ένα ταξίδι που κάνεις με τον άλλο μέχρι τέλους. Όσο πάει, όσο αντέχεις να τα δώσεις όλα. Επειδή συνήθως διαλέγω αλήθεια θέλω δίπλα μου έναν θαραλέο άνθρωπο να αλληλοσυμπληρωνόμαστε.Να με παρασύρει εκείνος στο θάρρος κι εγώ στην αλήθεια. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξω θαραλλέα αν χρειαστεί αρκεί κι ο άλλος να υπάρξει στα αλήθεια εκεί για μένα.

Ποτέ δεν φημιζόμουν για το θάρρος μου ρε γαμώτο. 

Αλλά σήμερα προσπάθησα.Κάνω προόδους αλλά το ξέρω ότι μπορώ και καλύτερα.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε μένα λοιπόν που έχω αρχίσει να παίρνω θάρρος. Στο χορό κυρίως, ε πού θα πάει και στα υπόλοιπα. 

Κάτι μάθαμε και σήμερα.Δείξαμε ταγκό που είναι τέλειο. Χορέψαμε περισσότερη ώρα όλοι μας.ΑΧ ο δάσκαλος και η δασκάλα είναι λίγο χαλάστρες ρε γαμώτο. Με καπαρώσανε στους χορούς και πάει το κορμί πατριώτη. Ε μετά πως να μην αποσυντονιστείς όταν σε γυρίζει o άλλος απανωτές στροφές και πρέπει να πέσεις και πίσω για να σε πιάσει? Και άντε να το κάνεις αυτό 10 φορές στο ριπίτ μέχρι να το πετύχεις. Δε μπορώ να μη σου γελάω!Δε φοβάμαι μη με πιάσεις και πέσω, το ξέρω ότι θα με πιάσεις στα σίγουρα. (Ούτε άγχος για τα κιλά μου έχω με σένα,πρώτη φορά στη ζωή μου)Θα δανειστώ μια φράση σου.... Μπορεί να μη χορεύουμε κι οι 2 τέλεια αλλά "το χουμε". 

Let's dance in our sleep again!Promise to follow your steps and not to get dizzy! 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης