αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
I'll see you on the dark side of the moon!
There is no dark side of the moon really.Matter of fact it's all dark...
07 Δεκεμβρίου 2012, 23:23
Συνέχεια στα όρια!
απαισιοδοξία  μελαγχολία  απογοήτευση  

Eίναι μέρες που νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα, μέρες που νιώθω ότι όλα θα τ' αντιμετωπίσω κι ότι θα καταφέρω να υπομείνω τα πάντα προκειμένου να βρω το κουράγιο να σε περιμένω.

Έρχονται όμως και μέρες που δε θέλω να σηκωθώ απ' το κρεβάτι γιατί ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει νόημα μακριά από σένα κι από όλους όσους αγαπώ αληθινά. Εκείνες τις μέρες θέλω να τα παρατήσω όλα! Θέλω να μαζέψω τα πράγματα μου και  να 'ρθω να σε βρω! 

Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτές οι εναλλαγές μπορεί να προκύψουν και κατά τη διάρκεια μιας μέρας. Εκεί που νιώθω δυνατή, μια μικρή μικρή ατέλεια με οδηγεί στην απογοήτευση και όλα φαίνονται μαύρα και πάλι. Κι ενώ σκέφτομαι με ποιο τρόπο θα ξεφύγω, μια ηλιαχτίδα με ζεσταίνει και μου δίνει ένα λόγο για να συνεχίσω να παλεύω εναντία σ' όλα αυτά που μέχρι πριν με είχαν συντρίψει. Άραγε, αυτή είναι η ζωή? Ή μήπως αυτή είναι η δική μου ζωή? Μια συνεχής εναλλαγή συναισθημάτων χαράς και ελπίδας που καταλαμβάνονται από απελπισία και απογοήτευση? Κι είναι ζωή αυτή?

Πώς να πάρεις μια απόφαση? Πώς να ρισκάρεις? Ένα εξασφαλισμένο μέλλον που πρέπει να διασχίσει ένα κενό παρόν.... Κι οι αναμνήσεις να σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Κι αυτό το "γιατί" που δε μπορούν τα χείλη σου να αποχωριστούν ποτέ. Γιατί κάποιος άλλος κι όχι εγώ? Γιατί σε μένα? Γιατί να έρθουν έτσι τα πράγματα? Γιατί έγινε αυτό? Γιατί έγινε το άλλο? Γιατί? Γιατί? Γιατί??????
- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
thedarksideofthemoon
Φοιτήτρια!
από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/thedarksideofthemoon

Ξέρω χίλιους τρόπους να σωθώ, μα κανένας τους δεν μου ταιριάζει...

Tags

EPICA Symphonic Heavy Metal Think Green Περιβάλλον Απόψεις Epica The Classical Conspiracy Harry Potter Γέλιο Λογοτεχνία Nightwish Ερωτική Απογοήτευση Soundtrack Ten years after Rock Music Αλέξης Γρηγορόπουλος Αλκυόνη Παπαδάκη 'Ερωτας Να Σε Ξεχάσω Προσπαθώ... Αναστασία Disney απαισιοδοξία απογοήτευση ευτυχία δυστυχία διάφανα κρίνα μελαγχολία ελληνικό ροκ μοναξιά Απογοήτευση Απαισιοδοξία Διάφανα Κρίνα Ελληνικό Ροκ Έρωτας Εφηβεία Αισιοδοξία Ατάκες έρωτας συναισθήματα Μοναξιά Ποίηση Φιλία Θεσσαλονίκη μουσική Μαργαρίτα Καραπάνου Νικόλας Άσιμος Μεταλλαγμένα ποίηση πολιτική απόψεις Συναισθήματα Συνθήματα σε τοίχους
Επίσημοι αναγνώστες (9)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης