αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
03 Ιανουαρίου 2013, 20:15
Αγιοβασιλιάτικα δώρα!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  

Μιλάμε τα τέλεια παπούτσια! Με σωστό ύψος στο τακούνι κι όπως τα ήθελα. Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω στον Αη Βασίλη πάλι. Α ρε μανούλα. Κι ασύρματο τηλέφωνο διαθέτω τώρα. Υπερβολικό το βρίσκω δεν μου χρειαζότανε αλλά η καλή μου αδερφούλα με πίεσε για μια φορά να φερθώ επιτέλους σαν νορμάλ άνθρωπος κι όχι σαν χαζή. Θα μου χρησιμεύσει λέει αυτό το τηλέφωνο.....Έχει αναγνώριση κλήσης και το πας όπου θες.Το εύχομαι να αξιοποιηθεί κατάλληλα και πολύ.Το ίδιο λένε και οι φίλοι μου σε μια συζήτηση που κάναμε κι ας το ελπίσω ότι θα επανέλθει ο καλός γλυκός εαυτός μου σύντομα και θα αλλάξουν τα πράγματα. 

Κι άλλα διάφορα χρήσιμα πράγματα εισέπραξα. Ένα μενταγιόν, ένα καπέλο, πολύ ωραία όλα τους.Τώρα περιμένω με ενυπομονησία να περάσει η βδομάδα να πάω στους χορούς και να τα φορέσω. Επίσης ανυπομονώ να κόψω τα μαλλιά μου για να δυναμώσουν.

Ευχαριστώ Αγιε Βασίλη!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης