αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
12 Ιανουαρίου 2013, 20:36
RUHE
ΣΚΕΨΕΙΣ  ΜΟΥΣΙΚΗ  

video 

Ένα από τα ωραιότερα κομμάτια του Schiller. ΓΑΛΗΝΗ-ΗΡΕΜΙΑ.ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ όλα αυτά σε ένα τραγούδι! Masterpiece!

RUHE! das höchsten Glück auf Erde kommt sehr oft durch die Einsamkeit in das Herz!

Ηρεμία. Το μεγαλύτερο αγαθό στην γή μπαίνει συχνά στην καρδιά μας μέσω της μοναξίας! Έτσι όπως όταν κάθεσαι μόνος σε ένα παγκάκι στη μέση του πουθενά κι ατενίζεις το απέραντο πράσινο ή το απέραντο μπλέ του ουρανού ή της θάλασσας μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Τι κι αν στο παγκάκι είσαι μόνος και δεν έχεις με ποιόν να το μοιραστείς. Νιώθεις τεράστια χαρά που είσαι ζωντανός κι απολαμβάνεις τη ζωή!Ανακούφιση που ξέρεις τι θες στη ζωή σου! Ή έστω νομίζεις ότι ξέρεις καμιά φορά!

Δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι μόνος.Ή να νιώθεις μόνος.Παρ'όλα αυτά μερικές φορές αποζητάω την ησυχία μου! Κι άλλες φορές δε θέλω να δω ψυχή! Επίσης όταν έχω διάβασμα ή θέλω να αυτοσυγκεντρωθώ θέλω να μένω μόνη μου. Έχω διάβασμα, με τις γορτές έμεινα πίσω. Το σκέφτηκα πολύ χτες και μετάνιωσα κάποια πράγματα.Υπάρχουν γεγονότα που ήρθαν στο προσκήνιο και μου δίνουν το έναυσμα να σκέφτομαι ασταμάτητα. Αφού δεν είμαι της βιασύνης γιατί βιάζομαι και κανω κουλά πράγματα? Ίσως γιατι με πιάνει και το πείσμα να θέλω να τα έχω όλα ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Όλα σε τάξη και γερμανική οργάνωση. Δε μπορώ να αφήνω το χρόνο να περνάει. Αποφάσισα να μην μείνω άλλο πίσω σε κανένα θέμα. Να πάω μόνο μπροστά.Μπορεί η μοναξιά να είναι ωραία και να σου δίνει ηρεμία αλλά εμένα η πολλή ησυχία με βλάπτει,είμαι πολύ παιδάκι μέσα μου και απλά δεν μπορώ την απομόνωση! Όπως τότε που έμενα για λίγες μέρες στη θεία μου στο μοναστήρι. Βαριόμουν φρικτά και φιλοσοφούσα με τις ώρες,και σκεφτόμουν τι τρέλες θα κάνω άμα γυρίσω σπίτι.Ποτε δεν θα τη μπορέσω, πάντα θα βρίσκω χίλιους τρόπους να την καταπολεμήσω! Τώρα ή ποτέ λοιπόν!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης