αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
29 Ιανουαρίου 2013, 00:55
ΤΣΑ ΤΣΑ = ΞΕΒΙΔΩΜΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ  

αλλά ωραίο ξεβίδωμα.

Στο ΤΣΑ ΤΣΑ φεύγουν όλα.Μέσες, πόδια, χέρια, κεφάλια αλλού! Στροφές άστα να πάνε!Δεν είναι ο αγαπημένος μου χορός. Τον παραβρίσκω γρήγορο για τα δεδομένα μου.Αλλά περιέργως την παλεύω και την βρίσκω με τις τελευταίες συνεχόμενες επαναλήψεις αυτού του χορού.

Απόψε στροφές στροφές στροφές.Η ζαλάδα προσωποποιημένη αλλά γουστάρω τρελά! Την τρίτη φορά τα πέτυχα,δεν μπορείς να πεις. Με πέθανες στο γρήγορο, την άλλη την ντάμα δεν τη ζάλισες τόσο πολύ άτιμο παιδί.Δ δεν έχουμε τα νιάτα σου ρε αγοράκι μου.Σπρώξε καλέ με το χέρι να στρίψωωωω η γριούλα! Πάντως σήμερα παρά το γρήγορο έχουν πάρει τα πόδια το αυτόματο και πάνε μόνα τους.

Στην Μερένγκε ακόμα πιο τρέλα.Ακόμα και γρήγορος ο ρυθμός να είναι οι φιγούρες πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά για να φαίνονται ωραίες.Το μπλέξιμο με τα χέρια είναι άστα να πάνε μέχρι να συνηθίσεις κι απλά δεν τα αφήνεις ακόμα κι αν πάρει φωτιά ο κώλος σου. ΤΕΛΟΣ!Μόνο που άμα χορεύεις με πολύ ψηλό είναι λίγο κάπως να κάνει αυτός στροφή.Χαχαχαχα γέλια τρελά μιλάμε.Χέρια πάνω χέρια κάτω, χέρια ψηλά, χέρια στο κεφάλι στη μέση, γύρω από το λαιμό, χέρια πάνε κι έρχονται.Όρεξη να χεις για πιασίματα και τσαχπινιές.

Αύριο ξεκούραση. Φέεεετα γιατί και την Τετάρτη έχει άλλο χορό και τα πόδια ήδη πονάγανε από πριν πάω αποψινό μάθημα. Αη τις Δευτέρες δεν κοιμάμαι  από τότε που ξεκίνησα χορό, πρέπει να έρθει η επόμενη βδομάδα τσαχπίΝΙΚΟ που θα κάνουμε και Ρούμπα!Προς το παρόν χορεύουμε τη ρούμπα στον ύπνο μας! Αιντε να πάμε για ύπνοοοο τώρα!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης