αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Εκζήτηση και autostop φασώνονται σε άλλη παραλία!
.......εικόνες με ή χωρίς λέξεις........
Home

23 Φεβρουαρίου 2013, 13:39
Ευαγγελία Αταμιάν... ή Νικολαίδου... ή Μαρίκα Νίνου


Ο Μάνος Χατζιδάκις στο δίσκο του «Τα πέριξ» (1974), με ερμηνεύτρια τη Βούλα Σαββίδη, γράφει:

«Όλη η εργασία αυτή χαρίζεται στη μνήμη της ανεπανάληπτης Μαρίκας Νίνου, που δίχως να το ξέρει, με το μαχαίρι της φωνής της, χάραξε μέσα μας βαθιά τα ονόματα των θεών της ταπεινοσύνης και της βυζαντινής παρακμής».


Υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές σε σχέση με τον τόπο και την ημερομηνία γέννησης της μοναδικής ερμηνεύτριας Μαρίκας Νίνου (Μαρίκας ή Ευαγγελίας Νικολαΐδου).

Ο Πάνος Γεραμάνης, δημοσιογράφος, αναφέρει στο σημείωμα της συλλογής «Μαρίκα Νίνου - τα μεγάλα πορτρέτα» ότι η Μαρίκα Νίνου γεννήθηκε το 1918 στον Καύκασο.

Ο Κώστας Χατζηδουλής στο βιβλίο του «Βασίλης Τσιτσάνης - η ζωή μου, το έργο μου», αναφέρει ως τόπο γέννησης την Κωνσταντινούπολη.

Γεννήθηκε το 1922 πάνω στο καράβι Ευαγγελίστρια που έφερνε τη μητερα της, τις δυο αδερφές της και τον οκτάχρονο αδερφό της Μπαρκέβ απο τη Σμύρνη στον Πειραιά. Οι γονείς της Οβανές (Γιάννης) και Γκιούλα (Τριανταφυλλιά) Αταμιάν ήταν Αρμένιοι της Σμύρνης που γλυτώσανε ως εκ θαύματος στη μεγάλη σφαγή !

Το όνομα της, το έδωσε ο καπετάνιος βαπτίζοντάς την πάνω στο πλοίο, γιατί νόμισαν ότι θα πέθαινε και έτσι ονομάστηκε Ευαγγελία.

Μείναν στη Κοκκινιά στην οδό Μεγάρων 50. Ο πατέρας της ήταν χύτης, έψαξε για δουλειά και η οικογένεια της πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια. Ο αδερφός της άρχισε να δουλεύει σε διάφορες δουλειές και αργότερα άνοιξε μαγαζί με κεμπάπ στον Άγιο Νικόλαο Κοκκινιάς. Στα επτά της χρόνια γράφτηκε στο Αρμένικο σχολείο και ο δάσκαλος της πρότεινε να μάθει μαντολίνο, οπότε μπήκε στην ορχήστρα του σχολείου. Παράλληλα είδαν τα φωνητικά της προσόντα και την πήραν για να ψάλλει στην Αρμένικη εκκλησία του Αγ.Ιάκωβου. Στα 10 της πήγαινε στα κεντράκια της Κοκκινιάς και κοίταζε απ' έξω το πρόγραμμα που μετέφερε αυτούσιο στην τάξη την άλλη μέρα!

Ο 1ος της γάμος

Το 1939 σε ηλικία 17 ετων παντρεύεται τον επίσης Αρμένη Χάϊκ Μεσροπιάν που ήταν κλειδαράς. Το 1940 (κατά τον Πετρόπουλο το '43) γεννάει το γιο τους, Οβανές. Κατα τον Σαββόπουλο το ζευγάρι χωρίζει το 1943. Το 1947 ήρθε δυο φορές στην Ελλάδα ένα Σοβιετικό πλοίο για να πάρει όσους Αρμένιους επιθυμούσαν να εγκατασταθούν στην πατρίδα τους. Τότε έφυγαν από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη οι μισοί περίπου Αρμένιοι. Ανάμεσα τους και ο άντρας της Μαρίκας που άφησε γυναίκα (25 χρόνων) και παιδί. Ο Μεσροπιάν χωρίς να λάβει διαζύγιο ξαναπαντρεύτηκε στην Αρμενία και μάλιστα έκανε και 5 παιδιά!

Ο 2ος της γάμος

Το 1944 γνωρίζει τον ακροβάτη Νίκο -Νίνο- Νικολαΐδη. (Κατα τον Πετρόπουλο το 1947). Στην αρχή δούλευε στο ταμείο και λίγο μετά γίνονται καλλιτεχνικό ζευγάρι και παντρεύονται. Με το όνομα "Ντούο Νίνο" περιοδεύουν στην Πελοπόννησο και το 1948 βάζουν στο σχήμα τον μικρό Οβανές και γίνονται το "Δυόμιση Νίνο".

Το όνομα Μαρίκα το έδωσε η μητέρα του Νίνο, θεατρίνα κι αυτή, για να θυμίζει την Κοτοπούλη ! Σιγά-σιγά καταστάλαξαν σε κάποια θεατράκια της Αθήνας. Σε κάποια εμφάνισή τους το 1948 στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας, ο Ναύαρχος ζήτησε να ακούσει ένα Τούρκικο τραγούδι που είπε η Μαρίκα μια και ήξερε από τη μητέρα της

Η πορεία της ως Μαρίκα Νίνου

Εκεί ήταν ο Πέτρος Κυριακός, ο οποίος την άκουσε και την γνώρισε στο Μανώλη Χιώτη, για να κάνει την πρώτη ηχογράφηση τον Ιούνη το 1948 με 2 τραγούδια του Χιώτη :"Ωρες σε κρυφοκοιτάζω" και "Θα σου πω το μυστικό μου".

Η Μαρίκα θέλει να ανέβει στο πάλκο, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο Μητσάκης θυμάται ότι μετά την παράσταση τους από κάποιο κοντινό θέατρο πήγαν με το "Δυόμιση Νίνο" στο "Πίγκαλς" στην αρχή της Πατησίων και τον παρακάλεσε : "Καλέ κύριε Μητσάκη, πες και στον κύριο Χιώτη να βγω να πω κι εγώ ένα τραγουδάκι".

Στο πάλκο την πρωτοανέβασε ο Στελλάκης Περπινιάδης, ο οποίος πιθανόν την άκουσε στο στούντιο με τον Χιώτη. Έτσι ξεκινάει στην πρώτη της δουλειά σε πάλκο στη "Φλορίδα" στην Αλεξάνδρας στο Πεδίο του Άρεως, του Παναγιώτη Μελιτά, τη χειμερινή περίοδο 1948-'49 για 5 μήνες μαζί με τους Μιχάλη Γενίτσαρη,  Λεμονόπουλο, Ανέστο Αθανασίου, Βούλα Δερέμπεη, ενώ μετά ήρθαν και οι Απόστολος Χατζηχρήστος και Γιωργος Λαύκας !!

Ο Μελιτάς ζήτησε από το Γενίτσαρη να φτιάξει το σχήμα και απαίτησε οπωσδήποτε τραγουδίστρια μιας και μέχρι τότε είχε Ευρωπαϊκά στο μαγαζί του.

Λίγο πριν τη Νίνου, είχε ξεκινήσει και η Μπέλλου με τον Τσιτσάνη στου "Τζίμη του χοντρού", Αχαρνών 77, ενώ η Στέλλα Χασκήλ μεσουρανούσε.

Πάντως η γυναίκα στο ρεμπέτικο πάλκο ακόμα δεν ήταν ακόμα ιδιαίτερα απαραίτητη ! Μετά την επιτυχία της Μπέλλου από τα τέλη του '47 μέχρι τις αρχές του '49 και μετά την αποχώρηση της, λόγω κάποιου επεισοδίου, ο Τσιτσάνης θεωρεί ότι πρέπει να έχει γυναίκα στο πάλκο και έτσι τη νέα σαιζόν στου "Τζίμη του χοντρού", του Δημήτρη Μάρκου στην Αχαρνών 77, τον Οκτώβρη του '49, παίρνει την Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Η Γεωργακοπούλου  δεν είχε την τσαχπινιά που ήθελε ο Τσιτσάνης και ο Στελλάκης του πρότεινε τη Νίνου που ήθελε να φύγει από το μαγαζί τους, γιατί έλεγε λίγα τραγούδια και έπαιρνε λίγα λεφτά (25 δρχ.). Εν τω μεταξύ τη Νίνου απέρριψε ο Παπαϊωαννου που έψαχνε κι αυτός τραγουδίστρια γιατί έκανε λέει "πολλά καμώματα και τσαλίμια".

Ο Τσιτσάνης πάει στη "Φλορίδα", τη βλέπει και καταλαβαίνει ότι είναι αυτό που ήθελε. Η Νίνου πηγαίνει συχνά στο κέντρο και ο Τσιτσάνης την ανεβάζει στο πάλκο ενώ η Γεωργακοπούλου δεν το βλέπει με καλό μάτι.

Με τον αέρα που είχε η Νίνου, η σχέση τους γίνεται πιο στενή και έτσι καθώς ο Τσιτσάνης γραμμοφωνεί τον  "Τραυματία", που είχε παίξει σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πριν μήνες και χόρευαν ακόμα και οι τραυματίες, με τον Τσαουσάκη πρώτη φωνή και τη Νίνου δεύτερη, την επόμενη μέρα πείθει τον Τσιτσάνη να τραγουδήσει το ίδιο τραγούδι πρώτη φωνή, αφήνοντας την περίφημη ερμηνεία της στις 78 στροφές.

Στις 27 Νοέμβρη ο Κώστας Κοφινιώτης διοργανώνει μουσικό πρωινό στο "Κεντρικόν", όπου συμμετέχουν 5 μεγάλα λαϊκά συγκροτήματα της εποχής. Προλογίζει ο "μουσικός κριτικός" Μάνος Χατζιδάκις και παρουσιάζει ο Ίκαρος, ενώ στο τέλος οι θεατές ψηφίζουν τα 2 πρώτα τραγούδια ! Ο Τσιτσάνης παίρνει βέβαια μέρος με τη Νίνου.

Τη μέρα αυτή γίνεται ένα φοβερό επεισόδιο μεταξύ Γεωργακοπούλου και Νίνου, που βλέπει να την υποσκελίζει. Το βραβείο πήγε σ' αυτούς και αμέσως μετά γράφει γι' αυτήν και γραμμοφωνούν 7-8 τραγούδια, που κυκλοφορούν πριν τα Χριστούγεννα του '49, "Πού θα τα βρεις στρωμένα",  "Για τα μάτια π΄αγαπώ",  "Η καρδιά σου θα γίνει χρυσή",  "Κι αν πάθεις και καμμιά ζημια" (Τσιτσάνη μου) κ.α.

Η κατάσταση στο μαγαζί χειροτέρευε μια και ο Τσιτσάνης την ανεβάζει συχνά στο πάλκο και τελικά, με παρέμβαση του "Τζίμη", η Νίνου ξεκινάει στο πλευρό του Τσιτσάνη στις 4.12.1949. Το μεροκάματο γίνεται 90 δρχ. και από εκεί αρχίζει η λαμπρή πορεία του ντουέτου Τσιτσάνης-Νίνου για τα επόμενα 5 χρόνια με τις όποιες παρενθέσεις ...

Εν τω μεταξύ η μεγάλη της επιτυχία και οι πολλές ίντριγκες με τον Τσιτσάνη, γίνονται αιτία να της δώσουν κι άλλοι συνθέτες σπουδαία τραγούδια, όπως :

ο Μητσάκης: "Στα μπουζούκια να με πας", "Βαλεντίνα", "Παλαμάκια" και άλλα

ο Χιώτης: "Παράξενη κοπέλα",  "Εχασα τα μάτια τα ωραία"

ο Χατζηχρήστος:  "Η μικρή του καμηλιέρη" 

οι Ριτσιάρδης-Τραϊφόρος: "Η ταμπακιέρα" 

ο Στέλιος Κηρομύτης:  "Πες μου γιατί άλλαξες" 

ο Γιάννης Τατασόπουλος :  "Το δέκα το καλό"  

ο Σταυρος Τζουανάκος: "Φτάνει που θα μ΄αγαπάει" 

ο Μιχάλης Σογιούλ: "Ο μήνας έχει εννιά" κ.α.

Η Νίνου λέγεται ότι πρώτη τραγούδησε όρθια στα ρεμπέτικα πάλκα εκεί γύρω στο 1951. Ίσως το καθιέρωσε αυτή, αλλά πρώτη ήταν η Λίτσα Χάρμα, που τραγούδαγε μόνο όρθια από το 1948 μαζί με τον άντρα της Τόλη Χάρμα. Και τις δύο έχουμε δει σε ελληνικές ταινίες να τραγουδάνε όρθιες.

Η Νίνου είναι αυτή που έφερε τη Βαγγελιώ Μαργαρώνη, κόρη του τσεμπαλίστα του Βαγγέλη Παπάζογλου, που θαύμαζε ο Τσιτσάνης, Μανώλη Μαργαρώνη, στην ορχήστρα του μεγάλου συνθέτη.

Ο Τσιτσάνης ωστόσο συνεχίζει να της γράφει τραγούδια που γίνονται τεράστιες επιτυχίες όπως: "Σεράχ", "Είμαι μια δυστυχισμένη",  "Τα καβουράκια",  "Ζαίρα",  "Απόψε κάνεις μπαμ",  "Παίξτε μπουζούκια",  "Στο Τούνεζι, στη Μπαρμπαριά",  "Γειά σου καίκι μου Αϊ Νικόλα",  το συγκλονιστικό σε στίχους Κώστα Βίρβου,  "Γεννήθηκα για να πονώ", το  "Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα" και άλλα πολλά.

Ταξίδι στην Πόλη, Η ρήξη με τον Τσιτσάνη

Τον Οκτώβρη του 1951 πηγαίνουν για ενάμιση μήνα με τον Τσιτσάνη και την Ευαγγελία Μαργαρώνη στην Πόλη για εμφανίσεις στο κέντρο "Καζαμπλάνκα".

Το πρόγραμμα ήταν βαριετέ και είχαν το δικό τους μέρος, ενώ στο ίδιο κέντρο εμφανιζόταν και η Ζωζώ Σαπουντζάκη. Την ίδια εποχή στην Πόλη και σε άλλο κέντρο ήταν η Ρόζα Εσκενάζυ και ο Αγάπιος Τομπούλης.

Τότε η Πόλη είχε 150.00 Έλληνες και οικονομικά εύρωστους, ενώ ένα χρόνο μετά άρχισαν τα θλιβερά επεισόδια των Τούρκων, που έδιωξαν σιγά-σιγά σχεδόν όλους!

Πολλά ειπώθηκαν γι' αυτό το ταξίδι που έχουν πάρει διαστάσεις μύθου. Και οι δύο έκαναν "ατασθαλίες" με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι καυγάδες που θα οδηγήσουν σιγά-σιγά στη ρήξη. Έβγαλαν πολλές χρυσές λίρες, με τις οποίες η Νίνου ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι της στο Αιγάλεω.

Μόλις γύρισαν στην Αθήνα ο Τζίμης τους ξαναπήρε στο μαγαζί, αλλά η Μαρίκα παρασυρμένη από την επιτυχία της, σωστή ντίβα, απαίτησε να φύγει η Σεβάς Χανούμ που ωστόσο δούλευε εκεί, πράγμα που έφερε εις πέρας ο Τζίμης. Η Σεβάς δεν της το συγχώρησε και είπε σε όλους ότι "θα τη δείρω" και έτσι κάθε βράδυ την περίμενε στου Μάριου, στην Ίωνος, μήπως έρθει αφού πέρναγαν όλοι οι μουσικοί πριν τη δουλειά από τις 6 ως τις 9.

Ένα βράδυ που η Σεβάς έλειπε πήγε η Μαρίκα στου Μάριου, αλλά κάποιος καλοθελητής ειδοποίησε τη Χανούμ που ήρθε αμέσως και αφού την κατηγόρησε μπροστά σε όλους, της όρμησε με μανία και έγιναν μαλλιά κουβάρια!

Το 1952 θα πρωταγωνιστήσει στη διαμάχη μεταξύ δύο κέντρων, της "Τριάνας" στη Λ. Συγγρού, του Βασίλη Χειλά, που είχε έρθει το '50 από την Αμερική και του "Φαληρικού" στις Τζιτζιφιές του Γιάννη Μαργωμένου. Στο πρώτο οι Παπαϊωάννου και Χιώτης  και στο δεύτερο ο Τσιτσάνης. Η Νίνου τσακωμένη με τον Τσιτσάνη κλείνει στην "Τριάνα" και η Μπέλλου στο "Φαληρικό" και οι δύο με συμβόλαια.

Κάποια στιγμή τα ξαναβρίσκουν Τσιτσάνης-Νίνου και θέλουν να σμίξουν. Γίνεται αναστάτωση φοβερή με την άρνηση της Μπέλλου να φύγει και τελικά τη λύση δίνει ο Παπαϊωάννου με αλλαγή Νίνου-Μπέλλου, μεταξύ των δύο κέντρων, υποχωρώντας η Μπέλλου που σέβονταν το μπάρμπα-Γιάννη, μετά όμως από ομηρικούς καυγάδες, συμβούλια και τη μεσολάβηση ακόμα και του συνδέσμου μουσικών.

Η αρρώστια και το τέλος της

Το 1954 χτυπήθηκε από καρκίνο στη μήτρα. Αποφασίζει να πάει στην Αμερική μια και ο δρόμος είχε ανοίξει από το 1953 με τον Παπαϊωάννου, ενώ ο Τσιτσάνης πρώτος είχε δεχτεί προτάσεις από το 1949, αλλά δεν ήθελε το υπεραντλαντικό ταξίδι με το αεροπλάνο. Στην Αμερική πηγαίνει όμως και ευελπιστώντας να γιατρευτεί από την ασθένεια της.

Πρωτο ταξίδι είναι στις 29 Σεπτέμβρη του '54 και θα δουλέψει στο "Νέο Βυζάντιο" στη Νέα Υόρκη, ενώ μένει σ' ένα δωμάτιο στους 42 δρόμους.

Στην Αμερική ακούει το "Πες μου αν με βαρέθηκες", του Χιώτη και νοιώθει ότι γράφτηκε γι' αυτήν. Βρίσκει τον Καπλάνη και το γραμμοφωνεί εκεί, πράγμα που θεωρήθηκε ότι το "στέλνει" στον Τσιτσάνη.

Στις 9.7.55 ξαναγυρίζει πίσω αφού είχε κάνει εξετάσεις για την αρρώστια της. Ξαναπηγαίνει αμέσως στου "Τζίμη", αλλά η κατάσταση της χειροτερεύει και βρίσκεται μεταξύ νοσοκομείου και πάλκου. Τότε ηχογραφεί και το "Αγάπη που γινες δίκοπο μαχαίρι"  από την ταινία "Στέλλα" του Κακογιάννη.

Θα ξαναπάει στην Αμερική όπου πάλι θα κάνει θεραπεία και θα δουλέψει με τον Καπλάνη και τον Τζουανάκο, ενώ θα κάνει κι άλλες ηχογραφήσεις. Από το πλευρό της στην Αμερική δεν έφυγαν ο Κώστας Καπλάνης και η Ρένα Ντάλια.

Η Ντάλια μαζί με την Εύα Στυλ έκαναν κάθε βράδυ έρανο μεταξύ των θαμώνων στα κέντρα "Μπριτάνια" και "Βυζάντιο" για τα έξοδα του νοσοκομείου.

Βλέποντας την κατάσταση της κάνει τη διαθήκη της στην Αμερική και γράφει το σπίτι στο γιο της κάτι που βρίσκει αντίθετο το σύζυγο της, Νικολαΐδη. Επιστρέφει καταβεβλήμενη στην Ελλάδα.

Αναγκάζεται να δουλέψει στου "Τζίμη" για μια παλιά οφειλή.

Η πρωτοχρονιά του 1957 τη βρίσκει να τραγουδάει στου "Τζίμη" μαζί με τους Σπόρο, Πόλυ Πάνου, Καραμπεσίνη, Γ.Κουλαξίζη, Στ.Βαρτάνη και Μ.Πορτοκάλη.

Με την αλλαγή του χρόνου ξεκινά με τα "Τα καβουράκια", το "Γεννήθηκα για να πονώ", "Τρείς μάγκες είμαστε"  και τη "Συννεφιασμένη Κυριακή"  διηγείται ο Στέλιος Πλακίτσης πελάτης κείνη την εποχή και ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Μεσόγεια.

Μια βδομάδα πριν πεθάνει, η Μαρίκα πηγαίνει σαν θαμώνας, στου "Τζίμη του χοντρού" και θα τραγουδήσει αγέρωχα, όπως διηγείται ο Γιάννης Σταματίου, το "Γεννήθηκα για να πονώ".


Λίγο μετά πεθαίνει στις 23 Φλεβάρη του 1957, ημέρα Σάββατο.


[http://rebetiko.sealabs.net/wiki/mediawiki/index.php/%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1_%CE%9D%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85]


6 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από mary_omikron (23.02.2016)
Δισκογραφια Μαρικας Νινου
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ [Τσιτσάνης Βασ. Χατζιδάκις Μάνος Κακογιάννης Μιχ.] Νίνου Μαρίκα B-74370 1955
ΑΪΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ [Καλδάρας Απ.] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Τζιβάνης Ιωάν. DG-6982 1952
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ [Παπαϊωάννου Γιάν. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) AO-2846 1948
ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα Ευσταθίου Σπ. AO-5009 1951
ΑΠΙΣΤΗ ΞΕΜΥΑΛΙΣΜΕΝΗ (ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ) [Σπυρίδωνος Βασ.] Γαβαλάς Πάνος Νίνου Μαρίκα GA-7784 1954
ΑΠΟΝΕ ΤΥΡΑΝΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ (ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΖΗΣΗ) [Μπιθικώτσης Γρηγ. Γκούτης Δημ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα Lib-229 1956!!!
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ [Τσιτσάνης Βασ. Ρούτσος Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Γιαννόπουλος Θανάσης MG-16 1953
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ [Τσιτσάνης Βασ. Ρούτσος Νίκ.] Νίνου Μαρίκα L-3011 1976
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ [Τσιτσάνης Βασ. Ρούτσος Νίκ.] Τσιτσάνης Βασ. Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. N00735R 1954
ΑΠΟΨΕ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ [Τσιτσάνης Βασ. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Κερομύτης Στέλ. Τσιτσάνης Βασ. DG-6814 1950
ΑΠΟΨΕ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ [Τσιτσάνης Βασ. Μάνεσης Κώσ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 401043 ακυκλοφόρητο 1949
ΑΡΑΜΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ [Μπουρλιάσκος Θανάσ.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Βούλγαρης Νίκ. AO-5006 1951
ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ [Νίνου Μαρίκα Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) DG-6771 1949
ΑΤΣΙΓΓΑΝΕΣ (ΑΧ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ) [Χρυσίνης Στέλ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα SY-074 1959!!!
ΑΤΣΙΓΓΑΝΕΣ (ΑΧ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ) [Χρυσίνης Στέλ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα Lib-230 1956!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΒΡΑΔΙΑ [Μπακάλης Μπ.] Νίνου Μαρίκα GA-7783 1954
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ (ΑΧ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ) [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. DG-6828 1950
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ (ΑΧ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ) [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΒΙΡΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2912 1949
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-18 1953!!!
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΪΚΙ ΜΟΥ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ. Μαλτέζος Λουκάς] Μοσχονάς Οδυσ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2930 1950
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΪΚΙ ΜΟΥ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 512844 1999
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Μπίνης Τάκης B-74306 1954
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα N00735R 1954
ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑ (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ, ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα AO-2984 1951
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ (ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. DG-6786 1949
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ (ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-18 1953!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ (ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΓΙΑΛΟ ΓΙΑΛΟ ΠΗΓΑΙΝΩ [Κοντογιώργος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Γιαννόπουλος Θανάσης Ευγενικός Θαν. DG-6857 1950
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΙΑΤΙ [Κερομύτης Στέλ. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Κερομύτης Στέλ. DG-6812 1950
ΓΚΙΟΥΛ ΜΠΑΧΑΡ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. χορωδία V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ [Τατασόπουλος Γιάν. Ρούτσος Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Lib-210 1954!!!
ΓΥΡΝΩ ΣΑΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ (ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ) [Γκόγκος Δημ.] Νίνου Μαρίκα V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥ (ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΟΥ ΞΕΧΝΑΣ) [Μητσάκης Γιώρ.] Μητσάκης Γιώρ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. DG-6828 1950
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΪΔΩΘΟΥΜΕ [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Βούλγαρης Νίκ. DG-6838 1950
ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ [Νικολαϊδης Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος Τατασόπουλος Γιάν. AO-5105 1953
ΔΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣ ΤΟΥ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ (ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ) [Κλουβάτος Γεράσ. Τσάντας (Βασιλειάδης) Περιστέρης Σπ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία GA-7887 1956
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ) [Καλδάρας Απ.] Νίνου Μαρίκα Ευγενικός Θαν. DG-6830 1950
ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ (ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΩ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Ευσταθίου Σπ. DG-6924 1951
ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ [Μπουρλιάσκος Θανάσ.] Νίνου Μαρίκα Βούλγαρης Νίκ. AO-5007 1951
ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ [Κορώνης Σπ. Φατσέας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Καπλάνης Κώσ. Lib-209 1954!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΑΡΔΑΛΗ (Η ΚΟΤΑ) [Νίνου Μαρίκα Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος Μακρής Κίμων Lib-218 1954!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΑΡΔΑΛΗ (Η ΚΟΤΑ) [Νίνου Μαρίκα Παπαγιαννοπούλου Ευτ. Ιακωβίδης Ζακ] Νίνου Μαρίκα Σουγιουλτζής Στέλ. Παπάζογλου Βαγγ. B-74359 1955
ΕΙΣΑΙ ΦΙΝΟΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑΣ (ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ) [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) AO-2850 1948
ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. GA-7765 1954
ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΕΡΧΕΤΑΙ Τ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ) [Μπουρλιάσκος Θανάσ.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. AO-5006 1951
ΕΦΩΤΙΣΕ Η ΧΑΡΑΥΓΗ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάντας (Βασιλειάδης)] Νίνου Μαρίκα Γιαννόπουλος Θανάσης Βούλγαρης Νίκ. DG-6858 1950
ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ (ΒΡΑΔΙΑ ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ) [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Χιώτης Μαν. AO-2948 1950
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΓΚΑ [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Μητσάκης Γιώρ. Τατασόπουλος Γιάν. AO-2955 1950
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης GA-7789 1954
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Τσιτσάνης Βασ. N00735R 1954
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Lib-215 1954!!!
Η ΒΛΑΧΑ (ΒΛΑΧΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΜΠΙΑ) [Σωτηριάδης Κ. Χατζηθεολόγος Δ.] Νίνου Μαρίκα DG-6748 1948
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ [Μάνεσης Κώσ. Καλδάρας Απ.] Νίνου Μαρίκα Ευγενικός Θαν. AO-2935 1950
Η ΖΗΜΙΑ (ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. DG-6886 1950
Η ΚΑΜΠΑΝΑ (ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ) [Μπακάλης Μπ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ. Κυριαζής Γιάν.] Νίνου Μαρίκα Lib-197 1954
Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΥΣΗ (ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. DG-6819 1950
Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ [Χατζηχρήστος Απ.] Νίνου Μαρίκα Ευγενικός Θαν. DG-6784 1949
Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ (ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ) [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. DG-6829 1950
Η ΠΑΛΙΟΚΟΙΝΩΝΙΑ [Μητσάκης Γιώρ.] Μητσάκης Γιώρ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. AO-5050 1952
Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ [Μάνεσης Κώσ. Καλδάρας Απ.] Ευγενικός Θαν. Νίνου Μαρίκα AO-2935 1950
Η ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ (ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) [Μίγκος Χρ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. DG-6803 1949
Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ [Ριτσιάρδης Ιωσήφ Τραϊφόρος Μίμης Γιαννακόπουλος Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2960 1950
Η ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΡΟΥ [Πετσάς Πάνος] Νίνου Μαρίκα Πετσάς Πάνος AO-2921 1950
ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥ ΒΡΕ ΠΟΝΗΡΗ (ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Μπίνης Τάκης Νίνου Μαρίκα B-74306 1954
ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥ ΒΡΕ ΠΟΝΗΡΗ (ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Τσιτσάνης Βασ. Νίνου Μαρίκα MG-30 1953
ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. AO-2968 1950
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟΣ) [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Χιώτης Μαν. AO-2824 1948
ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΚΡΟΘΑΛΑΣΣΑ [Ευσταθίου Δημ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Σουγιουλτζής Στέλ. GA-7877 1955
ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΣ [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. AO-2920 1950
ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. DG-6800 1949
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΛΥΠΗΜΕΝΗ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. DG-7288 1950
ΚΑΡΔΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ [Γκούμας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Πλέσσας Σταύρος B-74320 1954
ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ (ΜΕ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑΡΑ) [Χιώτης Μαν. Μάνεσης Κώσ. Νίνου Μαρίκα] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) DG-6771 1949
ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ (ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ) [Καπλάνης Κώσ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Μακρής Κώσ. Lib-197 1954!!!
ΚΙ ΑΝ ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάντας (Βασιλειάδης)] Νίνου Μαρίκα Γιαννόπουλος Θανάσης Βούλγαρης Νίκ. DG-6858 1950
ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ (ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΕΦΑΤΟΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-01 1953
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ (ΜΟΥ ΠΑΙΝΕΨΑΝ ΧΘΕΣ ΠΑΛΙ) [Σωτηριάδης Κ. Χατζηθεολόγος Δ.] Νίνου Μαρίκα AO-2868 1949
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Βούλγαρης Νίκ. Χιώτης Μαν. DG-6838 1950
ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΒΑΡΙΑ [Μαρούδας Τώνης Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα B-74359 1955
ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ (ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΡΕΛΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ) [Καπλάνης Κώσ. Αργυρόπουλος Χρ.] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος Lib-218 1954
ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ (ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ) [Λαύκας Γιώρ. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Lib-219 1955!!!
ΜΕ ΓΕΡΑΣΕ Η ΞΕΝΙΤΙΑ (Η ΞΕΝΙΤΙΑ) [Καλδάρας Απ.] Νίνου Μαρίκα Lib-217 1954!!!
ΜΕ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) AO-2850 1948
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. DG-6849 1950
ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ (ΩΡΕΣ ΣΕ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΩ) [Χιώτης Μαν. Τσάντας (Βασιλειάδης)] Νίνου Μαρίκα Χιώτης Μαν. AO-2824 1948
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ (ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ) [Γενίτσαρης Μιχ.] Νίνου Μαρίκα DG-6859 1950
ΜΠΑΛΟΙ (ΣΙΑ ΚΙ ΑΡΑΞΑΜΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσάντας (Βασιλειάδης)] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Τσιτσάνης Βασ. MG-01 1953
ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ [Μητσάκης Γιώρ.] Ρουμελιώτης Δημ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. AO-5050 1952
ΝΥΦΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ [Νίνου Μαρίκα] Νίνου Μαρίκα Ευσταθίου Δημ. GA-7877 1955
ΝΥΧΤΕΣ ΞΕΝΥΧΤΩ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ [Παπαϊωάννου Γιάν.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) DG-6749 1948
ΞΥΠΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΙΔΕΡΑ (ΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6832 1950
Ο ΕΡΗΜΟΣ [Μίγκος Χρ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6803 1949
Ο ΚΥΝΗΓΟΣ [Σωτηριάδης Κ. Χατζηθεολόγος Δ.] Νίνου Μαρίκα DG-6748 1948
Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ [Σουγιούλ Μιχ. Τζαβέλλας Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Μαυρίδης Χαρ. MG-13 1953
Ο ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ (ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΣ) [Μπάτης Γιώρ. Παπαϊωάννου Γιάν.] Νίνου Μαρίκα χορωδία V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
Ο ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. DG-6786 1949
Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ (Η ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ) [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Μητσάκης Γιώρ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. AO-2934 1950
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. AO-2934 1950
Ο ΡΩΜΙΟΣ (ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ) [Καλδάρας Απ.] Ευγενικός Θαν. Νίνου Μαρίκα Βούλγαρης Νίκ. DG-6830 1950
Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ (ΤΡΕΧΑΝΤΗΡΑΚΙ) [Μητσάκης Γιώρ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Μητσάκης Γιώρ. DG-6821 1949
Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα AO-2876 1949
Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ [Τσιτσάνης Βασ. Χρυσίνης Στέλ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα AO-2875 1949
Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΝΤΕΨΕΣ [Τσιτσάνης Βασ. Αγγελόπουλος Αλεξ.] Ευγενικός Θαν. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2928 1950
Ο ΨΑΡΑΣ (Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΨΑΡΑΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Μητσάκης Γιώρ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2893 1949
ΟΙ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ (ΣΦΥΡΙΖΕΙ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. DG-6819 1950
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ (Ο ΖΗΛΙΑΡΗΣ) [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα AO-2911 1949
ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-26 1954
ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα 2005 1993
ΠΑΙΞΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ [Τσιτσάνης Βασ. Τσιτσάνης Χρ. Μαλτέζος Λουκάς] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα AO-2890 1949
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΑΙΞΤΕ ΒΙΟΛΙΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. χορωδία MG-17 1953
ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ (ΣΥΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΥΡΜΑ ΚΑΤΩ) [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Μητσάκης Γιώρ. Τατασόπουλος Γιάν. DG-6942 1951
ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ (ΣΥΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΥΡΜΑ ΚΑΤΩ) [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ [Τσιτσάνης Βασ. Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Μητσάκης Γιώρ. AO-2893 1949
ΠΑΛΙΟΚΟΡΙΤΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΑΠΟ ΒΟΥΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΓΚΡΕΜΟ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσιτσάνης Χρ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6832 1950
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ (ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ) [Γούναρης Νίκ. Φατσέας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Καπλάνης Κώσ. Μακρής Κώσ. Lib-202 1955
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Βούλγαρης Νίκ. Χιώτης Μαν. AO-2948 1950
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ (ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ) [Κλουβάτος Γεράσ.] Γαβαλάς Πάνος Νίνου Μαρίκα Γιαννουλάτου Ρένα GA-7887 1956
ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ (ΑΧ ΓΙΑΤΙ) [Κλουβάτος Γεράσ. Φατσέας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία Lib-219 1955!!!
ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ) [Καπλάνης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος Lib-201 1954!!!
ΠΑΡΕ ΜΕ ΧΑΡΕ ΠΑΡΕ ΜΕ [Φιλίππου Νίκ.] Ευγενικός Θαν. Νίνου Μαρίκα Χιώτης Μαν. B-74318 1954
ΠΑΡΕ ΠΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ [Σμυρναίος Άκης Τραϊφόρος Μίμης] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος Lib-209 1954
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ (ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ) [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Lib-201 1953
ΠΟΝΕΣΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ [Κλουβάτος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα AO-5011 1951
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΡΩΜΕΝΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. AO-2890 1949
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΑΡΙΑ (ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΚΟΡΙΤΣΟ Η ΜΑΡΙΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2875 1949
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΤΑΚΙ [Κοντογιώργος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Γιαννόπουλος Θανάσης Ευγενικός Θαν. DG-6857 1950
ΣΕ ΠΑΛΑΤΙΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ (ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. L-3011 ακυλοφόρητο 1953
ΣΕΡΑΧ [Τσιτσάνης Βασ. Μαργαρώνη Ευαγγελία] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Ευσταθίου Σπ. AO-5009 1951
ΣΕΡΑΧ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΣΟΥΛΑ [Σωτηριάδης Κ. Χατζηθεολόγος Δ.] Νίνου Μαρίκα άγνωστος AO-2868 1949
ΣΟΥΡΟΥΠΟ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑ [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. AO-2955 1950
ΣΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) [Δερβενιώτης Θεόδ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα Lib-198 1954
ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΖΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑ (ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-18 1953!!!
ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΖΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΑ (ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Βούλγαρης Νίκ. N00735R 1954
ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ [Τσιτσάνης Βασ. Γκούβερης Αλέκος] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΣΦΑΛΜΑ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ (ΦΥΓΕ ΦΥΓΕ) [Μακρής Κώσ. Τζουανάκος Σταύρος] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα Lib-230 1956!!!
ΤΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ, ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Ευσταθίου Σπ. DG-6913 1951
ΤΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ, ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-18 1953!!!
ΤΑ ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ, ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Μαυρίδης Χαρ. MG-13 1953
ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Καπλάνης Κώσ. Μακρής Κώσ. Lib-202 1959
ΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ [Νικολαϊδης Νίκ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα Νάις Μιράντα AO-5105 1953
ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΤΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Ρούτσος Νίκ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6800 1949
ΤΑ ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Μητσάκης Γιώρ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. DG-6829 1950
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ (ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ) [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. AO-2920 1950
ΤΖΟΜΠΑΝ ΚΙΖΙ (COBAN KIZI) [Τούρκικο] Νίνου Μαρίκα LIVE 1951
ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΑ [Μητσάκης Γιώρ.] Μητσάκης Γιώρ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. DG-6942 1951
ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΖΩΗ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Τσαουσάκης Πρόδρ. DG-6917 1951
ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ (ΦΤΩΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΕΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία Lib-180 1953
ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΧΩ ΕΓΩ [Περιστέρης Σπ. Πουρπουράκης Νίκ.] Καβουράκης Θεόδ. Νίνου Μαρίκα ΚΔ-325 1953!!!
ΤΙ ΜΠΕΛΑΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ (ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Τσιτσάνης Βασ. MG-04 1954
ΤΙ ΜΠΕΛΑΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ (ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα 2005 1993
ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ [Χρυσίνης Στέλ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα Μακρής Κώσ. Lib-210 1954!!!
ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΤΩΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. GA-7765 1954
ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΩ (ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΡΟΔΟΤΗ) [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα DG-6821 1950
ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ) [Τσιτσάνης Βασ. Μπρίλης Νίκ. Μαλτέζος Λουκάς] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Βούλγαρης Νίκ. AO-2930 1950
ΤΟ ΒΟΥΝΟ (ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΘΑ ΓΙΝΩ ΦΙΛΟΣ) [Νταράλας Λουκάς Πρέκας Βαγγ.] Νίνου Μαρίκα L-3011 1976
ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ (ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ) [Τατασόπουλος Γιάν. Ρούτσος Νίκ. Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. DG-6863 1950
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ [Φιλίππου Νίκ.] Νίνου Μαρίκα AO-2999 1951
ΤΟ ΕΝΕΧΥΡΟ (ΜΕ ΘΑΜΠΩΣΕ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ) [Τζουανάκος Σταύρος Κολοκοτρώνης Χρ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα AO-5013 1951
ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ [Παπαϊωάννου Γιάν. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) AO-2846 1948
ΤΟ ΘΥΜΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6913 1951
ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΙ (ΩΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ) [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. DG-6849 1950
ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ [Μουζάκης Γιώρ. Γιαννακόπουλος Χρ. Σακελλάριος Αλ.] Νίνου Μαρίκα V-1053 LIVE ακυκλοφόρητο 1955
ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ [Χρυσαφάκης Μαν.] Ευγενικός Θαν. Τσιτσάνης Βασ. Νίνου Μαρίκα DG-6833 1950
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ (ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. AO-2971 1950
ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΙ [Μητσάκης Γιώρ.] Μητσάκης Γιώρ. Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. AO-2968 1950
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (Ο ΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ) [Γκόγκος Δημ.] Ευγενικός Θαν. Νίνου Μαρίκα DG-6824 1950
ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΟ (ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΟ ΕΤΟΥΤΟ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα DG-6900 1951
ΤΟ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΟ (ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΟ ΕΤΟΥΤΟ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6909 1951
ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ) [Τατασόπουλος Γιάν. Ρούτσος Νίκ. Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. DG-6863 1950
ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ (ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ) [Γκούμας Νίκ. Ρούτσος Νίκ.] Γαβαλάς Πάνος Νίνου Μαρίκα Πλέσσας Σταύρος B-74320 1954
ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΥΡΕΥΕΙ [Παπαϊωάννου Γιάν. Μπακάλης Μπ.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) DG-6749 1948
ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ [Καλδάρας Απ. Βίρβος Κώσ.] Αξιώτης Κεχαγιάς Νίνου Μαρίκα Lib-228 1956!!!
ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα AO-2971 1950
ΤΡΙΤΗ ΒΡΟΧΕΡΗ [Παπαϊωάννου Γιάν. Αγγελόπουλος Αλεξ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα DG-6806 1949
ΤΣΙΦΤΙΣΣΑ (ΑΠ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ) [Γενίτσαρης Μιχ.] Νίνου Μαρίκα Ευγενικός Θαν. Γενίτσαρης Μιχ. DG-6859 1950
ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΙΝΟ (ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ) [Χρυσίνης Στέλ. Κοπελίδης Λ.] Νίνου Μαρίκα Μακρής Κίμων Lib-198 1954!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ [Τζουανάκος Σταύρος] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος DG-6864 1950
ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ (ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-17 1953
ΧΑΘΗΚΑ ΧΑΘΗΚΑ [Χρυσίνης Στέλ. Παπαδόπουλος Ιωάν.] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Βούλγαρης Νίκ. AO-5012 1951
ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΞΕΝΙΑ [Μίγκος Χρ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. AO-2982 1950
ΧΑΤΖΗ ΜΠΑΞΕΣ (ΠΑΜΕ ΤΣΑΡΚΑ, ΜΠΑΞΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-18 1953!!!
ΧΑΤΖΗ ΜΠΑΞΕΣ (ΠΑΜΕ ΤΣΑΡΚΑ, ΜΠΑΞΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης N00735R 1954
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΑ [Λαύκας Γιώρ. Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Xreg-2129 ακυκλοφόρητο 1950
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΑ [Λαύκας Γιώρ. Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. DG-6917 1951

ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ [Τσιτσάνης Βασ. Χατζιδάκις Μάνος Κακογιάννης Μιχ.] Νίνου Μαρίκα 71288 ανατύπωση
ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ [Τσιτσάνης Βασ. Χατζιδάκις Μάνος Κακογιάννης Μιχ.] Νίνου Μαρίκα ECGRA-2512 ανατύπωση
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ [Παπαϊωάννου Γιάν. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) 332 ανατύπωση
ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα Ευσταθίου Σπ. 70293 ανατύπωση
ΑΠΙΣΤΗ ΞΕΜΥΑΛΙΣΜΕΝΗ (ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ) [Σπυρίδωνος Βασ.] Γαβαλάς Πάνος Νίνου Μαρίκα 328 ανατύπωση
ΑΠΟΝΕ ΤΥΡΑΝΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ (ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΖΗΣΗ) [Μπιθικώτσης Γρηγ. Γκούτης Δημ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα ΠΜΕΑ-264 ανατύπωση
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ [Τσιτσάνης Βασ. Ρούτσος Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Γιαννόπουλος Θανάσης 512844 ανατύπωση
ΑΠΟΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΜ [Τσιτσάνης Βασ. Ρούτσος Νίκ.] Τσιτσάνης Βασ. Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. 8414 ανατύπωση
ΑΠΟΨΕ ΜΕΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ [Τσιτσάνης Βασ. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Κερομύτης Στέλ. Τσιτσάνης Βασ. PAN-220 ανατύπωση
ΑΤΣΙΓΓΑΝΕΣ (ΑΧ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ) [Χρυσίνης Στέλ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Τζουανάκος Σταύρος Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΪΚΙ ΜΟΥ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ. Μαλτέζος Λουκάς] Μοσχονάς Οδυσ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 401044 ανατύπωση
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Μπίνης Τάκης GDSP-2667 ανατύπωση
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Μπίνης Τάκης MINOS-5719 ανατύπωση
ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑ (ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΝΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ, ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 70193 ανατύπωση
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ (ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. 70293 ανατύπωση
ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ (ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΩ, ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 512844 ανατύπωση
ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ [Τατασόπουλος Γιάν. Ρούτσος Νίκ.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΪΔΩΘΟΥΜΕ [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Βούλγαρης Νίκ. 387304 ανατύπωση
ΔΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣ ΤΟΥ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ (ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ) [Κλουβάτος Γεράσ. Τσάντας (Βασιλειάδης) Περιστέρης Σπ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία 332 ανατύπωση
ΔΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣ ΤΟΥ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ (ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ) [Κλουβάτος Γεράσ. Τσάντας (Βασιλειάδης) Περιστέρης Σπ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία ECGRA-2516 ανατύπωση
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΓΙΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ) [Καλδάρας Απ.] Νίνου Μαρίκα Ευγενικός Θαν. 71298 ανατύπωση
ΕΙΣΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ [Κορώνης Σπ. Φατσέας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Καπλάνης Κώσ. L-4562 ανατύπωση
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΑΡΔΑΛΗ (Η ΚΟΤΑ) [Νίνου Μαρίκα Παπαγιαννοπούλου Ευτ. Ιακωβίδης Ζακ] Νίνου Μαρίκα Σουγιουλτζής Στέλ. Παπάζογλου Βαγγ. GGEP-2504 ανατύπωση
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΠΑΡΔΑΛΗ (Η ΚΟΤΑ) [Νίνου Μαρίκα Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Γιαννόπουλος Θανάσης 8414 ανατύπωση
ΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. ECGRA-2506 ανατύπωση
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης GDSP-2667 ανατύπωση
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης MINOS-5719 ανατύπωση
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΖΑΪΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Νίνου Μαρίκα SY-074 ανατύπωση
Η ΖΗΜΙΑ (ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 70193 ανατύπωση
Η ΚΑΜΠΑΝΑ (ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΛΙΒΕΡΑ) [Μπακάλης Μπ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΥΣΗ (ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. 71302 ανατύπωση
Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΜΗΛΙΕΡΗ [Χατζηχρήστος Απ.] Νίνου Μαρίκα Ευγενικός Θαν. 70380 ανατύπωση
Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ [Ριτσιάρδης Ιωσήφ Τραϊφόρος Μίμης Γιαννακόπουλος Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα 361723 ανατύπωση
ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥ ΒΡΕ ΠΟΝΗΡΗ (ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Μπίνης Τάκης Νίνου Μαρίκα GDSP-2668 ανατύπωση
ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΤΟΥ ΒΡΕ ΠΟΝΗΡΗ (ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ) [Τσιτσάνης Βασ. Βίρβος Κώσ.] Τσιτσάνης Βασ. Νίνου Μαρίκα L-3011 ανατύπωση
ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΙΚΡΟΘΑΛΑΣΣΑ [Ευσταθίου Δημ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Σουγιουλτζής Στέλ. ECGRA-2513 ανατύπωση
ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΣ [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. 361723 ανατύπωση
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΛΥΠΗΜΕΝΗ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 70293 ανατύπωση
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΤΑ ΛΥΠΗΜΕΝΗ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. SEGG-2538 ανατύπωση
ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ (ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ, ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ) [Καπλάνης Κώσ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Μακρής Κώσ. L-3011 ανατύπωση
ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ (ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΕΦΑΤΟΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. L-3011 ανατύπωση
ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΤΑ (ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΕΦΑΤΟΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. MG-16 ανατύπωση
ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα Βούλγαρης Νίκ. Χιώτης Μαν. 7293-F ανατύπωση
ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ (ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΤΡΕΛΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ) [Καπλάνης Κώσ. Αργυρόπουλος Χρ.] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος L-4562 ανατύπωση
ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ (ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ) [Λαύκας Γιώρ. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΜΕ ΓΕΡΑΣΕ Η ΞΕΝΙΤΙΑ (Η ΞΕΝΙΤΙΑ) [Καλδάρας Απ.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΜΠΑΛΟΙ (ΣΙΑ ΚΙ ΑΡΑΞΑΜΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσάντας (Βασιλειάδης)] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Τσιτσάνης Βασ. L-3011 ανατύπωση
ΜΠΑΛΟΙ (ΣΙΑ ΚΙ ΑΡΑΞΑΜΕ) [Τσιτσάνης Βασ. Τσάντας (Βασιλειάδης)] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Τσιτσάνης Βασ. MG-30 ανατύπωση
ΝΥΦΗ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ [Νίνου Μαρίκα] Νίνου Μαρίκα Ευσταθίου Δημ. 332 ανατύπωση
Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ [Σουγιούλ Μιχ. Τζαβέλλας Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Μαυρίδης Χαρ. L-3011 ανατύπωση
Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ [Τσιτσάνης Βασ. Χρυσίνης Στέλ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 70292 ανατύπωση
Ο ΨΑΡΑΣ (Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΨΑΡΑΣ) [Τσιτσάνης Βασ. Μητσάκης Γιώρ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 70380 ανατύπωση
ΟΙ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ (ΣΦΥΡΙΖΕΙ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 70366 ανατύπωση
ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. L-3011 ανατύπωση
ΠΑΙΞΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ [Τσιτσάνης Βασ. Τσιτσάνης Χρ. Μαλτέζος Λουκάς] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 70293 ανατύπωση
ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΠΑΙΞΤΕ ΒΙΟΛΙΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. χορωδία L-3011 ανατύπωση
ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ (ΣΥΡΜΑ ΠΑΝΩ ΣΥΡΜΑ ΚΑΤΩ) [Μητσάκης Γιώρ.] Νίνου Μαρίκα Μητσάκης Γιώρ. Τατασόπουλος Γιάν. 537428 ανατύπωση
ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ (ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ) [Γούναρης Νίκ. Φατσέας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα Καπλάνης Κώσ. Μακρής Κώσ. L-4562 ανατύπωση
ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ (ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ) [Κλουβάτος Γεράσ.] Γαβαλάς Πάνος Νίνου Μαρίκα Γιαννουλάτου Ρένα 312226 ανατύπωση
ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΙΚΟ (ΑΧ ΓΙΑΤΙ) [Κλουβάτος Γεράσ. Φατσέας Νίκ.] Νίνου Μαρίκα χορωδία L-4562 ανατύπωση
ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ (ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ) [Καπλάνης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος L-4562 ανατύπωση
ΠΑΡΕ ΜΕ ΧΑΡΕ ΠΑΡΕ ΜΕ [Φιλίππου Νίκ.] Ευγενικός Θαν. Νίνου Μαρίκα Χιώτης Μαν. 332 ανατύπωση
ΠΑΡΕ ΠΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ [Σμυρναίος Άκης Τραϊφόρος Μίμης] Νίνου Μαρίκα Τζουανάκος Σταύρος L-4562 ανατύπωση
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ (ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ) [Χιώτης Μαν.] Νίνου Μαρίκα L-4562 ανατύπωση
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΡΩΜΕΝΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσαουσάκης Πρόδρ. Τσιτσάνης Βασ. 70292 ανατύπωση
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΑΡΙΑ (ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΚΟΡΙΤΣΟ Η ΜΑΡΙΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 70292 ανατύπωση
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΑΡΙΑ (ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΚΟΡΙΤΣΟ Η ΜΑΡΙΑ) [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. AO-2876 ανατύπωση
ΣΕΡΑΧ [Τσιτσάνης Βασ. Μαργαρώνη Ευαγγελία] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Ευσταθίου Σπ. 70293 ανατύπωση
ΣΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) [Δερβενιώτης Θεόδ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα 8N-5408 ανατύπωση
ΣΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ (ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ) [Δερβενιώτης Θεόδ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα L-3011 ανατύπωση
ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ [Τσιτσάνης Βασ. Γκούβερης Αλέκος] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Γιαννόπουλος Θανάσης 512844 ανατύπωση
ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ [Τσιτσάνης Βασ. Γκούβερης Αλέκος] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Γιαννόπουλος Θανάσης 8414 ανατύπωση
ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα Σαλασίδης Γιάν. Γιαννόπουλος Θανάσης 8414 ανατύπωση
ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ [Τσιτσάνης Βασ. Παπαγιαννοπούλου Ευτ.] Νίνου Μαρίκα L-3011 ανατύπωση
ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ (ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ) [Μητσάκης Γιώρ. Μητσάκη Αθηνά] Νίνου Μαρίκα Τατασόπουλος Γιάν. Μητσάκης Γιώρ. 332 ανατύπωση
ΤΙ ΜΠΕΛΑΣ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ (ΤΟ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Καλλέργης Νίκ. Τσιτσάνης Βασ. MBI-10117 ανατύπωση
ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΣ [Χρυσίνης Στέλ. Κολοκοτρώνης Χρ.] Νίνου Μαρίκα Μακρής Κώσ. L-4562 ανατύπωση
ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΤΩΡΑ [Τσιτσάνης Βασ. Τσάκαλος Γεράσ.] Νίνου Μαρίκα 478184 ανατύπωση
ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ) [Τσιτσάνης Βασ. Μπρίλης Νίκ. Μαλτέζος Λουκάς] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. Βούλγαρης Νίκ. 70860 ανατύπωση
ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ [Παπαϊωάννου Γιάν. Μάνεσης Κώσ.] Νίνου Μαρίκα Στελλάκης (Περπινιάδης) 332 ανατύπωση
ΤΟ ΘΥΜΑ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 70194 ανατύπωση
ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ [Τσιτσάνης Βασ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 536905 ανατύπωση
ΤΡΙΤΗ ΒΡΟΧΕΡΗ [Παπαϊωάννου Γιάν. Αγγελόπουλος Αλεξ.] Τσαουσάκης Πρόδρ. Νίνου Μαρίκα 854016 ανατύπωση
ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΙΝΟ (ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ) [Χρυσίνης Στέλ. Κοπελίδης Λ.] Νίνου Μαρίκα Μακρής Κίμων L-4562 ανατύπωση
ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ (ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΣ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 70366 ανατύπωση
ΧΑΤΖΗ ΜΠΑΞΕΣ (ΠΑΜΕ ΤΣΑΡΚΑ, ΜΠΑΞΕ ΤΣΙΦΛΙΚΙ) [Τσιτσάνης Βασ.] Νίνου Μαρίκα Τσιτσάνης Βασ. 512844 ανατύπωση


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (23.02.2016)
Τέλειο! Μπράβο, Μαίρη.


Σχόλιο από Orfeus (23.02.2016)
R E S P E C T !!!


Σχόλιο από mary_omikron (23.02.2016)
Παλιά ανάρτηση είναι Λιάνα, του 2013... αλλά την ξαναθυμήθηκα σήμερα που ειναι 53 χρόνια απ΄΄ τον θάνατό της


Σχόλιο από mary_omikron (23.02.2016)
59 χρόνια* (διορθώνω)


Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (23.02.2016)
Δεν πειράζει Μαίρη. Όπως γράφει και ο Orfeus : Respect!Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
mary_omikron
Μαίρη
από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/mary_omikron

Εικόνες με ή χωρίς λέξεις.... ίσως για ένα παραλήπτηglitter-graphics.com

De profundis...Smile

Οταν σκέφτομαι το μέλλον αυτού του blog, σκέφτομαι φυσικά τις ατέλειωτες χιλιάδες των αναγνωστών που αναμένω, και αναρωτιέμαι ποιά ακριβώς διαστροφή είναι  αυτή που θα τους βάλει στον πειρασμό να κάνουν το πολυπόθητο click... {#emotions_dlg.huh}

Ελπίζω στο κίνητρο να ΜΗΝ υπάρξει το παραμικρό αίσθημα αλληλεγγύης και ξενερώσω απότομα με το "γεννηθήτω".....

Γιατί τώρα έχω μπει σ΄αυτό το λούκι?  Α, ναι... επειδή σαν καλό net-victim που σέβεται το κουσούρι του, πρέπει και να το στηρίζω τουλάχιστον με ένα blog....


Υ.Γ. Και για να το σοβαρέψω λίγο, γιατί με καθυστερημένη από μένα δεύτερη ανάγνωση βγαίνει λίγη έπαρση απ τον παραπάνω αστεϊσμό... το μπλογκ δεν φιλοδοξεί δημοφιλία, δεν απευθύνεται πουθενά πλην κάποιου που μάλλον δεν θα το δει ποτέ, και έχει σχέση μόνο με στιγμιαία παρόρμηση  τυπωθήτω, χωρίς "α ν α γ κ α ί α   ε ξ ή γ η σ η"....


<a rel="nofollow" href="http://www.glitter-graphics.com"><img src="http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1880/1880053tl66zhyrtl.gif" width=240 height=320 border=0></a><br><a rel="nofollow" href="http://www.glitter-works.org" target=_blank>glitter-graphics.com</a>

Tags

blue jeans indigo denim άκου ανθρωπάκο Βίλχελμ Ράιχ γιαγιά γυναίκα female genital mutilation δάσκαλος χρυσαυγίτες εφημερίδα του 1880 ιστορία για ένα κάποιον φθοροποιός μηχανή Καβάφης προτομή Καβουρότρυπες Χαλκιδική ζωγραφισμένα βράχια γλυπτά βράχων Μαρσέλ Προύστ Νικολας Ασιμος Νικος Γκατσος Πειραματικό πολυτονικό Πολυτεχνείο 1973 πρώτη επέτειος φωτό ρόδο Ιεριχούς Ρούντυ βέλγικος ποιμενικός groenendael το γάλα Χοντρομπαλού Νικος Γκάτσος Δέσπω Διαμαντίδου Χρονης Μίσσιος σκοτώθηκες νωρίς χαμογέλα ρε χρονικό δικτατορίας ντοκυμανταίρ Π.Βούλγαρη
Επίσημοι αναγνώστες (37)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης