αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
08 Μαρτίου 2013, 13:53
Ξύπνημα του ΕΘΝΟΥΣ ....Προτροπές.


  1.     Το κερί της ΕΛΛΑΔΑΣ λιώνει ... απομένει ο άχρηστος σπάγκος ... Απανταχού Ταγοί του ΕΘΝΟΥΣ ομονοήσετε και να συνδράμετε ακραιφνώς ,  για την σωτηρία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.      Ο δυναμισμός του ΕΘΝΟΥΣ πρέπει να ξυπνήσει και να θριαμβεύσει,  όπως το πραγματοποίησε σε προγενέστερους καιρούς .
 2.   Στο πεπερασμένο διάβα της μηδαμινής ζωής , μπροστά στην αιωνιότητα , από κάθε ανθρώπινη οντότητα παραμένει μόνον ...το ταξίδι της ψυχής , μετά από τον αναντίρρητο και ανίκητο ...θάνατο.       Εσείς που μύχια αισθάνεστε ΕΛΛΗΝΕΣ και που έχετε την δυνατότητα βοήθειας να σωθεί η Ελλάδα , από την επερχόμενη καταστροφή , ακολουθείστε τα αχνάρια των μεγάλων ευεργετών του ΕΘΝΟΥΣ , κάντε-το τώρα , προτού είναι πολύ αργά και έλθουν τα χείριστα... για τα αδέλφια σας...

stoxastis-vaggeliscom.blogspot.com2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από adreo (11.03.2013)
Αγαπητέ στοχαστή,
η επίκληση που κάνεις σε όσους μπορούν να βοηθήσουν, πηγαίνει σε ώτα σφραγισμένα. Οι ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ όπως ξέρεις παρουσιάστηκαν σχεδόν όλοι μαζί και όσο είχε ανάγκη η Πατρίδα. Όταν πέθαναν αυτοί μένοντας στην αιωνιότητα για όσα προσέφεραν στην Πατρίδα, αυτός ο τόπος γέννησε μόνο αρπακτικά, που αχόρταγα κατασπαράζουν τις σάρκες των Ελλήνων.
Μου κάνει εντύπωση και εμένα που τόσο και τόσοι μεγάλοι  Έλληνες, του χρήματος ,των μεγάλων θέσεων που κατέχουν παγκόσμια, του πνεύματος, σκορπισμένοι ανάμεσα στα 25 εκατομμύρια του Ελληνισμού σε όλες σχεδόν τις χώρες, δεν έχουν κάνει ούτε μια δήλωση συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο τόσο σκληρά Ελληνικό Λαό. Δεν έκαναν μια προσπάθεια να μαζέψουν ένα καράβι τρόφιμα και να τα στείλουν σε αυτούς που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, και όλοι τους μαζί με τους εδώ καλοπερασάκηδες, μένουν αδιάφοροι θεατές της γενοκτονίας που συντελείται.
Πολλοί από αυτούς είναι μεγάλοι οικονομολόγοι, άλλοι είναι εφοπλιστές με τις χιλιάδες καράβια, με τεράστιες επιχειρήσεις... και κάθονται να παρακολουθούν ως θεατές την καταστροφή της μητέρας πατρίδος, των αδελφών τους; Με την τεράστια δύναμη του χρήματος που διαθέτουν και των γνωριμιών τους με όλους τους ισχυρούς της γής, τίποτα δεν μπορούν να κάνουν; Να τους πιέσουν λέγοντάς τους πως τα ελάχιστα δις που  αντιστοιχούσαν στο 3, 6 % του ελλείμματος, ναι τόσο ήταν, που όταν ανέλαβε ο ηλίθιος γιωργάκης το έκανε βοηθούμενος από τον απαίσιο εγκληματία παπακωνσταντίνου, και τον ελεεινό γεωργίου, το έκανε επαναλαμβάνω, 15,8% και πάλι ελεγχόμενο ήταν και τώρα πια ανεξέλεγκτο έχει γίνει 400 δις; Και τι κάνει η Ελληνική τρόικα σαμαρά και σία για να σταματήσει την άνοδο του χρέους; Μόνο δάνεια και γδύσιμο του Λαού ώστε πλέον να μην μπορεί να ζήσει; Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πεινάνε, δεν έχουν ρεύμα, τους κυνηγάει η εφορεία για να δώσει κάποια που χρώσταγε και που όσο δεν μπορεί να δώσει χρεώνεται με 1% το μήνα τόκους, που δεν έχουν κατά που να στρέψουν το βλέμμα τους ζητώντας βοήθεια.
Και οι κυβερνήτες ασυγκίνητοι παρακολουθούν. Όμως τα 6-7000 ευρώ τον μήνα και όλα τα αβαντάζ που τους παρέχει η εξουσία που την έχουν κάνει στα μέτρα τους, τα τσεπώνουν...
Λέγονται αυτοί κυβερνήτες; Λέγονται αυτοί πολιτκοί;
Όπως πάνε θα μας ξεζουμίσουν, θα βάλουν υποθήκη όλη την επικράτεια και αυτοί θα εξακολουθούν να λένε πως μας έσωσαν. Να αντιδράσουν λοιπόν άμεσα οι ηγήτορες και οι ταγοί του Έθνους μέσα και έξω αντί να παρακολουθούν ασυγκίνητοι το δράμα των Ελλήνων, ο Τσίπρας δε αν δεν μπορεί να τους ρίξει να παραιτηθεί μαζί με όλους τους βουλευτές του, καθώς και η υπόλοιπη αντιπολίτευση, γιατί διαφορετικά γίνονται συνεργοί της γενοκτονίας των Ελλήνων.
Στοχαστή, σε τελευταία ανάλυση πρέπει να υπάρξει κάποιος που να στείλει όλους τους δολοφόνους, ναι δολοφόνοι είναι , αφού χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα, την έλλειψη φαρμάκων και ιατρική φροντίδα , κακουχίες, χωρίς θέμανση, χωρίς τα στοιχειώδη και απαραίτητα, να τους στείλει επαναλαμβάνω  στο διάολο και να πει σε όλους αυτούς πως η Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τα ποσά που εσκεμμένα της φόρτωσαν. Και να στείλει όλους τους υπαίτιους στο Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα ενεντίον του ΛΑΟΥ μας.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα δούμε ελπίδα
adreo
Υ.Γ. Και για να μην βιαστούν κάποιοι να μου βάλουν κάποια πολιτική ταμπέλα, τους λέω πως ο adreo δεν ανήκει πουθενά. Μόνο την ΠΑΤΡΙΔΑ σκέπτεται και τους βασανιζόμενους Έλληνες.


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (11.03.2013)
Φίλε adreo
Εκτιμώ ότι το σχόλιό σου είναι απαύγασμα του  αδιάφθορου ψυχικού σου κόσμου και αντανακλά μύχια στο κάθε Έλληνα απλό πολίτη ...
Λες αλήθειες πεντακάθαρες και αναφέρεσαι με παρησία στην απροσδόκιτη οικονομική κατάντια της χώρας...  Λέω απροσδόκιτη γιατί το διογκούμενο εξωτερικό χρέος , το προερχόμενο από τον ασύστολο δανεισμό , το έκρυβαν οι "λεβεντες" πολιτικοί μας όλα αυτά τα χρόνια, επιμελημένα από τον Ελληνικό λαό .
Εχεις απόλυτο δίκαιο όταν λες ότι "...η επίκληση ... πηγένει σε ώτα σφραγισμένα... "
Εγώ όμως σαν ένας απλός πολίτης , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι , να στηλιτεύω τα τεκταινόμενα  με την γραφίδα μου  και να προτρέπω μήπως ξυπνήσουν οι συνειδήσεις αυτών ,  που έχουν την δυνάτότητα να βοηθήσουν , για να ξεβαλτώσει η χώρα από τον   βούρκο , που την έχουν σπρώξει ...  και προτού ο βούρκος καλύψει και φράξει την αναπνοή της.
Με εκτίμηση
stoxastis-vaggeliscomΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης