αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
28 Μαΐου 2013, 19:57
Ο Δανεισμός και το Δημόσιο Εξωτερικό Χρέος


      Διαβάζοντας την Realnews (money) με τίτλο "Πληρώνουμε τα Σπασμένα", βλέπουμε την πορεία του δανεισμού της χώρας τα τελευταία τρία χρόνια .

    Ο κ. Δασόπουλος συντάκτης της εφημερίδας εκπόνησε εύστοχα και δημοσίευσε η Realnews , μία συνεκτική , κατανοητή και ενημερωτική γραφή για την πορεία δανεισμού της χώρας Αναλύει και παραθέτει με ευκρίνεια τα ποσά δανεισμού σε μία πλήρη και ευανάγνωστη εικόνα πέραν της μεστής ανάλυσης , που περιέχει το όλο γράφημα.


        Οι ΑΠΌΨΕΙΣ , αφού συγχαρούν τον κ. Δασόπουλο για το πόνημά του , που όπως καταφαίνεται ασχολείται επισταμένα και με τον δανεισμό της χώρας , θα θέσουν 4 ερωτήματα ,  τα οποία κατά την εκτίμησή τους , θα ολοκληρώσουν την όλη εικόνα της πορείας του εξωτερικού χρέους τα τρία τελευταία χρόνια  σε συνάρτηση με τον προαναφερθέντα δανεισμό. 

Τα ερωτήματα:

  1. Ποίο το εξωτερικό χρέος της χώρας προ της εισόδου στο ΔΝΤ.
  2. Ποίο μετά και μέχρι το PSI .
  3. Ποίο αμέσως με την ολοκλήρωση του PSI.
  4. Ποίο το σημερινό χρέος.

    Εκτιμάται , ότι οι απαντήσεις εφόσον δοθούν , θα παρουσιάσουν την πλήρη εικόνα του χρέους στον Έλληνα πολίτη,  ο οποίος καλείται σήμερα με πρωτόγνωρες θυσίες να επωμισθεί το επώδυνο δυσβάσταχτο και αδικαιολόγητο χρέος , που δημιούργησε ο αλόγιστος διαχρονικός υπερδανεισμός των εκάστοτε κυβερνήσεων . Τον δανεισμό αυτόν δεν φρόντισαν οι πολιτικοί μας να τον επενδύσουν και να τον διαχειριστούν λελογισμένα , ώστε να αποφέρει τουλάχιστον την αποπληρωμή των τόκων..

        Απάντηση των ερωτημάτων αναμένεται , τόσο από  τον κ.Δασόπουλο ή και όποιον άλλον αναγνώστη.


       

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από blogarismenos-enge-falos (22.06.2013)
o αρθρογράφος γράφει ανακρίβειες. Για τις τράπεζες πήγαν 233 και όχι 50 δις. Εδώ το σχηματικό με τους νόμους αναλυτικά.http://s15.postimg.org/kox7f8j8b/EKTBANKS.jpg


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (22.06.2013)
Φίλτατε  blogarismenos..
Σχολιάζεις ως ανακρίβειες του αρθρογράφου και άμεσα την εφημερίδα Realnwes.
Ο αρθρογράφος κ.Δασόπουλος , που είναι και αποδέκτης της ανάρτησης, όπως και η Realnwes , θίγονται άμεσα ... Απομένει να πάρουν θέση.


Σχόλιο από blogarismenos-enge-falos (26.06.2013)
Αγαπητέ stoxastis-vaggeliscomΘιγμένη είναι μόνο η αλήθεια. Απεναντίας δέν έκανα κάποιον προσωπικό χαρακτηρισμό για την εφημερίδα ή για τον αρθρογράφο για να τον θίξω. Απο την άλλη μεριά ο αρθρογράφος αγνοεί το σύνολο των 9 ΦΕΚ της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ένα γεγονός που είναι γνωστό τις πάσει απο πέρυσι. Οποιοδήποτε γράψει στο google "233 δις" θα του βγάλει " 3,190,000 results" αρκετά να διαβάζει μέχρι αναλύσεως τελευταίου σεντ.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης