αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
21 Ιουνίου 2013, 12:12
Πανσέληνος
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ  ΣΚΕΨΕΙΣ  ΜΟΥΣΙΚΗ  

την Κυριακή και έχω ήδη αρχίσει να επηρρεάζομαι. Είναι λένε η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2013. Το φεγγάρι θα φτάσει στα 356.991 χιλιόμετρα από τον πλανήτη μας, ενώ η μέση απόσταση Γης-Σελήνης, που μεταβάλλεται μέσα στο έτος, είναι περίπου 382.900 χιλιόμετρα.

Η φετινή σούπερ Πανσέληνος δεν θα είναι σαν την περσινή της 6ης Μαϊου που έφτασε στα  353.500 χιλιόμετρα από τη Γη. Δυστυχώς την περσινή πανσέληνο την έχασα κι ας έπεφτε στα γενέθλιά μου. Θα έλεγα οτι μου κόστισε και προσπαθώ να μην το θυμάμαι.... Οι ευκαιρίες φεύγουν εξάλλου, έρχονται άλλες κι άλλες κι ακόμα περισσότερες και είναι στο χέρι μας αν θα τις αφήνουμε όλες να φεύγουν. Η επόμενη φορά που η πανσέληνος θα φτάσει σε παρόμοιο μέγεθος, θα είναι στις 10 Αυγούστου 2014, όταν η απόσταση Γης-Σελήνης θα είναι 353.800 χιλιόμετρα.Όταν η πανσέληνος βρίσκεται στο περίγειο (το πιο κοντινό σημείο με τη γη) φαίνεται περίπου 14% μεγαλύτερη και 30% φωτεινότερη από ό,τι όταν η πανσέληνος λαμβάνει χώρα με το φεγγάρι στο απόγειο, δηλαδή στη μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη.

Πέρα όμως από την Πανσέληνο της Κυριακής απολάυστε την σημερινή μέρα γιατί είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Γι αυτό αγαπητή μου παρεούλα βγείτε να ξελυσσάξετε και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή την παρέα σας την οικογένειά σας. Όμορφη ατμόσφαιρα, μουσικούλα, ότι πρέπει για χαλάρωση! Και την Κυριακή μην ξεχάσετε ότι και να κάνετε βγείτε σε ένα εξωτερικό χώρο το βράδυ 5 λεπτά και ξεφύγετε με το μυαλό όπου εσείς θέλετε να ξεφύγετε.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 
Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΉ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης