αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
28 Ιουνίου 2013, 00:13
Deos proudly presents: 12σφαιρο Ιφιγένεια - Νάμα
θέματα εκπομπών  

Διανύουμε ένα Ζεστό Καλοκαίρι και περιμένουμε πώς και πώς να μας πάρουνε Αλλού τα Κύματα και να Χαθούμε. Μέχρι να συναντήσουμε τις Θάλασσες να μας δροσίσουν, προτείνω να συναντήσουμε την Ιφιγένεια Παπουτσά των Νάμα και να μας δροσίσει με το δικό της 12σφαιρο!


Καλεσμένη στο Αφιερωμένο Εξαιρετικά, η Ιφιγένεια θα επιλέξει 12 αγαπημένα της τραγούδια τα οποία θα μας παρουσιάσει κι εμείς θα ετοιμάσουμε 12 περιποιημένες δροσιστικές ερωτήσεις.
Ενδιάμεσα θα ακούσουμε αγαπημένα κομμάτια των Νάμα, συναντώντας ακόμη και τον Οδυσσέα ο οποίος ταξίδεψε πάνω από 20 χρόνια για να βρει το studio της εκπομπής :)


Τα'παμε και πριν ότι αν θέλετε μπανάκι θα πρέπει να το κανονίσετε Μια Κυριακή, παίρνοντας Το Καπέλο σας και κολυμπώντας σαν Το Ψαράκι.
Σήμερα όμως Παρασκευή 28 Ιουνίου 20.00-22.00, το ραντεβού μας είναι στο Radio MusicHeaven, Αφιερωμένο Εξαιρετικά στο 12σφαιρο της Ιφιγένειας.

Τι ν'αρνηθώ εγώ απ'όλα αυτά;
Κατα βάθος
τίποτα!

Σας περιμένουμε ολοζώντανα!
http://radio.musicheaven.gr/


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης