αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Ιστορίες για αγρίους
Ο Ταρζάν μας λείπει
01 Οκτωβρίου 2013, 17:25
Ω ρε που πάμε (ή αλλιώς ο καλύτερος διαγωνισμός λογοτύπου ever)
ω ρε που πάμε  working girl  

Τα καλά της δουλειάς του γραφίστα είναι πάρα πολλά.

Εκτός του ότι μερικοί θεωρούν απαράδεκτο να σε πληρώσουν περισσότερα από 50 ευρώ για λογότυπο, θεωρούν ότι η γραφιστική εργασία είναι χόμπι και ότι δεν αξίζεις τα λεφτά που ζητάς.

Πριν λίγους μήνες είχε προκληθεί σάλος στην ελληνική γραφιστική κοινότητα με το διαγωνισμό για το σχεδιασμό λογοτύπου για το δήμο Αλονήσσου, που κατέληξε σε καλλιτεχνικό τρολάρισμα από τους γραφίστες. Το αποτέλεσμα ήταν να γελάσουμε με την ψυχή μας με τις εν λόγω δημιουργίες (ΚΛΙΚ)

Και ποιο ήταν το βραβείο;;;

"Στον ανάδοχο – νικητή παρέχεται 5νθήμερη δωρεάν διαμονή για 2 άτομα στην Αλόννησο κατά τις περιόδους Μάιο, Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Η προσφορά της 5νθήμερης διαμονής παρέχεται από το Σύλλογο Ξενοδόχων Αλοννήσου χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου Αλοννήσου. Επιπλέον, θα βραβευθεί σε ειδική εκδήλωση και θα γίνει μνεία του ονόματος του δημιουργού με ειδικές αναφορές και καταχωρήσεις."

Χουβαρντάς ο δήμος Αλονήσσου, δεν είχε να δώσει λεφτά για να φτιάξει ένα σοβαρό λογότυπο κάποιος επαγγελματίας γραφίστας.

Σήμερα διάβασα τα εξής:

Διαγωνισμό γραφιστικής δημιουργίας,  με θέμα το σχεδιασμό του νέου λογοτύπου του προκηρύσσει ο Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Ε.Ε.), το συλλογικό όργανο των Ελλήνων λιθογράφων – εργοδοτών.
Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 9 Οκτωβρίου στις 17.00 ενώ θα εκτεθούν και σε ειδικό χώρο προβολής την ημέρα του συνεδρίου Athens PrintComm 2013 στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το έπαθλο του νικητή που θα αναδείξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, θα είναι δύο (2) εβδομάδες πρακτικής άσκησης σε τρεις εκτυπωτικές μονάδες – εργοστάσια του κλάδου.
(Στην προκήρυξη δεν είναι σαφές, αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Σύνδεσμο μας ενημέρωσαν ότι η πρακτική αυτή άσκηση, θα είναι άμισθη).

Την τριμελή κριτική επιτροπή θα απαρτίσουν ο πρόεδρος του ΣΕΜΕΕ Γρηγόρης Κόκκορης, η ταμίας του ΣΕΜΕΕ Μαριάνα Τσέκου και ο σχεδιαστής Δημοσθένης Μπρούσαλης.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι σπουδαστές-φοιτητές Γραφιστικής και Καλών Τεχνών.

(ΠΗΓΗ)

____________________

Ειλικρινά αναρωτιέται κανείς, αν οι ίδιοι οι τυπογράφοι δεν υποστηρίζουν τους γραφίστες, τότε πως να το περιμένεις από αλλού; Πώς το σκέφτηκαν αυτό;;;;

Καλλιτεχνική εργασία δεν σημαίνει ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.

Η τραγελαφικότητα σε όλο της το μεγαλείο...

Είμαι πολύ περίεργη για τα σχόλια σας, ειδικά στην περίπτωση της άμισθης πρακτικής εργασίας ως αμοιβή.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
pastella
Στέλλα
Superhero
από ΧΑΡΙΛΑΟΥΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/pastella

Από το ημερολόγιο ενός superhero.
ask2use.com: Επιτρέπεται η αντιγραφή όλου του κειμένου
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή χωρίς άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

web counter
web counter
Tags

17 Νοέμβρη comics η έβδομη τέχνη εργασία humor Θεσσαλονίκη μου γλυκιά καθημερινότητα live συναυλία peter gabriel MSc διπλωματική Χριστοδουλόπουλος my inner struggle ανθρώπινες σχέσεις πτυχιακή μέρα μπαίνει- μέρα βγαίνει άνθρωποι είμαστε Oldenburg Γερμανία Νεομετανάστρια Εκλογές Radio MusicHeaven Θεσσαλονίκη Σοβαρά Τώρα Thessaloniki 2014 world experiences yeaaaah baby!!! άνθρωποι και ιστορίες Βαγγέλης Γιακουμάκης σχολείο bullying δουλειά ωχ το μάτι μου σαρκασμός εκπομπή Πειρατές κι όπου μας βγάλει Ελλάδα Ελλάδα night life γραφιστική θεωρίες για αγρίους διακοπές πανεπιστήμιο ουστ από δω! κινηματογράφος soundtrack κορίτσια απολαύστε χιούμορ μουσική περί MusicHeaven BK Πλάκα Με Κάνεις by Night Πλάκα Με Κάνεις σπουδά-ζω συναυλίες ταξίδια MusicHeaven ταξιδιάρα ψυχή υπολογιστής Χαλκιδική ΒΚ τηλεόραση χιουμοριστικό ω ρε που πάμε working girl
Επίσημοι αναγνώστες (13)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης