αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
Πετάω τη σκουφια μου...
03 Νοεμβρίου 2014, 11:58
Το τριήμερο....


της 28ης Οκτωβρίου που πέρασε και ήταν όμορφο.Πολύ όμορφο. Χαίρομαι γιατί πήγα εκδρομούλα με φίλους και καλή παρέα και περάσαμε καλά.Φοβόμουν βέβαια ότι θα ήσουνα γκρινιαρικούλι γιατί ήταν η πρώτη μας εκδρομή  αλλά τελικά μια χαρά.

Γράφω εταιροχρονισμένα αλλά οι σκέψεις είναι πολλές, χαίρομαι που τα περάσαμε όμορφα, γιατί ήταν η πρώτη φορά που πηγαίναμε και μαζί κάπου εκτός.Σαν να κάναμε μια νέα αρχή, νιώθω, μάλλον χρειαζόμουν έτσι κι αλλιώς ένα ταξίδι εδώ και καιρό. Μακάρι να κάνουμε κι άλλες πολλές εκδρομούλες, γιατί "πετάω τη σκούφια μου " για ταξίδια. Μετά από ένα ταξίδι γυρίζεις ξεκούραστος, ανανεωμένος και κάπως διαφορετικός. Αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερες καιρικές συνθήκες, μου άρεσε που κάναμε για λίγο τους αγρότες και μαζέψαμε ελίτσες, χόρτα, ρόδια κλπ. κλπ. Καταφέραμε και πήγαμε και στον αρχαιολογικό χώρο της Περιστεριάς με τους θολωτούς τάφους -τι θαύμα κι αυτό να το βλέπεις.

Εντάξει όλη μέρα απο δω κι από κει υπήρχε και λίγη κούραση αλλά αυτού του είδους η κούραση είναι πολύ ευχάριστη, από τη δική μου οπτική γωνία τουλάχιστον.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
renabill
Ειρήνη
από ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/renabill

Ο, τι προκύψει....
ftiaxto.gr

 

  

 

 


Tags

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙKA ΑΣΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ-ΜΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Σκέψεις ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ
Επίσημοι αναγνώστες (15)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης