αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
27 Φεβρουαρίου 2015, 09:37
Deos proudly presents: Ξένια Γαργάλη -12σφαιρο!
θέματα εκπομπών  

Μπορεί ο Φλεβαρης να μας αφήνει σε λίγο και μαζι οι γιορτές και τα χρώματά του, εμείς όμως εξασφαλίσαμε να σας προσφέρουμε έξτρα χαμόγελα, χρώματα και θετική ενέργεια μέσα από ένα 12σφαιρο τόσο ευέλικτο, όσο η πλαστελίνη.

Η Ξένια Γαργάλη αφήνει για λίγο την MusicLab Orchestra Πλαστελίνη κι επισκέπτεται το deostudio με 12 αγαπημένα της τραγούδια, ύστερα από μάχη στην επιλογή!

Μαζί με αυτά θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε νέα Πλαστελινοτράγουδα από την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά σε πρώτη ραδιοφωνική ακρόαση. Εμεις αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ετοιμασουμε τις δέουσες ερωτήσεις και να σας περιμένουμε σήμερα στις 20.00 στο Radio MusicHeaven!


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης