αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ..
Ο Καπετάνιος και το πλήρωμα, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..!
23 Μαρτίου 2007, 08:50
O Deos προτείνει : Beatles
θέματα εκπομπών  

Συνήθως τα μουσικά μου αφιερώματα όταν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο συνεπάγονται κάποια προσεχή του εμφάνιση. Στην περίπτωση αυτή έχουμε την εξαίρεση του κανόνα, καθότι αν περιμέναμε να δούμε τους Beatles live & alive δε θα κάναμε ποτέ εκπομπή γι'αυτούς!!

Η αφορμή και η ιδέα δόθηκε από τον φίλο μου τον Beatlus (..ποιος άλλος? :P)

Σήμερα στις 20.00 λοιπόν θα πάμε ένα ταξιδάκι στο παρελθόν με το πιο διαχρονικό συγκρότημα, που μας χάρισε αναρίθμητες μεγάλες μουσικές στιγμές.

 

 

RADIO MUSIC HEAVEN
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ (20.00-21.00)


3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Orfeus (23.03.2007)
Τα μάθαμε... τα μάθαμε...

Καλή επιτυχία στην εκπομπή και μην ξεχάσεΤΕ την αφιέρωση!!!

:-))))


Σχόλιο από beatlus (23.03.2007)
Για να αποδώσω τα του Καίσαρα, στον... Κάισαρα, η Βίκυ με αφοπLιστική συLLογιστική ("τί άλλο από Beatles") με προέτρεψε να υλοποιήσουμε το αυτονόητο. Αλλωστε, ναι... θα ήταν λίγο άτοπο να περιμένουμε να έρθουν τα "Σκαθάρια" κατά τα μέρη μας. Οποτε, απόψε... I want to hold your hand, Γιάννη και φύγαμε:-)))


Σχόλιο από lvicky (23.03.2007)
Παρακαλώ όπως αφιερώσατε στην LΚαίσαρα, ώ Καίσαρα από την Καισαρεία το Yesterday. Ευχαριστώ Δεόντως...:DΓια να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
deos
John Deos
super hero - διανυκτερεύουμε 24hrs
από ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/deos

Ταξιδεύουμε στα νησιά της Μουσικής, της Συλλογής, της Ζωγραφικής και στα υπόλοιπα νησιά του Ελεύθερου Χρόνου μας. Για να (ξε)φεύγουμε ακόμα κι όταν δεν μπορούμε..Tags

θέματα εκπομπών BoNus TrAck come back COME BACK Deostudio 400 happening live MusicHeaven Comedy Nostalgia Playlist Playlist playlist Pop Nostalgia Pop Nostalgia Playlist ZAMBOMBA Αναλαμπές Αναμνήσεις Απόκριες Αρκούδια Ας εκφραστούμε Δεόσπιτο Διαγωνισμοί Διακοπές Εμπειριών Συλλέκτης Επετειακά Ζάχαρη Άχνη Η Χαρά της Ζωής! Θέατρο θέματα εκπομπής Ιαπωνία Καλεσμέλος καλεσμέλος Κοινοτικά Λαμπάδες Μανταρινάδα Μάντεψε Ποιος Μη μου τους στίχους τάραττε Μικρές Αγγελίες Ο Deos & Οι Άτακτες Παραλήρημα Παραπλάνηση Ρετρό Στο Δρόμο Συλλεκτικά Συναυλίες Συνειδητοποιώ Ταινίες Τηλεπαιχνίδι Φαγητά
Επίσημοι αναγνώστες (39)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs

LinksΑνάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης