αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs

Home
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΕΧΝΕΣ, ΛΟΓΟΣ
Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
29 Ιουνίου 2015, 18:37
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ;


φίλες , φίλοι ,

νομίζω διερχόμαστε μια κατάσταση πλήρους σύγχυσης. Πάνω από τα κεφάλια μας πλανάται η αβεβαιότητα, η καταρρακωμένη υπερηφάνεια μας, χιλιάδες γιατί για τους ανάξιους που κυβέρνησαν την χώρα και την έφτασαν με την ανοχή μας και με την συμμετοχή μας, στην σημερινή κατάσταση. Μπορεί ο Τσίπρας να έχει αγαθές προθέσεις, μπορεί να βγήκε  κυβερνήτης με χίλιες ελπίδες , όλων των Ελλήνων, στην καρδιά του και χίλια άλλα δυο.

Έπιασε λοιπόν δουλειά με τις ευχές όλων μας, μα είναι δυνατόν οι ευχές μας να πιάσουν, όταν απέναντί σου έχεις το διάβολο με 18 πρόσωπα, συν ένα ακόμη του Δ.Ν.Τ.

Έ λοιπόν Τσιπράκο τι μπορείς να κάνεις με τέτοιους συνομιλητές;

Με ανθρώπους που έχουν το διάβολο αγκαλιά και έχουν κανονίσει, ακόμα και η Κύπρος.... "Και συ τέκνον Βρούτε; που δεν είδαμε την βοήθειά της...." έχουν κανονίσει να πετάξουν την Ελλάδα έξω από το Ευρώ.

Η αγνωμοσύνη  όλων αυτών που πριν μερικούς αιώνες, ζούσαν πάνω στα δέντρα, και που μας χρησιμοποίησαν , γλωσσικά, πολιτισμικά, και πήραν όλες τις βάσεις για να οργανωθούν και να ζουν ως πολιτισμένοι άνθρωποι, είναι προκλητική. 

Εγώ δεν θα σας πω τι πρέπει να ψηφίσετε, γιατί ο κάθε Έλληνας, η κάθε Ελληνίδα, είναι αυτόνομοι άνθρωποι και μπορούν να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας. Και έτσι θα κάνω και εγώ.

Όμως ο Ελληνικός Λαός θα πάει στις κάλπες, χιλιοπληγωμένος, με τα όσα του επισώρευσαν οι ντόπιοι σατραπίσκοι και οι ξένοι εγκληματικοί εταίροι μας., σε πλήρη σύγχηση για το πιο είναι σωστό να κάνει.

Βέβαια και η συμμετοχή του Τσίπρα άσχετα που μου εξυψώνει την υπερηφάνειά μου, δεν είναι άνευ ευθυνών.

Και ο λόγος είναι ότι η χάβρα των ευρωπαίων έχει αντιδράσει με χίλια δυο μέσα με απώτερο σκοπό να τον πετάξουν έξω από την διακυβέρνηση της χώρας. Ότι έκανε το έκανε ως άπειρο σχολιαρόπαιδο και αγνοώντας ότι οι άλλοι θα του βάλουν φονικές τρικλοποδιές .Απλά έπρεπε να έχει σχέδια και ότι έκανε να μην το κάνει εν βρασμώ. Έπρεπε να καλύψει τα νώτα του. Ίσως βέβαια ο αιφνιδιασμός που επεχείρησε να του βγει σε καλό, γιατί νομίζω πως οι εταίροι μας έχου αρχίσει να ανησυχούν, γι' αυτό και επμβαίνουν έντονα στα εσωτερικά μας , ζητώντας να ψηφίσουμε ΝΑΙ. Αλλά δεν ξέρουν ότι ο Έλληνας αυτά  τα εισπράτει αντίθετα  και μπορεί να ψηφίσει όχι;

Του εύχομαι λοιπόν του Τσίπρα ,γιατί τον βλέπω σαν ένα σπουδαίο Πατριώτη,  να καταφέρει να βγάλει την Ελλάδα σε απάνεμο λιμάνι.

Όχι τίποτε άλλο , αλλά η Ελλάδα πρέπει να έχει καλύτερη τύχη. Την ζητά η Ιστορία της, ο περήφανος Λαός της, όλοι εμείς , τα παιδιά μας που πρέπει να έχουν μια καλύτερη ζωή, εντός της χώρας.

Τώρα για τις ευθύνες μας  δεν είναι η ώρα για να γράψω. Μια άλλη  φορά. Να περάσει  το κακό και βλέπουμε.

γεια σας ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ,

adreo

 Υ.Γ. Λες και με άκουσε ο Κύπριος αδελφός Υπουργός  Χάρης Γεωργιάδης, ενώ έγραφα εναντίον τους, και δεν το παίρνω πίσω γιατί πολύ άργησε, έκανε δηλώσεις συμπαράστασης. Όμως απορία μου... ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΤΕ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ; Για να χρησιμοποιούν την αδιαφορία σας εναντίον μας οι Ευρωπαίοι εκμεταλλευτές μας;


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
adreo
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσικοσυνθέτης
από ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/adreo

Σκοπός του BLOG μου είναι η προώθηση και προαγωγή της ΜΟΥΣΙΚΗΣ, οποιασδήποτε μορφής τέχνης (των λεγόμενων ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ) και του λόγου, (ΠΟΙΗΣΗ, ΣΤΙΧΟΣ, ΔΙΗΓΗΜΑ, ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ), σχετική αρθρογραφία και προσωπικές απόψεις, κρίσεις και εκτιμήσεις.
powered by Agones.gr - livescore

 


Tags

Γάτες να αφυπνιστούμε ολοι ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ www.musicheaven.gr/html/story.php?id=1523 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΔΙΗΓΗΜΑ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ
Επίσημοι αναγνώστες (7)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN Όροι Χρήσης