αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
13 Ιανουαρίου 2016, 18:54
Απορίας Άξιον...


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ από VOICENEWS (στο διαδίκτυο) Πληροφοριακά ΣτοιχείαΔημοσιεύθηκε : 09 Ιανουάριος 2016 5 χρόνια φυλακή και πρόστιμο αν ταΐζεις μόνο Έλληνες…

"...Περάστηκε στα μουλωχτά μαζί με το σύμφωνο συμβίωσης η εν λόγω τροπολογία που θέλει η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών σε Έλληνες να τιμωρείται με φυλάκιση έως πέντε χρόνια και πρόστιμο 1.500 ευρώ λόγω της απόκλισης ατόμων διαφορετικής φυλής , χρώματος καταγωγής ή σεξουαλικού προσανατολισμού.Πιο αναλυτικά πρόκειται για τροπολογία που κατατέθηκε εντός τουΣυμφώνου Συμβίωσης και τονίζει επίσης πως αν η προσφορά βοήθειας είναι για παραπάνω από έναν Έλληνες(δηλαδή δεν περιλαμβάνει αλλοδαπούς και ομοφυλόφιλους) η φυλάκιση θα αγγίζει τα 5 χρόνια και το πρόστιμο τα 25.000 ευρώ. 
Τα συμπεράσματα δικά σας…"

Οι ΑΠΟΨΕΙΣ σχολιάζουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα:Δηλαδή εάν (όποιος-κάποιος), που διαθέτει σχετική οικονομική ευρωστία, για αγορά προϊόντων διατροφικής ανάγκης και τα οποία τα καταμερίζει σε πακέτα 30-40-50 κλπ τεμαχίων και τα πηγαίνει σε μία φτωχογειτονιάΕΛΛΗΝΩΝ για να τα μοιράσει... διώκεται ποινικά;;;;  Εάν... λέω εάν,  τούτο αυτό συμβαίνει ο τυφλωμένος παραλογισμός δεν έχει όρια και αυτό με νόμο του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κράτους. Εύγε... λοιπόν προς όλους τους ψηφίσαντες !!!!!


8 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από Hastaroth (28.01.2016)
Κι'άλλος λαϊκισμός...

Φυσικά η σχετική διάταξη δέν παρατίθεται αυτούσια,γιά να δούμε κι'εμείς οι υπόλοιποι τί ακριβώς συμβαίνει.Απλώς ο κ.Στοχαστής μάς λέει "με δικά του λόγια" ότι όποιος αγοράση τρόφιμα και τα πάη σε μιά φτωχογειτονιά στο Πέραμα ή στα Μυκονιάτικα,θα τον δή ο τοπικός ρουφιάνος και θα τού ρίξη εικοσιπεντοχίλιαρο και πέντε χρόνια στην "μπουζού".

Τα συμπεράσματα δικά σας..


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (29.01.2016)
Νομίζω ότι διάβασες, αλλά δεν κατάλαβες τι διάβασες...
Το κύριο περιεχόμενο είναι εντός εισαγωγικών, οπότε πρέπει να αποδείξεις ότι δεν αναφέρεται στο νομοθέτημα.
Όσον αφορά το σχόλιό μου, που καταχώρησα,είναι ερώτημα... και όχι θέση...


Σχόλιο από Orfeus (30.01.2016)
Βαγγελάκη κοφ' την πλάκα!


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (30.01.2016)
Για τον orfeus.
Έλεγα να μην σου απαντήσω, αλλά επειδή βλέπω ότι συνεχίζεις να είσαι αναιδής, σου απαντώ τώρα.
Σε σχόλιό σου, για το άτομό μου, έγραψες στα Τούρκικα την μοναδική φράση...

ama çimdik? sahtekâr çocuk
(όπα πρέζα; ανέντιμο αγόρι)

Την πρέζα... που αναφέρεις στην Τούρκικη φράση, την παίρνεις φαίνεται καθημερινά και γι'αυτό έχεις άμεση συγγένεια, ώστε να την αναφέρεις στα λεγόμενά σου.

Δεν σε γνωρίζω και φυσικά δεν με γνωρίζεις , γι'αυτό έπρεπε να είσαι ποιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου...
Όμως με τα γραφόμενά σου, μου δίνεις το δικαίωμα να αναφερθώ και εγώ ανάλογα και ανταποδοτικά.

Κοίταξε... ρε υπόλοιπο καλλιτέχνη.... της κακιάς ώρας,να είσαι ποιο σωστός άνθρωπος και όταν σχολιάζεις διαδικτυακά, να βουτάς την πένα και την γλώσσα σου στη φρόνηση και στην ευγένεια, εάν φυσικά διαθέτεις από
αυτά...
Με την στάση σου αυτή μολύνεις την ιδιότητα του καλλιτέχνη και εκθέτεις τους καλλιτέχνες, για τους οποίους τρέφω ιδιαίτερη και αμέριστη συμπάθεια.
Δεν σου πάει το διαδικτυακό όνομα που διάλεξες "orfeus", καθόσον ο Ορφέας, μυθικό πρόσωπο, πέραν από την μελωδική και όμορφη μουσική που έπαιζε, είχε και
ήθος, το οποίο προφανώς δεν διαθέτεις εσύ.


Σχόλιο από Orfeus (30.01.2016)
Δεν με ενδιαφέρει, αλλά ούτε και με αφορά η απάντησή σου. Αναιδής όμως για ποιο λόγο; Μήπως επειδή δεν σε αποκάλεσα στρατηγό, αλλά Βαγγελάκη; Αφού τσιμπάς Βαγγελάκη μου. Πώς θα το κάνουμε τώρα; Τσιμπάς!


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (31.01.2016)
Orfeus. Για μία άλλη φορά παρουσιάζεσαι απαράδεκτος και αναιδέστατος...
Το ήθος, προπαντός για ένα καλλιτέχνη , πρέπει να είναι η κορωνίδα των προσπαθειών του και των συναναστροφών του, εσύ στερείσαι παντελώς ήθους, οπότε ντροπιάσεις κατάφωρα την ιδιότητα του καλλιτέχνη.
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου, διότι τέτοια υποκείμενα, που αναφέρονται στην "πρέζα", τους δίνεις αξία, που δεν δικαιούνται να έχουν , όταν κάποιος ασχολείται μαζί τους.Σχόλιο από Orfeus (31.01.2016)
Βαγγελάκη παρεκτρέπεσαι χρυσό μου παιδί!


Σχόλιο από Orfeus (31.01.2016)
Η αλήθεια για το σχόλιό μου στην Τουρκική γλώσσα. Κατ’ αρχήν δεν γνωρίζω Τουρκικά. Στο σχόλιό μου στο οποίο αναφέρεσαι, έγραψα “Όπα! Τσιμπάς άτιμο παιδί”, το έβαλα στην Τουρκική μετάφραση του google και μου έδωσε τη φράση “ama çimdik? sahtekâr çocuk!” την οποία –βλέπω τώρα- ότι άμα τη βάλεις στο google, τη μεταφράζει σε “όπα πρέζα ανέντιμο αγόρι”. Την δε επίμαχη λέξη “çimdik” άμα τη βάλεις μόνη της, τη μεταφράζει σε “τσίμπημα”. Αυτή είναι η αλήθεια για το σχόλιό μου.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom


Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης