αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
22 Σεπτεμβρίου 2016, 22:22
Tο Θέμα... Αντιπαράθεση για τα Κανάλια.


Αποτέλεσμα εικόνας για κανάλια tvΤον τελευταίο καιρό έχει ξεσπάσει ένας πρωτοφανής "πόλεμος" μεταξύ της αντιπολίτευσης και κυρίως της μείζονος, με τους κυβερνώντες, για το θέμα των καναλιών της τηλεόρασης. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ τα δελτία ειδήσεων και όχι μόνον, ασχολούνται με το θέμα αυτό, γιατί προφανώς κάποιους τους καίει ή μάλλον τους "τσουρουφλίζει".

Είναι τόση η  ένταση, των παραθέσεων των επιχειρημάτων και η παρουσίαση με σφοδρότητα των εκατέρωθεν  θέσεων, όπως και η συνεχής επανάληψη των ίδιων λεκτικών "πραγμάτων", ώστε στον αντικειμενικό τηλεθεατή να δημιουργείται κάποια απέχθεια. 

Κύριοι της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης και δημοσιογράφοι, αντί λοιπόν να "σκυλοκαυγαδίζετε" για το υπόψη θέμα καθημερινά, όπως και για άλλα ανούσια θέματα, κοιτάξτε με την προσήκουσα σοβαρότητα αυτά, που βιώνει σήμερα ο Έλληνας πολίτης και κυρίως ο απλός πολίτης.  Να ασχοληθείτε με αυτά, τα οποία είναι απότοκα του επονείδιστου δημόσιου χρέους , το οποίο δημιουργήθηκε, από την άφρονα πολιτική και των πολιτικών, εδώ και δεκαετίες και η οποία συνεχίζεται και σήμερα.  Το δημόσιο  χρέος εδώ και 7 χρόνια, αντί να μειώνεται, συνεχώς διογκούται, καθιστώντας την αποπληρωμή ανέφικτο γεγονός και την επαπειλούμενη φτωχοποίηση της χώρας πραγματικότητα.

Οι ΑΠΟΨΕΙΣ εκτιμούν, το γιατί αυτή η σφοδρή αντιπαράθεση για τα κανάλια, έχει ιδιάζουσα σημασία για κάποιους, που αγγίζει τα ίδια οικονομικά και πολιτικά οφέλη... "σκυλοκαυγαδίζοντας".

Η εκτίμηση είναι:

Κάποιοι φοβούμενοι μη χάσουν τα εύκολα και εν πολλοίς αγύριστα δάνεια, ελέγχοντας την εκάστοτε ενημέρωση των πολιτών, σύμφωνα με τα κελεύσματα των πατρόνων τους. 

Κάποιοι μη χάσουν τα φερέφωνα της εφαρμογής της πολιτικής των,  προκειμένου να βρίσκονται στην "γλυκιά" καρέκλα της εξουσίας...

Κάποιοι να ποδηγετήσουν  την αλλαγή των καναλιών, για ίδιον  πολιτικό όφελος...

Αυτά τα λίγα για τούς λίγους...  και όχι για τους πολλούς Έλληνες πολίτες.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης