αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
26 Οκτωβρίου 2016, 16:23
Απότομο τέλος


Το χέρι στο γκάζι και το βλεμμα στο δρόμο σταθερό. Η ελευθερια σε δυο τροχούς, η ταχύτητα σε μια ψυχη. Ενοχλητικο εμπόδιο μπροστά.  Να το περάσεις,  να συνεχίσεις στο ανοιχτά.  Ανοίγεις κι άλλο,βιαστικος, με την ανυπομονησια της νιότης.  

Ξαφνικά τιναζεσαι στον δρόμο.  Ένα με τη σκληρή άσφαλτο και πάνω σου τσιμεντένιος τοίχος το φορτηγό.  Άκουσες άραγε φρενα να στριγκλιζουν; Σε είδε καν από τον καθρέφτη του ο γιγαντας; 

Έγινε κόκκινο το μαύρο. Έμεινες μόνο να κοιτάς από ψηλά χωρίς να ξέρεις το πως βρεθηκες εκεί.  Ποιος ξέρει;  Ίσως οι ψυχές συνεχίζουν να καβαλανε μηχανές και να τρέχουν στα ουράνια. Και σε εκεινους στους δρόμους να μην υπαρχουν φορτηγα να γράφουν απότομο και κόκκινο το τέλος. 

Καλό ταξιδι μικρέ... 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από freddieKrueger (28.10.2016)
Τα τροχαία είναι πάντα δρματικά ειδικά όταν φευγουν νέοι άνθρωποι.Εκτός από προσοχή απαιτείται και τύχη.Αν βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή...αντίο.

Καλό θα είναι τα γκάζια να φουλαρουν σε άλλους δρομους εκτος ασφαλτου.Εκεί ας γράψουμε κόκκινα στα στροφόμετρα.Εκεί που μόνο καρδιές κινδυνευουν να πλακωθουν απο φορτηγα λαθος επιλογων σε ασφαλτους μοναξιας...
Έκει που δεν χρειαζονται ζωνες ασφαλέίας και ορια ταχυτητας.


Σχόλιο από freddom (28.10.2016)
Έχεις απόλυτο δίκιο Freddie. Είναι ένα γεγονός που προκαλεί βαθιά θλίψη. Σε κάνει, επίσης, να σκέφτεσαι πόσο πολύτιμη και εύθραυστη είναι η ζωή και πως τελικά πρέπει να τη ζεις...όχι απλά να επιβιώνεις. Σε κάνει να σκέφτεσαι πόσα από όσα έχεις κάνει ήταν πράγματα που γέμισαν αυτό το "φωτεινό σημείο", όπως έλεγε κι ο Καζαντζάκης και του έδωσαν νόημα. Και, τελικά, ίσως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι άνθρωποι να είναι το να χάνουμε το τώρα μας προσμένοντας το αύριο...Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.
Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης