αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
11 Δεκεμβρίου 2016, 12:23
Νηφαλιο πρωινο
Σκέψεις του καφέ  

Πάει ένας μήνας και κάτι μερες που άρχισε η φάση αυτή.  Δεν είναι η δυσκολότερη ούτε η χειρότερη της ζωης μου.  Έχω περάσει πολύ πιο χαοτικές και ζορικες καταστασεις. Είναι σίγουρα όμως η πιο άσχημη. Άνθρωποι ήρθαν και έφυγαν από τη ζωή, ατυχηματα συνέβησαν και για άλλη μια φορά καποιος-οπου κάποιος αυτό το είδωλο που βλέπω στον καθρεφτη-κανει τον ισορροπιστή και τον πυροσβέστη.

Μόνο που τώρα απόλυτα συνειδητα δεν παραμυθιαζομαι ότι  ο ρόλος δεν έχει κόστος η ότι είναι ολόκληρος ο εαυτός μου. Έχει τεράστιο κόστος...κόστος ψυχής και προσωπικότητας. Εκτοπιζει κάθε όμορφο που θέλω να δημιουργώ και με γεμίζει. Με κάνει κρύο, ξύλινο πρόσωπο, που δεν επιτρέπει στον εαυτό του να νιώσει η που απλά δεν νιώθει πια.  Το κατάλαβα πριν λίγες μέρες όταν κάτι που άλλες φορές θα με πλήγωνε βαθια θα με θύμωνε δεν με άγγιξε καν. 

Η μάσκα μου είναι το 1/3 της αλήθειας μου.  Τα υπόλοιπα τα γνωρίζουν μόνο τρεις άνθρωποι ... Και πίσω από τη μασκα την κερινη υπάρχει θλίψη, απογοητευση και θυμός για το είδωλο του καθρέφτη.  

Σημερα ωστόσο είναι ένα νηφάλιο πρωινό που έλιωσε λίγο το κερί.  Ίσως φταίει η κάρτα που μου χάρισε χαμογελαστά η Α.  "Άνοιξε τα μάτια.  Μην δενεσαι μόνο μέσα στο σπιτι" Τη ζωή πρέπει να τη ζεις, είπε με το αποστομωτικο της ύφος και το αθώο βλέμμα. 

Ξέρω πως έχει δικιο. Αλλά... Δεν ξέρω ποτέ θα αντεξω να σπάσω μια και καλή τη μάσκα... 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης