αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
22 Ιανουαρίου 2017, 00:24
Ό, τι αγαπάς δεν τελειώνει...ή αλλιώς ασυνάρτητες σκέψεις


Δεν τελειώνουν όσα αγαπάς αληθινά. Όσο κι αν προσπαθείς να τα θάψεις μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Σου δημιουργούν πάντα τα ίδια συναισθήματα, όταν έρχονται στο διάβα σου. Νιώθεις πάντα την ίδια δύναμη, την ίδια χαρά, την ίδια δημιουργικότητα. Όσο κι αν είναι δύσκολα να τα ζεις και να τα πραγματώνεις.

Καληνύχτα, λοιπόν, μέχρι να χαράξει...Μέχρι να έρθει ξανά η ώρα να πιάσω το βιβλίο και τον υπολογιστή  - κρίμα από τη μια που δεν είναι χειρόγραφες οι σκέψεις, καλύτερα από την άλλη για να προλάβω προθεσμίες.

Μια άσχετη εικόνα μου ήρθε αίφνης στο μυαλό. Σαν όραμα.... Εμένα  μπροστά από μια οθόνη, να γράφω πάλι αλλά οχι ακαδημαϊκά... Ένα βιβλίο... Ποιος ξέρει...Μπορεί και να συμβεί κάποτε. Μπορεί και να τα καταφέρω.

Πόσο όμορφη είναι η συνειδητοποίηση των θέλω. Και ακόμη περισσότερο πόσο όμορφο είναι να μη σε νοιάζει η κριτική των άλλων για τα θέλω σου. Κι αν είσαι τυχερός πολύ, πόσο όμορφο είναι να υπάρχει κάπου, έστω μακριά, και εκείνος(οι) ο (οι) άνθρωπος (οι) που σε κεντρίζει (ουν) συνέχεια να μην τα παρατάς αλλά να θελεις να γίνεσαι καλύτερος, που νιώθεις όμορφα να μοιράζεσαι τις βαθύτερες σκέψεις σου μαζί του(ς).

Τι κακό με μένα...Πονάει το χτύπημα, τα μάτια μου κατακόκκινα από το διάβασμα τόσες ώρες αλλά ... Αν αρχίσω να γράφω και βρω μοναξιά δεν σταματώ. Ποτάμι οι λέξεις, έστω και ασυνάρτητες σκέψεις.

(Ασυνάρτητες σκέψεις. Θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος του μπλογκ μου. Ή και του βιβλίου που λέγαμε! Ας τον βάλω συμπλήρωμα στον τίτλο του ποστ.)

Τελικά η καληνύχτα έγινε καλημέρα... Άλλαξε η ημερομηνία στον υπολογιστή. Ας πω καλύτερα καλό χάραμα...καλή madrugada...και αύριο ελπίζω να συνεχίσω να χαμογελώ.

Υγ. Αν με διαβάζεις, ευχαριστώ για άλλη μια φορά...


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης