αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
23 Μαρτίου 2017, 19:55
Η εκταμίευση της Δόσης...


 Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟσμογονία                                                                                    

Κάθε φορά εδώ και 7 χρόνια , όταν πλησιάζουμε στην εκταμίευση της δόσης γίνεται "κοσμογονία και θρίλερ", προκειμένου να την λάβουμε.

Πάντοτε.... πρέπει να ψηφίσουμε τα ανάλγητα μέτρα,  που μας επιβάλλουν , για την περαιτέρω φτωχοποίηση της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανια-ΔΝΤ

Για την υλοποίηση αυτή,  τον πρώτο ρόλο "σκηνοθεσίας" τον έχουν τα φιλαράκια (Γερμανία και ΔΝΤ) και ας λένε "για την στάχτη στα μάτια", ότι διαφωνούν ως προς την υλοποίηση των εκάστοτε μέτρων, που θέλουν να περάσουν. 

 Σιγά-σιγά βλέπουν , ότι οι αντικειμενικοί στόχοι τους, να υλοποιούνται, όσον αφορά την εκποίηση του δημόσιου πλούτου της χώρας και ιδιαίτερα η εκάστοτε προσέγγιση για την μέγιστη των εκποιήσεων , των αναμφισβήτητα υπαρχόντων υδρογονανθράκων (Ιόνιο - Βόρειο Αιγαίο - Νότια και Ανατολικά της Κρήτης).

Το "δόγμα" και με τον τρόπο που το εφαρμόζουν , δηλαδή της μέγιστης λιτότητας, όλο είναι και ποιο κοντά στον αντικειμενικό στόχο τους.

Η αρχή είναι πανάρχαια και αναλλοίωτη.... Αυτός που πεινά εκποιεί , ότι πολυτιμότερο έχει , προκειμένου...να επιζήσει.


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από adreo (23.03.2017)
Στρατηγέ καλησπέρα, οι άσπονδοι φίλοι μας χρωστούν περισσότερα από εμάς.Το Λουξεμβούργο παράδειγμα χρωστά κοντά 2 τρις ευρώ. Δανείζονται και μας δανείζουν και κερδίζουν πολλά δις. Δηλαδή το δράμα της Ελλάδος, τους κάνει πλούσιους. Ωραίοι φίλοι- εκμεταλλευτές είναι. Δυστυχώς στερούμαστε πολιτικών ηγετών. Είναι ανίκανοι να αντιδράσουν. Και έπονται τα χειρότερα.


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (23.03.2017)
adreo. Έχεις απόλυτο δίκαιο, στο μικρό σχόλιό σου. Η Ευρώπη την οποίαν οραματίστηκαν και δημιούργησαν οι μεγάλοι ηγέτες, απέχει παρασάγγας, από την σημερινή Ευρώπη.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης