αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
13 Απριλίου 2017, 20:37
Αναστάσιμη Ευχή


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑναστασηΤο  blog ΑΠΟΨΕΙΣ εύχονται προς όλους....  Είθε η ανάσταση του Θεανθρώπου να αναπτερώσει την προσδοκία και να πραγματώσει την ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο.  Έτσι θα μπορέσουν να μειδιάσουν τα πικραμένα χείλη , έστω και λίγο, ώστε να εξαφανισθεί  το πικροχαμόγελο, που κυριαρχεί σήμερα. 

3 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από EVAGGELIASAKELLARIOU (14.04.2017)
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Ε.Σ.


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (14.04.2017)
Ευχαριστώ... Αντεύχομαι ολόψυχα.Η γαλήνη και η ευτυχία να φωλιάσει σε όλους μας, που σήμερα το έχουμε περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά.


Σχόλιο από adreo (16.04.2017)
Τις καλύτερες ευχές μου για υγεία και σε όλους και σε σένα ιδιαίτερα Βαγγέλη, αλλά και για την διάσωση της βασανισμένης ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, που άλλη όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά, από τους νεοεγκληματίες της Ευρώπης, που επειδή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπλα για την κατάκτησή της, την ενέπλεξαν στο διηνεκές,, στην λογική των τοκογλύφων. ΜΠΟΡΕΙ κάποιος που αναγκάζεται να δανειστείνα πληρώσει ποτέ ένα δάνειο που γίνεται 20-30 φορες πάνω από τα χρήματα που δανείστηκε; ΌΧΙ! Βαγγέλη. Ας ελπίσουμε πως ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που την Ανάστασή του τιμούμε σήμερα, ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Διαφορετικά δεν νομίζω πως υπάρχει ελπίδα. ΟΙ ΙΔΙΟΙ που βοήθησαν τους τούρκους να μας νικήσουν (μαζί και η Ρωσία , για να μην την ξεχνούμε και αυτήν), πάλι μας οδηγούν στην καταστροφή και θυμίσου το, αν ο τρελλός ερντογάν τολμήσει πόλεμο εναντίον μας, πάλι μόνοι μας θα τον αντιμετωπίσουμε. Τόσο ξεφτύλες είναι. Και η ενωμένη Ευρώπη έγινε για τα συμφέροντα των γερμανών και του κύκλου τους.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης