αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
 
 
Μιχάλης Σιφουνιός
blogs.musicheaven.gr/michaelsif
 

04 Αυγούστου 2017, 21:33
Βιογραφικό
Βιογραφικό  Μιχάλης Σιφουνιός  

Ονομάζομαι Μιχάλης Σιφουνιός και γεννήθηκα στις 10 Φεβρουαρίου 1990 στην Λέρο.
Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ήρθε σε ηλικία 14 ετών όπου ξεκίνησα μαθήματα μπουζουκιού στο Λαϊκό Εργαστήρι «Σταμάτης Μακρής» στην Λέρο, ενώ από το 2008 μέχρι σήμερα κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα με τους:
Γιώργο Βασιλάκη, Νίκο Τατασόπουλο, Γιάννη Παξιμαδάκη κ.α.
Σπούδασα στο ΤΕΙ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων στο Ηράκλειο και εργάζομαι ως καθηγητής Ρομποτικής στο "Robotics & Science Academy Crete", από τον Ιανουάριο του 2017 έως σήμερα.
Από το 2013 δουλεύω συστηματικά σε νυχτερινά μαγαζιά παίζοντας μπουζούκι στο Ηράκλειο, ενώ είχα ξεκινήσει τις εμφανίσεις νωρίτερα, στο νησί της Λέρου.
Το 2006 εμφανίστηκα για πρώτη φορά με την συμμετοχή μου στο μουσικοθεατρικό δρώμενο "Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας" στην Λέρο, παίζοντας μπουζούκι με τον Σταμάτη Μακρή.
Το 2015 συμμετείχα στο Μουσικό σχήμα «ΕΝΩΔΙΑ» το οποίο αποτελείται από 45μελή χορωδία και οκταμελή ορχήστρα και το 2016 στο Μουσικό σχήμα «Νόστιμον Ήμαρ».
Έχω πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Σητεία, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο κ.α.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 γράφω το πρώτο μου κομμάτι, με τίτλο
«Τα μάτια σου τα πλάνα» σε στίχους και μουσική δική μου, με ερμηνεία του Βούλγαρη Μανόλη, σταθερού συνεργάτη από το 2013 στο Ηράκλειο.
Το κομμάτι ηχογραφήθηκε ξανά στις 7 Απριλίου 2017 με τους:
Βούλγαρη Μανόλη: Φωνητικά
Μάργια Αντωνίου: Φωνητικά
Γιώργο Βασιλάκη: Κιθάρες
Κώστα Παντερμαράκη: Μπάσο
Μάνο Γαλανάκη :Κρουστά
Μιχάλη Σιφουνιό: Μπουζούκι
Γιώργο Βασιλάκη: Μπουζούκι
Γιώργο Βασιλάκη: Μπαγλαμάς

Αυτή την περίοδο ετοιμάζω 5 ακόμη δικά μου κομμάτια σε στίχους και μουσική, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγγραφέας
michaelsif
Michael Sifounios
Μουσικός
από ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
27 ετώνΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/michaelsif

Προσωπικό Ιστολόγιο ενημέρωσης των επισκεπτών για Live και Μουσικά νέα.
Ονομάζομαι Μιχάλης Σιφουνιός και γεννήθηκα στις 10 Φεβρουαρίου 1990 στην Λέρο. Η πρώτη μου επαφή με τη μουσική ήρθε σε ηλικία 14 ετών όπου ξεκίνησα μαθήματα μπουζουκιού στο Λαϊκό Εργαστήρι «Σταμάτης Μακρής» στην Λέρο, ενώ από το 2008 μέχρι σήμερα κατοικώ στο Ηράκλειο Κρήτης έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα με τους: Γιώργο Βασιλάκη, Νίκο Τατασόπουλο, Γιάννη Παξιμαδάκη κ.α. Σπούδασα στο ΤΕΙ Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων στο Ηράκλειο και εργάζομαι ως καθηγητής Ρομποτικής στο "Robotics & Science Academy Crete", από τον Ιανουάριο του 2017 έως σήμερα. Από το 2013 δουλεύω συστηματικά σε νυχτερινά μαγαζιά παίζοντας μπουζούκι στο Ηράκλειο, ενώ είχα ξεκινήσει τις εμφανίσεις νωρίτερα, στο νησί της Λέρου. Το 2006 εμφανίστηκα για πρώτη φορά με την συμμετοχή μου στο μουσικοθεατρικό δρώμενο "Ο Ήλιος ο Ηλιάτορας" στην Λέρο, παίζοντας μπουζούκι με τον Σταμάτη Μακρή. Το 2015 συμμετείχα στο Μουσικό σχήμα «ΕΝΩΔΙΑ» το οποίο αποτελείται από 45μελή χορωδία και οκταμελή ορχήστρα και το 2016 στο Μουσικό σχήμα «Νόστιμον Ήμαρ». Έχω πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Σητεία, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο κ.α. Στις 24 Σεπτεμβρίου 2014 γράφω το πρώτο μου κομμάτι, με τίτλο «Τα μάτια σου τα πλάνα» σε στίχους και μουσική δική μου, με ερμηνεία του Βούλγαρη Μανόλη, σταθερού συνεργάτη από το 2013 στο Ηράκλειο. Το κομμάτι ηχογραφήθηκε ξανά στις 7 Απριλίου 2017 με τους: Βούλγαρη Μανόλη: Φωνητικά, Μάργια Αντωνίου: Φωνητικά, Γιώργο Βασιλάκη: Κιθάρες, Κώστα Παντερμαράκη: Μπάσο, Μάνο Γαλανάκη :Κρουστά, Μιχάλη Σιφουνιό: Μπουζούκι, Γιώργο Βασιλάκη: Μπουζούκι, Γιώργο Βασιλάκη: Μπαγλαμάς, Αυτή την περίοδο ετοιμάζω 5 ακόμη δικά μου κομμάτια σε στίχους και μουσική, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σύντομα.
Tags

Βιογραφικό Μιχάλης Σιφουνιός Τα μάτια σου τα πλάνα Βούλγαρης Μανόλης Μάργια Αντωνίου Σιφουνιός Μιχάλης

Γίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...

  Αρχείο...


  Φιλικά Blogs


   Links    
    
   Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
   Όροι Χρήσης