αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
14 Οκτωβρίου 2017, 19:16
Η διάθεση των ημερών


Πάνω και κάτω η διάθεση των ημερών.... Ε και; Ακόμη μια φορά θα βγω.... θα τα καταφέρω... Έμαθα να αγωνίζομαι εκεί που ο αγώνας έχει τελειώσει. Κι ας έχω σπασμένα πια και τα δυο μου φτερά.

Δεν το βλέπει κανένας αλλά έχω μέσα μου εκείνη τη σπηλιά με τα μαγικά μου πλάσματα που δεν με εγκαταλείπουν... έστω κι αν συχνά βράχοι την σφραγίζουν.... βρίσκουν πάντα τον δρόμο προς την καρδιά μου, το μυαλό, τα χέρια και τη φωνή μου... Με κρατούν ζωντανή στο πιο καυτό φως, το πιο σκληρό σκοτάδι, στο πιο τραχύ χάος.

Και το μαύρο πλάσμα μου είναι ένα μου. Σκίζουν την πλάτη μου τα φτερά του που φυτρώνουν στη θέση των παλιών ονείρων μου. Και τα μαγικά μου πλάσματα μεταμορφώνονται.

Δεν έχω ανάγκη τίποτα από όσα νόμιζα πως χρειάζομαι. Αγαπάω την μοναξιά του πλήθους που με περιβάλλει, παρόλο που κάποιες στιγμές η ανάγκη της συνήθειας με λυγίζει. Μπορεί πλέον να μην μπορώ να καβαλήσω ένα κόκκινο άλογο, αλλά μπορώ να καβαλήσω ακόμη τον άνεμο της ψυχής μου, μοναχική καβαλάρισσα της ανάγκης μου για δημιουργία.

Η μεταμόρφωση έχει αρχίσει εδώ και καιρό.... Είναι βασανιστική και επίπονη.... Περνάει από τη δύναμη στην αδυναμία, από το γέλιο στο δάκρυ.... Πού θα πάει, θα την ολοκληρώσω και τότε μια μαύρη πεταλούδα με γαλάζιες ρίγες θα πετάξει στο φεγγάρι....


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης