αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΆ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΠΟΨΕΙΣ stoxastis-vaggeliscom
28 Οκτωβρίου 2017, 17:53
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΙ


Πριν πέντε χρόνια οι ΑΠΌΨΕΙΣ δημοσίευσαν το παρακάτω κείμενο, στην ανάρτηση ....ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ.... και το οποίο αναδημοσιεύουν για την διαχρονική επικαιρότητα που παρουσιάζει..

Οι Εθνικές Επέτειοι είναι υπεράνω όλων γενικώς των εκδηλώσεων των πολιτών . Δεν πρέπει , επ'ουδενί λόγω , να συσχετίζονται ή να γίνονται κομματικής εκμετάλλευσης και τελικά να αμαυρώνονται , έστω και εάν υφίστανται απόλυτα δικαιολογημένες θέσεις ή εκδηλώσεις.

Κάθε μορφή εκμετάλλευσης από οποιονδήποτε,

είναι καθαρή "τυμβωρυχία" στην μνήμη αυτών που θυσίασαν την υπόστασή τους για το μεγαλείο του Ελληνισμού .

Ας αφήσουμε λοιπόν , να κυριαρχήσουν αυτές τις ημέρες στην μνήμη μας , όλοι οι επώνυμοι και οι αφανείς ήρωες που δόξασαν την Ελλάδα. Είναι το ελάχιστο και συγχρόνως η απαρέγκλιτη υποχρέωση , όλων όσων αισθάνονται και είναι Έλληνες .4 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από adreo (30.10.2017)

Αγαπητέ Βαγγέλη,
πάντα γράφεις με την λογική και τις αξίες των Ελλήνων υπεράνω όλων. Υπάρχει δυστυχώς μια αντιμετώπιση από τους εκάστοτε κυβερνώντες πολύ χαλαρή ή και αδιάφορη, για την αιματοβαμμένη ιστορική μας διαδρομή.. Ενω θα έπρεπε να καλλιεργείται σε μεγάλο βαθμό .
Δεν παραξενεύομαι που τα Ελληνόπουλα λίγα γνωρίζουν για την Ιστορία τους. Θα πρέπει στον τομέα αυτό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, όχι φανατικά, αλλά με την διάδοση της αλήθειας,που πρέπει να την γνωρίζουν και να την υποστρίζουν, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ και οι ήρωες που έδωσαν μέχρι και το αίμα τους,την ζωή τους, για να μπορούμε σήμερα όλοι να αναπνέουμε ελεύθερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ και στην περίπτωση ΑΙΩΝΙΑ η μνήμη των πεσόντων στα πεδία των μαχών και βέβαια σε όους έμειναν ανάπηροι και έχουν αποδημήσει σχεδόν στο σύνολό τους, αναμεσα σε αυτούς και ο μακαρίτης ηρωικός πατέρας μου που έζησε την ζωή του ως ανάπηρος, αλλά και σε αυτούς που γύρισαν από τα μέτωπα αρτημελείς μεν, ήρωες όμωςκαι αυτοί.
Ας δοθεί λοιπόν από τους εκάστοτε κυβερνώντες προσοχή στο αίσθημα της αγάπης προς την πατρίδα, μέσω της ΙΣΤΟΡΙΑΣ μας και να υπάρξει μια αναταση εθνική, ξεκινώντας από την πρώτη τάξη του δημοτικού. Πάντα με γνώμονα την αλήθεια.
Αυτά στρατηγέ. Πολύ σωστό και επίκαιρο το σημείωμά σου. Και του χρόνου.


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (30.10.2017)
Φίλε Γιάννη
Στο μεστό, αντικειμενικό και γεμάτο από αγάπη για την πατρίδα,όπως αρμόζει για τον ακραιφνή Έλληνα.... υποκλίνομαι...


Σχόλιο από adreo (03.11.2017)
Καλημέρα στρατηγέ.
Υπεράνω όλων η Πατρίδα. Έπρεπε στα σχολεία συχνά να γίνεται μνεία της ομοψυχίας που υπήρξε τότε μεταξύ των Ελλήνων. Μήπως και καλλιεργηθεί αυτό το συναίσθημα,τουλάχιστον στις νέες γενιές και ομονοήσουν οι νυν και οι επερχόμενες.


Σχόλιο από stoxastis-vaggeliscom (03.11.2017)
Συμφωνώ απόλυτα.
Δυστυχώς Γιάννη η σάπια και έωλη "νεροκουλτούρα" και η δήθεν δημοκρατία, που παρουσιάζουν ορισμένοι , έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο σήμερα, ώστε πολλοί μαθητές να μην γνωρίζουν τις Εθνικές επετείους.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγραφέας
stoxastis-vaggeliscom
Αλεξόπουλος Ευάγ.
από ΡΑΦΗNAΠερί Blog
blogs.musicheaven.gr/stoxastis-vaggeliscom
Tags
Επίσημοι αναγνώστες (3)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTENΌροι Χρήσης