αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
23 Νοεμβρίου 2017, 22:25
Ο χαμένος γαλαξίας


Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε ένας κακός μάγος. Ο μάγος αυτός μισούσε καθετί όμορφο και κυρίως τα ερωτευμένα μάτια και τα φλογερά φιλιά. Κανεις δεν ξέρει γιατί. Μάλλον, επειδή ποτέ ο ίδιος δεν βρήκε κάτι ν' αγαπήσει. Άλλοι παλι έλεγαν ότι ήταν πολύ δειλός και φοβισμένος....


Ο μάγος αυτός λοιπόν, αν τύχαινε και έβλεπε δυο άνθρωπος να κοιτάζονται με λατρεία, τους χτυπούσε με τα ξόρκια του και τους έκανε αγάλματα, κρύα και σκληρά. Η΄, για να διασκεδάσει, φώλιαζε τον πάγο στις καρδιές τους και έδιωχνε τον έναν μακριά από τον άλλον.
Ένα βράδυ κάτω από ένα δέντρο, ένα ζευγάρι αντάλλασσε φιλιά και χάδια. Ο μάγος μίσησε τον πόθο τους και αόρατα πλησίασε. Την ώρα, όμως, που σήκωσε το χέρι να απαγγείλει το ξόρκι, η ξωθιά τού δέντρου τον αισθάνθηκε. Πρόλαβε και αγκάλιασε με το πέπλο της το ζευγάρι και το τράβηξε μαζί της μέσα στον κορμό.


Εκεί βρισκόταν μια πύλη για έναν άλλον κόσμο. Οδηγούσε σε έναν χαμένο γαλαξία, σε έναν παράλληλο σύμπαν. Στον κόσμο αυτό δεν υπήρχαν κακοί μάγοι να κλέβουν την ομορφιά και την αγάπη. Υπήρχε μόνο ζωή κι ελπίδα ότι ο έρωτας μπορεί να ζήσει άφοβα... Από τότε ο χαμένος αυτός γαλαξίας έγινε καταφύγιο για εκείνες τις ψυχές πού ξέρουν να ερωτεύονται.

- Εγώ όμως κάτι άκουσα ότι ο μάγος αυτός νικήθηκε από κάποιους που αγαπήθηκαν πολύ! Είναι αλήθεια; ρώτησε η μικρή Ηλιαχτίδα το κορίτσι με τα παραμύθια που διηγούταν την ιστορία.

- Δυστυχώς, μικρή μου, οι φήμες είναι ψεύτικες. Ζει ακόμη ανάμεσά μας. Βλέπεις στο δικό μας σύμπαν δεν φτάνει απλά να αγαπάς πολύ. Νικούν οι κακοί μάγοι που πετούν ύπουλα δηλητηριασμένα βέλη... Κι ίσως να μένει παντοτινά η αγάπη φωλιασμένη στις ψυχές, αλλά τα σώματα μένουν μακριά το ένα από το άλλο μέχρι να συναντηθούν στον μαγικό γαλαξία...

Απάντησε η παραμυθού, κι έγειρε με τρόπο το κεφάλι της, για να σκουπίσει ένα δάκρυ που έτρεξε κρυφά...

Ιστορίες του φακού.

Η φωτογραφία ανήκει στην Α. Π.


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης