αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
19 Φεβρουαρίου 2018, 08:23
Αντε και καλά κουλουμα!


Ξύπνησα από τις  5.00. Ένα άσχημο ξύπνημα από εφιάλτη, ξανα.  Ήθελα να σηκωθώ να διώξω τις συγκεχυμένες εικόνες αλλά το σώμα δεν ακολουθούσε για άλλη μια φορα.  Κι έτσι έμεινα βυθισμένη στον λήθαργο να παλεύω τη σιωπή του μυαλού κα τον βομβο της σηψης μου.  

Σκέφτομαι ότι αν μπορούσα να καταγράψω τους εφιάλτες μου,  αν τους θυμόμουν κι έπειτα ενωνα τα σκόρπια κομμάτια θα εφτιαχνα το σενάριο για θρίλερ με ιστορικά, σπλατερ, φαντασιακα και στοιχεία πνευματισμου. Η που θα γινοταν επιτυχία και θα έσπαγε ταμεία η θα πήγαινε άπατο.  Ειρωνεύομαι, εννοείται, τις νύχτες μου.  Καποια άμυνα πρέπει να αναπτύξω κι εγώ...

Καθαρά Δευτέρα σήμερα.  Γιορτη για όσους νιώθουν παιδιά. Όχι εγώ...   Από το οικόπεδο δίπλα στη δουλειά μέρες τωρα σηκώνονται χαρταετοί. Θυμήθηκα ένα κείμενο από το παλιό βιβλίο του δημοτικού.  Ένας χαρταετός που δεν είχε στολίδια ταξίδευε χωρίς σκοινί, ελεύθερος και ήταν ευτυχισμένος.  Πάντα σκεφτομουν το τέλος του.  Πως κάποια στιγμή θα τον παρεσερνε ένας άγριος άνεμος και θα τον έριχνε στο βυθό της θάλασσας.  Θέλω να γίνω κ εγώ τετοιος χαρταετός. Να φτάσω τα συννεφα κι ας είναι να πεθάνω από μια καταιγίδα.  

Φεύγω. Ελπίζω να μη βρέχει. Να πάω να περπατήσω δίπλα στη θάλασσα να καθαρίσει το μυαλό. Να πιω έναν καφέ μόνη στην απομόνωση των κυματων με σύντροφο το βουνό και τα γλαρονια. 

Αντε, και καλά μας κουλουμα... 


- Στείλε Σχόλιο


Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης