αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
11 Απριλίου 2018, 20:05
Μονολογος "Γαληνη"


Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να βάλω μπροστα ένα καινούριο project.  Το ονόμασα  "Μονόλογοι". Πρόκειται για προφορικους αυτοσχεδιασμους, τους οποίους ηχογραφώ την στιγμή ακριβώς που γεννιούνται. Αυτός είναι ο πρώτος.

Δεν υπαρχει καθαρισμός του ήχου μέσω προγράμματος, δεν υπάρχει μίξη στα λόγια... Είναι σκέψεις που κατεκλυσαν μια δεδομένη στιγμή το μυαλό, βρήκαν διέξοδο σε έναν παραληρηματικο διάλογο με τον εαυτό μου και καταγραφησαν από μια συσκευή. Σε κάποια σημεία "πηδάει"ο ήχος ή ειναι κακός και χάνεται-δυστυχως δεν πρόσεξα και κάλυψα ελαφρα το μικρόφωνο, γι αυτό και στο βίντεο υπάρχει υποτιτλος.

Ευχαριστώ όσους κάνετε τον κόπο να ακούσετε. 


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από CRAZYFORGUITARS (13.04.2018)
Πόσο με γαληνεύει η φωνή σου, τη λατρεύω. Και ο λόγος σου,παρότι αυθόρμητος,είναι τόσο λυρικός,σχεδόν ποιητικός. Μου θυμίζει τη ποίηση του Ρίτσου, αυθόρμητη γραφή,σκέψεις διάσπαρτες να περιστρέφονται γύρω από το κεντρικό θέμα. Τι ωραίο που ήταν,καθόλου κόπος,τουλάχιστον για μένα."Δες τη ζωή σου όπως τη θες και πραγμάτωσέ τη. Εύκολο να το λες." Τι μεγάλη αλήθεια! Συγγνώμη που μακρυγόρησα,αλλά με συνεπήρε ο μονόλογός σου.


Σχόλιο από freddom (13.04.2018)
Crazy for guitars, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης