αρχική σελίδα MusicHeaven κεντρική σελίδα του blog περισσότερα Blogs
Home
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ
 
01 Μαΐου 2018, 22:58
Το δάκρυ...


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα δάκρυ.  Γεννήθηκε στο κέντρο μιας καρδιάς την στιγμη που εκεινη ηταν απόλυτα ευτυχισμένη. Κι έμεινε κρυμμένο στα βάθη της.

Ήρθε ο χρόνος κι ο καιρός που το δάκρυ ανεβλυσε. Έγινε χείμαρρος της θλίψης και βγήκε από την κρυψώνα του.  Ακολούθησε τον κύκλο του νερού, τον κύκλο της ζωής, τον κύκλο του πόνου.  Πότισε τη γη, ανέβηκε στο σύννεφο, έπεσε βροχούλα και βρέθηκε πάλι στην καρδιά.

Από τότε συνοδεύει τον χτύπο της, κρύβεται στο γέλιο της, γίνεται διαμαντάκι και λαμπυρίζει στην άκρη των ματιων.  Κι όποιος αγαπάει την καρδιά, ανιχνεύει στο χάδι την ύπαρξη του.  


2 σχόλια - Στείλε Σχόλιο

Σχόλιο από anestis12 (18.06.2018)
Δεν είναι σίγουρο αν μιλάμε για ένα ή περισσότερα δάκρυα αλλά είναι σίγουρο ότι είναι γραμμένο με περισσή λεπτότητα και επιδεξιότητα στο διαλεκτικό κύκλο της ζωής και του νερού τα δάκρυα βρίσκουν το δικό τους δρομολόγιο.


Σχόλιο από freddom (18.06.2018)
Ίσως η πιο ισχυρή φυσική δύναμη να είναι τελικα το νερό, σε κάθε μορφη του. Να μπορεί να σμιλευει καθετί στον κοσμο.Για να στείλετε σχόλιο πρέπει να έχετε συνδεθεί ως μέλος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε ή εδώ για να εγγραφείτε.

Επιστροφή στο blog


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
 

Συγγραφέας
freddom


Περί Blog
blogs.musicheaven.gr/freddom

Μολυβιές χαραγμένες σε σκόρπιες σελίδες από ημερολόγια ζωής..
Τα βαθύτερα θέλω μας είναι εκείνα που ξεδιπλώνονται τις νύχτες. Εκείνα που μας λείπουν ακόμη κι όταν όλα μοιάζουν ιδανικά. Εκείνα που γεμίζουν την καρδιά κι αδειάζουν την ψυχή. Εκείνα που μας αφήνουν χωρίς ανάσα. Εκείνα που ποτέ δεν τελειώνουν.


Tags

Ανήσυχες νύχτες Εξομολογήσεις Άκουσμα της στιγμής Άδειασμα ψυχής Με αφορμή μια φωτογραφία Σκέψεις του καφέ
Επίσημοι αναγνώστες (4)
Τα παρακάτω μέλη ενημερώνονται κάθε φορά που ανανεώνεται το blogΓίνε επίσημος αναγνώστης!


Πρόσφατα...


Δημοφιλέστερα...
Αρχείο...


Φιλικά Blogs


    Links    Photo courtesy of Sotiris Kouvopoulos - www.cadu.gr
    Template design by Jorge

    Ανάπτυξη MusicHeaven.gr, Hosting interTEN
    Όροι Χρήσης